Mina vaataksin Fiat Puntot, sellest aastast uus kena mudel ja peaks teistest olema odavam, vähem elektroonikat, hiljem vähem jama. Sellega sõidab ju autorallit ka umbes 10 meest.
veel variante: renault clio, peugeot 206, opel corsa, hyndai getz. aga sinu pakutud kolmest polot ei valiks. polo peaks neist kõige sitema varustusega olema oma hinna kohta.
soovitan nendega sõitmas käia. hyundai getzi ja 206 ja uue pologa olen sõitnud. kõige halvem oli neist polo kusjuures. ja getz jättis ausaltöeldse parima mulje. kõige vaiksem, 5-aastase garantii ja terava mootoriga.
veel tuli meelde. opel merivaga olen ka sõitnud. natuke kallim kui eelnevad ja pisut teise klassi auto, aga pm opel corsa põhjal. väga hea mulje jättis, va A-piilar, mis piiras pisut vaatevälja. aga uskumatult mahukas ja funktsionaalne oma välismõõtude kohta. "seest suurem kui väljast". 1.6 8klappi oli hea pöördemomendiga mootor.
mazda 2-ga olen ka sõitnud. kõrge müratase ja pehme läbikostev vedrustus. jama. sellest tundus polo siiski parem.
škoda fabia kohta räägitakse ka head.
toyota yarist tasub ka vaadata, mitsu uut colti ja kiasid ja chevrolesid (ex-daewoo) korealasi. selles autoklassis on üsna tihe konkurents ja vw polo on minu hinnangul üks halvemaid valikuid.
peugeot 206 on vana järeleproovitud ja suht lollikindel auto, aga tema miinus on see, et mudel on pisut vana, kuigi uuendusi on tehtud ja sõita on sellega hea. neid liigub jube palju ringi ka ja kui kunagi müüma hakkad pole seda vist kõige lihtsam müüa sest neid autosid on järelturul ****ks palju.
kui tahad uut autot, ära häbene, mine käi salongides ja tee proovisõitu, ära ainult pealevaatamise põhjal otsusta. pärast on parem tunne kui oled oma raha parema auto peale kulutanud. olen neid pikaks veninud näoga inimesi küll näinud, kes on mõttetult palju raha kulutanud ja saanud sitema auto kui mõni teine oluliselt väiksema raha eest. sellepärast et läksid ainult ülehinnatud kaubamärgi õnge.