No mul on üks selline pill, tahass teada mis temaga mõistlik oleks ette võtta. Seisis teine küünis heinte vahel mingi krdi üle 40 aasta, müüd tõin linna ära, panin garaaži seisma aga kardan, et hakkab roostetama. Palju neid üldse ringi veel liigub? Ja kui müümisele mõtelda mis ta maksta võiks? Muidu peaks kõik korras olema, isegi kummid on terved veel tollest ajast, dok olemas ja mingi venekeelne raamat kah tast aga toda keelt ma ertiti ei jaga + varuosasid terve kotitäis, kolvid ja rõngad ja igasuguseid vidinaid, orginaalpumpki olemas :)
Kui on täisoriginaal, võib hind isegi neljakohaliseks minna, kuid keskmiselt müüakse neid keskpärases korras olevaid Iž-e mõnesajast kroonist mõne tuhandeni. Üldiselt, ega ta odavamaks ei lähe, seega kui on korralik hoidmisvõimalus, las seisab.
Auto-Moto foorumis on IZ-350 nimeline kasutaja, kes on selle ratta suur fänn. Temalt saad vastused kõigile oma küsimustele. Nii palju kui mina temaga kohtunud olen on kogemus olnud meeldiv. Tal on ka endal selline ratas taastamisel.
Tervitades