probleem on selles, et kõrgetel pööretel ei jätkuks nagu kütust. Kohapeal võib gaasi põhja panna, töötab normaalselt. Hakkan sõitma, natuke liigub ja siis hing kinni. Tegin nii, kui hinge kinni võttis, hoidsin gaasi põhjas, mootor suri välja, jäin seisma. Võtsin küünla maha täiesti kuiv, ainult et tahmane. Karpa ja düüsid on samad, ei ole neid vahetand.
Nõela tõstsin ja langetasin, läks ainult hullemaks. Esialgses kohas töötab kõige paremini. Karpa lasin õhusurvega puhtaks. Kraanis oli küll mingi imelik ollus, aga puhastasin ära. Olen nagu kõike proovind, ei oska miskit muud peale hakkata! See karpa süsteem ka ju nii lihtne, aga näe, ei tööta :(
Ah jaaa, töötab ainult siis kui toores on välja tõmmatud, kui kinni panen pöörded tõusevad ja sureb välja(see pöörete tõus tähendab et kütust ei saa kätte - olen selles kindel).
lähene siis õhuvõtturist, kui nüüd filter ära võtta peaks hullemaks minema kui aga midagi rohkemat ette panna nt prrovid alustuseks kätt panna peaks paremaks minema need 2taktilised on õhufiltri suhtes ka väga tundlikud ja üks krt hullem kui teine. siis on kindlasti asi mida tasub vaadata on kütte tase ujukikambris, mis ilmselt on liiga madal st. vaheta kambri kaant, ujukit ennast või liiguta ujukit nõelal veits üles jne. jne. taseme kontrolliks on ka peenemaid võtteid aga seda uuri ise raamatust, palju neid ju ei ole.
Aitähh kutid! Probleem lahendatud. Nimelt pannonial on küll ühesugused karpad, aga siiski leidsin väikse erinevuse. Raske seletada, aga ühesõnaga, peapihustus düüsi kinnitus "punnid "on erinevad - see mille olin pannud kattis kütusekanali kinni. Nii lihtne see oligi. Tund aega vaatasin karpat siit ja sealt, siis märkasin :))
tänan huvi eest ikkagi!
Mul oli sama asi... vaid kohapeal töötas. viga ei leidnudki... peale seda, kui olin muudkui karbussi lahti-kokku pannud, hakkas enam-väem tööle:) sis oli selline jama, et sõidad....sureb välja, hakkab jälle hoopeal tööle jne... see lõppes õnneks ise:) kuid siiski, käivitamine on olnud raske... saad tööle, siis peab kohe kähku benapumpa kasutama hakkama, muidu sureb välja...minema saad, on norm. probesid on palju olnd... tippkiirus on olnud ligi 100, kuid see nii, et läheb-läheb, järsku viskab pöörded üles ja edasi läheb vaikselt...