Mootorratad

Dnepr

dnepr
12:48 01.06.2004
Kas Eestis müüakse kuskil uusi Dnepre?
kihulane
15:11 01.06.2004
suvatse ikka siin ringi vaadata ja siis kuku küsima. sellise tühja koha pealt küsimusega jätad mulje endast kui väga laisast ja tahtejõuetust tolvanist. miks peaks sulle keegi üldse vastama? no mina küll ei tea.

dnepritest aga - loomulikult keegi ei müü. pole tüübikinnitusi jne. osta vana ratas ja tee korda.
Juku
17:19 01.06.2004
Kui tutvud siin foorumis teemaga "Dnepr MT-11 1991",siis saad aru,et saab veel suhteliselt uue riista,kui hakkaja mees oled ja ei häbene kuulutustele vastata.Siiani veel ikka pakkumine ületab nõudmise!
dnepr
20:02 01.06.2004
Olen Internetis ringi vaadanud küll ja leidsin teate
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=5394
kõige viimane kiri - tean et Eestis müüakse uusi Urale ja Dnepre, aga kas on ka IZe?

järeldan, et jutt käib ikka päris uutest Uralidest ja Dnepritest - Uralil on veeb www.ural.ee, uute Dneprite kohta pole inffi Internetist leidnud. 1991 on ju 13 aastat vana, ma tahaks osta ikka päris uut!

Ja mida see Eesti tüübikinnituse puudumine takistab? Pool maailma sh. kogu idablokk ja ka paljud EL maad ja USA sõidavad ringi Vene baikidega. Loe USA motofoorumeid, neid on seal ikka väga palju ja hinnatakse kõrgelt! Pigem näen siin, et konkurendid maksid veidi pappi kellegile, et seda tüübikinnitust ei antaks ja võtta see turuosa omale.

Juku
23:35 01.06.2004
Hea uudis muidugi,kui ikka tõesti uusi Dnepreid müüakse! Vaatamata kogu vaevale,mis kulutasin tehase ja müügikohtade leidmisele,ei ole mina küll kuskilt seda auku üles leidnud,kus paktaks uusi,ehkki ka minu oma on jumala uus,ehkki tootmisaasta oli väga ammu tagasi.Olen kolanud pisut ka vene veebidel,kuid pole sealt tootjat ega müüjat leidnud.Kas on täpsemat infot?
to juku
18:51 02.06.2004
dnepr pole vene pill... st valest kohast otsid;)
Juku
23:02 02.06.2004
Tänan teatamast,oo nimetu foorumikülastaja,kes sa kõike ise hästi tead,aga tsiklit enesele ei leia!Eks mine ise Kiievist siis küsima!Või valdad ka ukraina keelt ja otsid hohollide veebidest?
Juku
23:24 02.06.2004
Google annab Dnepropetrovski ja motikate kohta teavet küll ja saidid on TÄITSA venekeelsed (kes ütles,et pole vene pill?).Ainult kannatust peab varuma lehe lahtikruvimisel.Tõesti,Venemaalt on kergem leida,kui sealt!