IZ jupiter mootoris hakkas käima mingi kolks. Kolks käi 1-3 käigunu 4 käiguga sõites kolks kaob. Mida spetsialistid arvavad. Mis võiks viga olla. Ega mootori lahtilõhkumisest vist ei pääse.
Mul oli planetaga sama jama.See kolks tli mul käigukastist ja viga oli selles et esimese ketiratta vastas(seespool) oleval hammasrattal oli 1 hammas kyljest ära murdunud.4. käik on vaikne sellepärast et siis ei tule vedu läbi selle hammaka.
see kolks tuleb käigu kastist
esimeset ketikat vedava hammakl on nukad maas
neljandaga kaob ära sest neljas tuleb külje pealt peale
aga 1-3 käiguni tulebotse peale
ja mootori lahti võtmisest sa ei pääse
sul on käigukastis mingi asi valesti mul oli ka aga ma sain korda tõmbasin laiali ja vahetasin hammakad ära ja enam ei kolksunu. aga alguses 1-3 käiguni oli selline kolin taga et kohe läheb laiali ja eriti siis kui tõhlu väänasid
vana v**t *** kuradi alaealised mootorratturhiired te ajate siin oma arust jõle tarka juttu asi nii et kui ei oska või ei hooli siis ei saagi midagi korda iz on yldse parim vene mootorratas ja 160 sõitmiseks ta ei ole mõeldudki kunagi. ah mis teile ikka seletada pärast ei jõua seda haukumist ära kuulata
mul on iziga selline probleem, et ei lae enam. panin auto aku pealt tööle ja töötas seni kuni aku tühjax sai.(tsikli aku) siis panin uuesti ja relee hakkas plõksuma.ei vöta enam voolusid järgi.niisama autoga tömmates et tooda genekas voolu.ma arvasin, et relee on p****s aga sõber ütleb, et relee on korras. äkki oskate aidata.
ma kontrollisin. harjad on ilusad.kas vedruga onka mingi kamm.harja vedru peab olemateatud tugevusega. on see nii? sõber ütles, et tuleb lihtsalt mingid otsad puhtax teha genekal,aga ka nii lihtsalt ikka pääseb?
saate aru õige iz läheb kui ei pane bena sisse õli vaid kused noo nii umbes 1:1-le noo ma panen kl ika õli sissa aga ega mul yle 120 ka ei lähe aga naabril on iz planeta 2 ja ta teeb nii siis läheb 240 välja mitte nAgu lumme kusta vaid juba nagu vette aint vahta jääb järgi. tglt on häda selles jahe et iz-il on ikke midagi viga ja mootori lahtivõtmisest sa ei päässe ja võta igax juhux paar vaba päeva veel varux sest niikui nii tuleb miagi muud jama ka ette näitex tuleb välja et oled mootori valesti kokku pand vms---sellinew see izimehe elu juba on.
PS-aga ppa-ga on kl hea sõita kui ta sul jalgevahel nurrub iz-ile kohaselt.
edu sulle siis.
märkus-ppa= põrisev ***** arm ::::)))
Eeldades et kasutada on kontroll-lamp ja aku: Kollektori rõngaste vaheline takistus peab olema väike (lamp süttib), rõngaste ja rootori korpuse vahel suur (isolatsioon korras, lamp ei sütti).
Faasimähiste klemmide (3 tk)omavaheline takistus väike, faasi ja massi vahel suur.
Harjad peavad hoidikutes vabalt liikuma.
Alaldi dioodid peavad ühtpidi voolu juhtima, teistpidi mitte. Mõõtmiseks tuleb klemmid lahti ühendada.
Vahelduvvoolugeneraatori kontrollimiseks ei tohi töötava mootoriga akuklemmi maha võtta- dioodid põlevad läbi.