Mootorratad

Mis mopeed see on?

huviline
18:26 30.08.2004
Loodan et te pahaks ei pane, et tüütan teadjaid inimesi veel ühe lolli küsimusega. Ise ei tea mopeedidest eriti midagi. Leidsin ühe kaupmehe koduleheküljelt sellise sõiduriista. Panel lingi juurde: <http://www.tiffer.ee/tsikkel.php?id=26>

Asi on mingi Honda, aga mis mudeliga tegemist ja kas keegi selle kohta oskab midagi tarka öelda ka. See nimi, mis sel lehel kirjas, selle kohta öeldi sealt poest, et selle olnud veebitegija ise pannud, kuna ei teadnud ka õiget mudelit. Hind tundub normaalne, kuigi masin ise on veidi räsida saanud, üks jalatugi olla küljest ära sõidetud ja latern puruks. Siiski näeb väga kihvt välja minu meelest. Andke siis teadjad inimesed lollile nõu, mida see masin endast kujutab ja kas tasub viie tonni eest ära võtta. Muud väiksemat remonti pidi ta veelgi vajama, aga sõidab.
huviline
18:29 30.08.2004
P.S. See huviline, kes 250-se krossika kohta küsis, ei ole mina. Mina olen ikka täitsa algaja sel teemal ja pole mul juba aastaid ühtegi kaherattalist olnud. Vabandust, et teise mehe nime kasutasin, ma enam ei tee.