Ise olen näinud hinda tasuta-10 000 eeku, ja oleneb ka vjatkast.
Kas on ikka 59-60 ca v on uuem, uuem on hulga magedam.
See hinna jutt käis selle vana kohta.
Motoroller elektron-siduri vedrud tahavad lõdvemaks keeramist, karbuss tilgub . Juhtmed korras el. süsteem korras aga tuled ei põle, vajab akut aga töötab ka ilma kaasa PALJU varuosi(mootori). Muidu on kõik muu korras.Dok. ja reg. puuduvad.
Kas Vjatka 150 ja Elektroni mootorid on tõesti täiesti erinevad, või on vahe ainult sellese et ühel vedav võll otse taga rattasse ja teisel ülekanne ketiga?
mul ka elektroonik, tuunitud ja puha. Aga hädasti ostaksin varuosana viatka elektrisüsteemi(mingi karp kust vool pooli läheb) täpset nime ma talle anda ei oska:
mul olex selline kysimus et ma ajasin äsja vjatka 150ccm,1971 aasta oma kuurist välja ja olex vaja ketti pingutada aga kuidas sellist asja teha? ma vaatasin kyll iga nurga pealt kuidas seda teha keerasin igast asju eest ära aga pihta ikka ei saanud!?!?! äkki keegi teab ja annab juhtnööre?
See keti pingutamine on jah üks ooper.Ei mäleta enam easti,oli see ees või tagapool,aga pingutamine käib eksentriku keeramisega... võll millel hammakas pöörleb,saab kopuse sees kavalasti keerata,tulemuseks läeb ketipoiss pingemale,või vastupidi.arvatavasti on viimane ka stoperdatud kuidagi.
Tegin asja u. 10 aastat tagasi 1 kord ja täpsemalt kahjuks ei mäleta.
OT:aru ma ei saa miks on venelane sellele kökatsile andnud siukse hirmsa bensujanu.samas minek on olematu.
Vanal Vjatka 150-l on kolb deflektoriga, Elektronil ilma. Seega läbipuhumine toimub erineval põhimõttel. Kui tõesti on kogemused, siis mis aasta Elektroniga? Täielikult ei välista, et vanemal, akuga Elektroni mudelil, oli tõesti vana Vjatka mootor muudetud jõuülekandega.
Üldiselt, sumpsi kommentaari tooni arvestades, kaldun arvama, et ...
Tuletan Teile KÕIGILE meelde, et...
Enne postitamist tutvu foorumi reeglitega!
Siin ei ole ostu/müügi/vahenduse foorum.
Kui soovite ülal nimetatutega tegeleda, siis palun väga, pange oma müüdavad/vahetatavad asjad üles AUTOKAUBAD JA -VARUOSAD alla. Ja ostjad (kes viitsivad otsida) sealt ka need leiavad.
kas oleka võimalik lisada rollerile 4 käigu
mina leidsin võimaluse aga ma veel ei kas see on
võimalik ja ka ruumi jaguks asi on nii et kui saaks panna ala võllile 4 hammaka sis saaks ülekandeks sellise imelise arvu nagu
-4 see tähendab et üha mootori pöörde juures teeks rattas 4 pööret
aga sooviksin infi kas see oleks võimalik ja kus saaks seda hammakad valmistada
Minu komplektne sõidukorras Vjatka 150 (1961) pandi eelmisel aastal Tartumaal talust pihta. Oli värvitud sirelilillaks. Kas on keegi seda kaunitari näinud liikumas või on pakutud müüa? Sihile viiva vihje eest vääriline tasu.
Kui keegi huvitatud siis mul olemas mitme Vjatka jagu juppe, nii elektron syytega kui kontaktidega mootoreid , kokku vist 3-4 mootorit. Oli 1 komplektne roller, kere ei olnud ilus ja sai laiali lammutatud ja 1 tehti kunagi aiatraktoriks, nii et juppe oma jagu.
Ma ise ei hakka jamamagi.Panen peale ilmselt 125 4T mootori.Saab vastupidavust ja minekut ka juurde.Samas kütusekulu kontrolli alla.Välimuses suuri muudatusi ei tohiks toimuda.Originaalmootoriga enam ei jända.Sellele ei saa enam isegi vändalaagreid.