sõitsin laulupeol atv-ga. võtsin suure hoo sisse ja ehmatuseks avastasin, et pidurid ei tööta. kiirus oli suur ja keerates käisin pikali. jalg jäi atv alla ja oli tükk aega üleni tumesinine. õnnetus juhtus esimeses kurvis, õnneks sain raha tagasi.
huvitav minu jaoks oli meetrisest liivavallist vaikselt üles tuksumine või siis ekstreemne 70 km/h ilma kiivri ja prillideta talvel rannas sõitmine kui kraadiklaas näitas -34, kell oli umbes 1 öösel ja näha polnud mitte *****gi peale spidomeetri ja 20 meetri tee. kõige hullem selle juures oli siiski see, et silmadest tulev vesi jäätus kohe silma alla ära... siiani mõtlen, miks see kohe silmas ära ei jäätunud. ülejäänud ekstreemsused jäid õnneks ära selletõttu, et üks sõber otsustas umbes 2 meetri kõrguselt oma atv-ga nina ees läbi jää jõkke sõita... õnneks oli jõgi ainult 1-1.5 meetrit sügav... ka suuremad kehavigastused jäid tänu tarbitud külmarohtudele ära. aasta siis oli 2001
tagurpidi mäest alla, ise sain alt ära
30 cm läbimõõduga veidi pehmema männi võtsin maha, mõlemad laksud lõhkusid korrralikult, aga ei miskit püsivat.
Kõige mõnusam on aga üleni märja, sopase ja s.....asena päevale joon alla tõmmata, mõnus adrenaliinipauk iga hetk........
Sõbraga läksime ujuma ja ta laenas oma atvd mulle siis lõikasime veits läbi metsa hippid ärge muretsege midagi ei lõhkunud ei vigastanud ja siis oli vaja saada üles et maantee peale pääseda aga noh sõbral läks käest ära ja veeres mulle küljega otsa ma panin gaasi et alla ei kukkuks ja tulin julma hüppega üle maante kraavi xD aga siis tõusime püsti tõmbasime ta atvd välja ja naersime keegi eriti viga ei saanud ainult olid küünarnukid lõhki ja kiivrid kraabitud tagant.