osta migni hiina(mitte jaapani) roller selle raha eest
enamusel neist pole piirajat ja liiguvad üllatavalt hästi edasi
ma juba enda omaga peaaegu 1500km maha sõitnud ja mitte midaig pole viga!
ära hiina rollerit osta sest need ühed halvemad.
Ise omasin kunagi Suzuki Addressi 97a. mudel spidomeeter oli ringi peale teinud juba ja vajas soojendamist ka algul enne sõitu aga muidu hea asi oli läks 75km/h vaatamata oma vanusele. Valgustus ja vaip katte istme all jne. sain 5000.- eest sõitsin pool suve ja müüsin maha 6800.- kuid selle eest oleks saanud rohkem kui oleks oodanud aga tahtsin aeroxit kätte saada kiirelt.
see, et hiina omad on ühed halvimad pole tõsi!
edasi lähevad nad ikak kõvasti paremini kui teised ja vastupidavus on ka hea.. või siis cvähemalt selle hiina firma omadel mis mul on!
ainuke ebameeldiv asu on see, et elektrisüsteem on ****sti ehitatud..aga kärab küll
noo..
on sul onmal olnud hiinakas või kuulad jutte lihtsalt?
mu mingi hiina roller on 3x paremini vastu pidand kui peugeoti oma, mis oli 2x kallim kah :S
mis te jahmerdate siin,et hiinlane kehva.ise sõidan ka hiinlasega ja lippab koos piirajaga 65 km tunnis, huvitav palju siis ilma piirajateta läheb veel.niigi kui veidike langust on on spidokas 80 peal.tegu on freedo 5 ga.enmik vigu on freedol siiski valest kasutmisest tingitud.sisse on masin sõidetud 23-30 km lubatud kiiruse asemel hoopiski kiiremini ja kasutatakse ka üsna kehva kütust tihti.keegi ei viitsi eriti ju loksuda esimest 300 km 25 km tunnikiirusega.tean masinaid mis hommikul osteti ja sama päeva õhtul tulid juba garantiisse sest esimesed 300 on täis.andke andeks aga vähem kui 12 tunniga täis sõita esimene kolmsada kilti on ple mõistuse kui tehase juhend lubab ainult 25-30 kilti tunnis sissesõidukiirust.üsnagi paljud kasutavad kuskilt kplatanklast ostetud küttet ja siis on häda et roller ei liigu ja ei taha käia üldse.vaadake kuidas te sõidate oma rolleritega ja kuidas te rolleriga ümber käite ja siis öelge et hiina roller on halb.oli juhus mul endalselline et olen peale tööd kodu poole teel kui minust lendab kaubik mööda ja noor tatnokk ise veel purjus tuleb karjuma et õppigu ma enne sõitma ja siis tulgu maanteele.oli tahtmine neile järgi sõita ja läbi sõimata.sellist asja ei tohiks ikkagi olla.lisaks oli ka ristmik lähedal ja nemad asusid ära keerama, minu taga oli juba piisavalt vaba ruumi et oleks saanud minu tagant ümber reastuda paremale keervasse sõiduritta sest mina läksin ainult otse.olen oma rolleriga paljud rollerid kinni puudnud ja just tõusudel maha võtnud.pole ka sirgel ja tasasel teel mingi probleem olnud rinda pista kiiremate aparaatidega.hiinlane on suhteliselt lihtne aga kohati ka kapriisne. igat ***** pole talle ikka mõtet sisse ka valada, sest keeldub lihtsalt sõitmast.ise sõidan aga 24 tundi ja seitsmel päeval näalas siiski.150-250 kilti päevas pole mingi kilometraas ja üsna tihti käisin korralistes hooldustes algul.aga nüüdseks iga 3000 kildi tagant pole just probleem üldse.juppe pole selle 52000 kildi jooksul nagu läinud.lihtsalt probleeme pole olnud veel ja teele pole ka jäänud veel.õeldakse et freedo mootor pidi kestma 40 000 kilti.leian et siisli tunduvalt kauem kui oskaks arvata.sest mootorit ei ole veel vaja vahetada olnud.