Natuke harimiseks, 50 jaoks oled kasvult liiga suur, 80 oleks paras saad paar aastat toimetada. Teedel pole sellega midagi teha mõeldud maastikul või spets rajal sõitmiseks. Asjal umbes 25 hj 6 käiku lõpp kiirus võib kiskuda 100 kanti, pideva sõitmisega kaasnevad suhteliselt suured kulud.
Väike matu, auto 24-s ja börsis on pidevalt 80cm rattaid müüa, näe veidi vaeva ja otsi enamasti ka pildid kuulutuses.10 tuhhist ratast ei soovitaks kui tahad tõsisemalt asja võtta, 20 kümbiga peaks korraliku asja saama.Mis kuludesse puutub siis võtb bensiini 5 X rohkem kui roller, kolb kestab paarkümmend tundi jne.
ma pakun sulle itaalia krossikat 9500kr 50cc ja see sobi sulle kindlalt sest ma olen ka 12.numbri saad siis kui saa tahad seda krossikad siis saan rääkita rohkem.
2005 aasta teema läks täna sujuvalt edasi aga... matu on vahepeal naise võtnud ja pere soetanud aga lapsed ilmselt veel väikesed selle teema jaoks aga... kui tuleb uuesti hüpe teemasse nii kümne aasta pärast...
Meil on hea mainega registreeritud laenu andja, anname laenu kõigile huvi kodanik, kes kavatsevad sorteerida nende rahaline probleem õigel ajal. pakume laenu jooksul intressiga 5% intressimäär, kestus 1 kuni 30 aasta, Anname laenu vahemikus (2,000.00 eurot) (1,000,000.00 Euro) kaubandus-ja Personal kasutab tagatud ja tagamata huvitatud taotlejad peaksid Võtke meiega juba täna rohkem infot: [email protected]