Pikk talv siis sai lõpuks läbi ja enamvähem soe kevad käes. Kas kellelgi forumirahvast ka esimene sõit tehtud. Mul sõber rääkis, et eile olid Linnahalli juures kaks Enduro ässa (BMW ja KTM), kes üritasid seal treppidest üles vurada, Bemu vend oli poolepealt kolinaga alla kukkunud tsikkel tema järgi. Lõpuks oli ment nad sealt ära ajanud.
Mul endal on alles süda rahu siis kui uus CBR on ära tellitud, praegu on täitsa hullumaja. Siit mu järgmine küsimus. Kas keegi teab palju uusi CBR-e ja R6-si Eestisse tellitud on? Ma olen kuulnud, et kaks uut 636-te on juba ostetud. Igatahes kõigile HEAD JA OHUTUT HOOAEGA.
kui saladus pole kas CBR600 või 900. seda palju CBR vöi R -e tuleb - tulemas on saab näha kevade algul. aga tere tulemst bikede hulka.
seniks kuni teed külmad KIHUTAGE AEGLASELT!!
Kevadisel päikesepastelistel päevadel juba kõrv januneb bike`ide vinguva kreisssae hääle järgi...
Igakevadine mootorrattahullus on juba segi ajand paljud kaaskondlased ja eks endal väga kurb meel, et pole ühtegi tänavaraketti garaazinurgas... mida saax juba vaikselt nuusutamas-käivitamas käia :-) (lohutame siis end sellega, et eks järgmiseks kevadeks saab).
IGALJUHUL EDU TEILE KÕIGILE KEL RATAS JA ISU SELLEGA SÕITA!!!
euroopas juba kihutavad ise saksas nägin nädal tagasi
kahesaja pealt pani vend piirdesse ja siis hakkas pihta üks ,teine,kolmas auto temast üle nii hea oli vaadata jälle üks baiki sõber vähem liiklus kohe rahulikum.
edu teile aga kui keegi eestis trügima hakkab küll oma rekkaga nalja ei mõista ja trügimist ei salli.
euroopas kihutatakse aastaringselt ja rahu nende põrmule kes unnikusse panevad rooli taha magama jäänud rekkajuhi süü läbi.
trügimisest nii palju; et pole eriti huvitav seista vöi sõita läbi aetud mootoriga rekka taga mille diisli tomu on 2ruutkilomeetrit! ja kes meelega ette keerab see peab järgmine päev uued klaasid, uued peeglid ja tuled ostama oma autule.
peace