kui ilgelt pappi on siis võin ära teha, endal praktikat dnepriga jubida neli aastat + 2vänta pooleks. aga enamus läheb maksma uued jupid, silindrite puurimine, vända lihvimine, ja õlipumba taastamine ja klapi juhtpukside tegemine, kui need asjad lased ära teha ja detailide defektidega veab siis saad hea pilli
enamik asju tuleb teha lasta muidugi ja tavaliselt eri kohtades, endale jääb ainult kokku klappimine , ei saagi aru kas tahad kogu tööd lasta teha või?
Aitäh vastajatele, sain pakkumise kus mootori lahtivõtmine ja kokkuklappimine maksab ca 400 krooni. Sain pakkumise ka uutele juppidele. Vähemalt minul ei tasu hakata mässama vanade osade taastamisega, sest uute juppide(ca 90%) hind on soodus.
"sain pakkumise kus mootori lahtivõtmine ja kokkuklappimine maksab ca 400 krooni"
dnepri mootori korralik kokkuladumine võtab julgelt paar-kolm pikka päeva. kui keegi seda korralikult teeks 400 krooni eest siis leiaks kohe päris mitu mootorit mida remondiks;) 400 krooni eest ilmselt lapatakse asi kiirelt lahti-kokku, ei tahaks kohe kuidagi uskuda et natukenegi kriitikat kannatavat tulemust saab selle raha eest.
sa peaksid remonditunde võtma fs-lt, enne endale selgeks teoreetiliselt tegema kus midagi asub ning muidugi vajalikud tööriistad muretsema. Kui eelpool mainitud tegevus tehtud siis lase käia ja ma olen kindel, et omahind tuleb alla 400 krooni, kui muidugi remondid mootoreid rohkem, kui kaks-kolm. Jõudu!
olen mootorit pannud kokku nii 4-5 tunniga kui 2-3 päevaga. esimesed mootorid suht ruttu ja viimaste peale mitu päeva kulutanud;)
päris pikk aeg läheb juba juppide puhastamisele, uued jupid ei sobi kokku kohe tavaliselt jne. kui laual on puhastatud ja sobivalt töödeldud jupid (loe: enne kokku sobitatud) siis tõesti kokku võin dnepri mootori kinnisilmi ka panna ja paari tunniga. sellele eelnev eeltöö aga võtab oluliselt rohkem aega. aga ok, minu kogemused on sellised et kvaliteetne töö võtab aega, ei hakka vaidlema rohkem.
Mul on üks Dnepri mootor, läbisõit ca 15 000 km. Oleks vaja lahti võtta ja vaadata üle, mis oleks vaja remontida/vahetada. Kui palju Teie juures selline remont ligikaudu võiks maksta? Kus asute?