Mootorratad

KAwasaki KLE 500 on tigin sees

kle 500
17:32 06.10.2004
Kes teab mis sellel viga võiks olla? Pöördeid kõrgemaks ajades tekib kohe tigin sisse. Kas asi on saaledes või on see kett mis sellist häält tegema hakkab?????

Muudetud 01.08.06 19:50

en500
20:57 06.10.2004
kas viga klappides ei või olla ??
kle 500
18:09 07.10.2004
ei klapid on korras aga ketti ei tea veel !!!
EN 500
10:19 10.10.2004
kui sidurikett kulund peaks samuti tigin sisse tulema !!
kle 500
16:09 11.10.2004
Siduril pole ketti!! Tal ainult ju üks kett! Vähemalt joonisel pole rohkeh ! Mul joonised kõik olemas. Äkki keegi teab palju võiksid talle saaled maksta??? Tundub et aind ühel pool on tiks. Või siis kolvisõrm teeb häält !
en500
20:54 11.10.2004
minu viga ,nukaketist pidi kah tigin tekkima
kle omaja
02:46 26.12.2004
kuidas pole siduril ketti täitsa olemas ju ja saled maksavad 1000 krooni ringi komplekt sai omal vahetatud aga tix ka sees ja see tuleb siduri ketist!
ka kle
23:29 29.03.2005
Ole hea ja saada mulle ka neid pilte -seal võiks olla nukkade asetus,näiteks [email protected]
Ette tänades.
U79
09:16 30.03.2005
Kawasaki 500 mootoril on see tigin ikka rohkem mootori keti kolin(ma ei pea silmas nukaketti). Selline heledam kilin kui kõrv ligi panna või näiteks õlivalamise kork pealt ära keerata. Ega see kolin on nii või naa, ei sest lahti saa. Olen kuulnud juhusest, kus mootori kett on vahetatud uue vastu ja varsti jälle tuttav tirin sees. See kolin on just rohkem külmalt tyhikäigu pööretel kuulda.Aga kui viitsimist ja raha on siis uus mootorikett maksab kah midagi 1000 ringis. Aga üldiselt on siiski mootor ja keti iga samas suurusjärgus nii, et pole asjal eriti mõtet. Ju see mootori konstruktsioon on juba selline, et sellest väiksest ketimürast ei saa lahti. Tundub, et küljekarp moodustab suisa pisikese kõlakoja vist:)Igaks juhuks võid klapikambri kaane maha võta ja vaadata kas nukakett lõtv pole, on juhuseid olnud, kus pinguti pole oma ülesannete kõrgusel enam.
Et selline häälekas mootor siis:)
kle 500
16:26 31.03.2005
Sry tõesti on 2 ketti tal aga klapikambri kaan käis korra maha aga seal on kõik paigas! Muidugi pole siduri ketini veel jõudnud aga arvatavasti see aasta vist enam ei jõuagi hooaeg algab vist.
Kui on asi siduri ketis siis ei tohiks seal miskit hullu olla.
Aga kas ei peaks siis mingil ajal see tiks kaduma kui lahutad siduri ära ? Sai helistatud Wild Riders-isse sealt öeldi et asi võiks olla ikka kolvisõrmes See pidi olema Tyypviga ???
Loomulikult pole ise ühegi teise KLE häält kuulda saand ei tea võibolla ongi neil kõigil selline hääl! Kas mõni teist kokkutulekul ei käi. Otepää oma peaks varsti tulema ju!
U79
10:14 01.04.2005
No kui sa siduri lahutad, egas see kett siis seisma ei jää, minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt. See kolin ongi sul siiski arvatavasti seal vasakul pool, just keti juures. Kuna mootorit on toodetud oma 20 aastat, siis ma sellist kolvisõrme juttu nagu ei tahaks hästi uskuda. Olen ka foorumites nuhkinud, seda häda pole seal nagu kurdetud.Mis muidugi ei välista, et seda ei või olla.Küll olen kuulnud alati seda kolina juttu. Põhimõtteliselt on kõigil 500 stel kawadel sama mootor peal. Ex ja En, Kle jms. Nii, et kuulamise varianti peaks olema küll. Aga olen ise samuti kuulanud ja tõsi, mis tõsi, tuttav keti sirin on kenasti kuulda olnud kõigil. Ärevust ei maksa siis väga tunda, kui sul see tiks just sealt kostab. Aga praegu juba päike paistab, võid ajaviiteks ju kolvisõrme olukorda kah vaadata. Võid ju kasutada ka paksemat poolsünti juhul kui sul täissünt sees on. Aga pika jutu kokkuvõtteks võib öelda, et olen paar aastat selle ketisirinaga sõitnud ja pole see valjemaks ega vaiksemaks jäänud ning mingeid muid muutusi pole ka täheldanud.
heinar16
10:32 01.04.2005
Minu GPZ550 teeb ka häält aga ainult tühikäigul ja pidi olema veoketi hääl.Üle tühikäigu pöörete kaob hääl ära.
Aga saaled teevad küll nii, et tühikäigul on vaikus ja kõrgematel pööretel hakkavad häält tegema.Autol on hääl selline tume toksimine.
Tarmo
19:37 01.08.2006
Tahaksin teada kas mõnel kle 500 manuali või mootori jooniseid on. Ei tea mis ära kukkus aga nüüd tuleb laiali teine võtta ja kui keegi teab kus kohast tagavarajuppe ( mootori ja kerejupid) saada. Oleks hää kui annaksite teada.
[email protected]

Tarmo
U79
15:18 14.08.2006
Mul manual olemas küll aga papri peal kahjuks küll.Kui huvi, siis ehk mõtleb midagi vä[email protected]
HD
09:44 24.03.2007
jukke peaks saama motodepoost