Tahtsin, et tuttav mind tsikliga söidutaks, aga see teatas, et tsiklit ja naist ei jagata.Ja et teine naine peale tema oma ikka tsikli peale ei roni.Et asi oleks hull ka siis, kui tema naine teise tsiklivenna ratta otsa roniks. Kas ongi nii?
Hea nali. Ma saan aru, et kui sa oleks ise tahtnud sanga hüpata ja linnapeal ringi rallida, siis oleks ka mina arvatavasti keeldunud, aga sellest ma küll aru ei saa, kui keeldutakse sõbra sõidutamisest. Mina sõidan koos oma naisega ja ka kõik soovijad on ära sõidutatud, kõik on rahul. Esimest korda kuulen midagi taolist. Minu sõprade(tsiklimeeste) seas sellist asja ei kohta!
tegu on mingi haige vennaga....minu arust kah , sõidutada ju ikka võib,iseasi kas ka sõita anda,sest tihti on nii et annad proovida ja saad tagasi kukkunud tsikli,seega ega õige tsiklimees tõesti võhikule oma ratast anna,aga sõidutada ju ikka võib.
Vapsee haiglane värk! Kõikidele naistele!: MINA TEID ENAM EI SÕIDUTA! :))))) hahaha-hahaha. Kes aga sõita tahab, hüpaku peale...aga sõita andmisega on jah teised lood!