üldiselt tahan äelda seda et iga roller kui sa tema eest korralikult ei hoolitse siis ta ikka ei taha sind teenida kuigi kaua.paljud rolleriomanikud kes esimese õlivahetuse kihutasid on praeguseks oma masina juba sisuliselt maha kandnud sest masin on juba läbi aetud.pidage tehasejuhendist kinni. neid järgides siiski roller kakestab siiski.ei saa mina aru sellest et miks peaks mingi 49 cc roller võidu just sõitma mingise 125cc rolluga.kui nii siis eks kõik need rollerid olenemat sellest kes on tootja, on siiski ühed kehvad sääreväristajad kahjuks.punnvurr jääb mõne jaoks ikka punnvurriks ja kõik.sama võib äelda ka rullnokkade kohta kes kräunuvad rindi pemmiga siis nemas kulutavad maanteed hoopiski virtsaste kalossidegabemm pole ju muud kui virtsane kaloss siiski.noored on hea margi pe... pannud.sama on lugu opel kadettiga et noored uljaspead on taas hea mudeli ära rikkunud. saage aru et roller on siiski roller ja iga roller siiski ka sõidab.olenemata sellest kes on valmistaja, kasutatakse siiski hiinlase jõuallikat.
Kas ise ka usud mida kokku kirjutasid või? 52000km läbinud ja usud kestvat 40000km. See EI ole Freedo mootor. Kõik siinmüüdavad hiina neljataktilised 50cm3 rollerid kasutavad ühte ja sama moootrit tähisega 139QMB. 40000 võib ta sul ju kesta sõites ainult seadusega ettenähtud kiirusega ja piirajaid eemaldamatta. Enda liikuri 139QMB mootor on läbinud 10500km ja näppe olen pidanud õliseks tegema küll. Hiinalse puhul käib see ju asja juurde.
hml: ma arvan, et kõiksugu itaalia ja jaapani mudelitega saab ka üsna edukalt näppe õliseks teha, see pole ainult hiinalse probleem. Roller ja mootorratas tähendab seda, et saad teinekord näpu õliseks. Sõitsin 4 aastat 50ccm Apriliaga, kokku u. 18 tkm ja käsi tuli õlitada vähemalt 5-6 korral. kaks viimast aastat olen sõitnud uue hiinakaga 11000 km ja vaid korra pidnud graafikuväliselt mutrivõtme kätte võtma. Oma kogemus ütleb seega, et pole need hiinakad kehvemad midagi.
endal näide tuu et kaks ühe küla venda ostsid samasugused hiina rollerid . Üks tegi oma sissesõidu ilusti ära ja sõidab siiani ( kilometraas u 12000) aga teine vend pane kohe algusest peale täis kaasiga ja tal pidas mootor umbes 4000 km vastu niiet kõik oleneb rollerite puhul hoidmisest . Ise oman ka suht hiina masinat ( kymco vist küll taiwan aga ikka sinnapoole :D) tegin sissesõidu suht ilusti ära ja hoian enda masinat ja olen pidanud näpud ainult esi pirni vahetuseks külge panema. Ja muideks mul läbisõit peaaegu 8000.Sõber omab aprilja jog vms masinat ja ta on pidanud vahetama kolvi ära aga see ei ole tema süü kh ta ostis kasutatud masina mis oli sõitnud 2000 km aga see arvatavasti täis kaasiga sõidetud. Niisiis nii hiinakatel kui ka firma rolleritel võib olla igasugu vigasi aga ka kõik oleneb hoidmisest.
Äkki suleks selle teema?...
Teema-algataja küsis oma küsimuse juba mitu aastat tagasi ja on tänaseks oma 10-tuhandelisest rollerist, kui sõiduvahendist, juba väljagi kasvanud...
Mis arvad et ta tahab ikka seda 10000.- rollerit??? :D:D:D
postitus juba 6 aastat tagasi tehtud ju :D
Arvan et tüübil on juba mingi normaalne auto või tsikkel olemas:D