Mootorratad

K-750 mootori undamine.

Vince
22:42 02.06.2004
Kes teab, millest tuleb K-750 mootoril spetsiifiline undamine. Kas jaotushammasratastest või muust. Kas seda on võimalik vähendada?
Juku
22:57 02.06.2004
Kirjelda seda täpsemalt! Üks undamise põhjustest võib olla liialt tugevalt peale keeratud genekas (liiga tugevalt vastu teist hammasratast).
Vince
11:49 05.06.2004
Ega ma ei oskagi praegu täpsemalt kirjeldada. Olen ka linna vahel kuulnud sellist undamist. Ma ehk mõtlengi undamist, mis on sellele mootorile spetsiifiline. Genekat peale pannes ma jätsin omast arust paraja lõtku, keerasin geneka tugevalt vastu vedavat ratast ja siis veidi tagasi. Igatahes jaotushammasrataste kaane tagant ma lõtku täiendavalt ei kontrollinud.
Mul tsikkel iseenesest maal, kui jälle tegema hakkan, proovin geneka hambumist reguleerida ja siis kuulan, mis häält teeb (kas muutub). Praegu on mul genekas pulkadeks, sest ankrus olid lühiskeerud ja ma pean uue ostma, sest mähkimine läheb sama kalliks.
Uus maksab 600 eeku. Ise ka mähkima ei taha hakata, kuna pole selle ala spets ja võtaks hirmsasti aega.
Juku
14:58 05.06.2004
Eks genekas teebki rohkem vinguvat,mitte undavat häält.Aga seda kuulmata ei saa ju öelda...