Mootorratad

võrr riga

mai
12:14 01.07.2004
tere.sooviks saada infot kust saaks rohkem teavet võrride kohta
ja kas sidur võrril on oluline,et kas võib ka ilma siduri korrasolekuta sõita
Juuni
13:33 01.07.2004
Mismoodi see sidur Sul korras ei ole? Kas sidur libiseb või vastupidi - ei lahuta?
Üldiselt: sidur ON oluline. Kui sidur libiseb, siis praktiliselt üldse sõita ei saa (ei pruugi mootorit käimagi saada). Aga kui ta ei lahuta... noh siis sõita ju saad aga seda ainult lähima remondikohani. Sest miskit mõnu sellest sõidust pole ja äärmiselt ohtlik on ka. Nimelt on mootor siis kogu aeg tagarattaga ühenduses, paigalseistes mootor käia ei saa ja väikestel kiirustel käia ei jaksa. Nii siis pead "ühe soojaga" jutti kihutama ja pidurdamisega on ka "probleeme".
jorss
14:21 01.07.2004
Saab sõita küll. Omal ajal oli pooltel võrridel nii sidur, kui ka pidur puudu. Harvad polnud ka need juhused, kui tross või käepideme liblikas katki läks ja gaasi lihtsalt trossijupist tõmmati.
juumi
14:58 01.07.2004
ma arvan et teavet saad sa võrride kohta internetist...
mai
20:40 01.07.2004
hahaa.seda ma usun jah et internetist,aga mingi webilehekülge tahaks teada.aga tänx teile abi eest siduri osas
Juuni
10:34 02.07.2004
No kasuta keelteoskust ja otsingumootoreid. Et võrr on venelaste tehtud, siis enim materjali saadki venekeelsest internetist. (näiteks üks mopeedisõprade leheke on: www.motodom.net )Aga kahetaktilise mootori üldist tööpõhimõtet leiad siin igas keeles - otsi ainult. Et ta sul väikesekubatuuriline on, siis võid näiteks 50cc mõnda otsingumasinasse (google, yahoo... )sisse toksida ja vastuseid tuleb tervest maailmast! Keeleoskus ja taipamisvõime peab aga sul ikka enesel olema. Eesti keeles on tõesti väe infi ja ühtegi spetsiaalset võrrilehte pole vist olemas. Kuid igas mototeemalises foorumis on aeg-ajalt võrridest juttu - kasuta nende foorumite otsingusüsteeme ja loe ise. Tõsi - kahjuks harva leiab meie foorumites tehnilises mõttes tarka juttu - enim levitatakse meil oletusi ja kuulujutte.. :( Aaga kui oskad ära tunda, leiad ka siit oskajaid inimesi ja tarku nõuandeid.
Valts
13:36 02.07.2004
oot sidur vä, võiks olla küll ju...
mai
13:38 02.07.2004
üks kuullaager on puudu ja jupp mis sidurikettaid kokku surub.kui need on puudu siis sõita ei saagi v?kui sa hoiad sidurit peal sisi lihtsalt kolb ei liigu mootoris.
Juuni
10:42 03.07.2004
Su jutt on küll segane, kui tundub, et asi nii tuksis, et ilma asjatundliku remondita seda korda ei saa. Siin kirjateel sind võrrispetsiks kah ei tee - lase kellegil asjatundjal võrr korda teha ja ole ise ka juures asja õppimas..
martti
21:43 06.07.2004
Minu võrril oli ka kunagi sidur korras aga enam ei ole, ei viitsis teha ka praegu. Pidureid ka pole, tross läks vajutamisest katki. gaasi tõmban trossist ja juhin ühe käega, eriti mõnus oli niimoodi juhtida talvel kui oli tee jääs ja vesi peal, kukkusin alles siis kui olin juba sisama jäänud. Tee oma võrr korda siis on palju lõbusam sõita. Martti
staylford
21:59 06.07.2004
hhehe....v6rri sidur on lumme lasta ma ostsin 175-ese ja sellel ka polnud sidurit s6bralt ostsin ja s6itis ilma sidurita 2ra t6in ka sidurita s6ites mis see sidur annab v6rril ple isegi ju k2ike see on pohh v6rril ple mingit krdima sidurit vaja v6rril ple pidureidgi vaja nii et lase ilam sidurita edasi...
>:(
11:37 07.07.2004
Mõni "mees" pole veel kirjutamagi õppinud aga sõna võtab kõvasti. Tatikad kusagil metsateel või külatagusel teel võivad jah ilma sidurite-pidurita "kimada", kuid normaalseks sõiduks seda küll pidada ei saa..
Loodetavasti teeb "mai" oma võrri ikka enne korda, kui liiklusse sukeldub..
jaan
12:01 16.11.2004
mul oli võrr millel polnud gaasi ,pidurit , sidurist rääkimata sai sõita küll
jaam
14:14 16.11.2004
ja mul on sikkel millel pole ka sidurit ja pidurit ja pole üldse mootoritki ja lenksu ja rattaid, aga noh, ütleme nii, et saab sõita küll...