Selle chopperi tehasekiirus on reklaami järgi 70 km/h, seega on ta mootorratas. Järelikult peavad sul olema vähemalt A1 juhiload, registreerimisnumber, ülevaatus, kindlustus. Tegelikult on ZiD ka pisut standardist väljas, kuid kui suuremat jama pole juhtunud, siis normaalselt sõitvat juhti reeglina ei kimbutata.
Ma mõtsin lõpuks kas et Zid(aga 2t), sest vahel on mõnus ka näiteks kuhugi külateele minna. Kuidas aga sa seal chopperiga ratsutad. Zid oleks praktilisem.
chopper on täitsa lahe asi, kui elad linnas saab sellega vähe tuusama näöga sõita(H). Mulle meeldivad rohkem harleyd sest olen ise ka heavy metali suur austaja:)))
@ja
Kahjuks aga ei osta ma seda tüüpi transpordivahendit mitte selleks et tuusa face-iga linnas tüdrukutele silma pilgutada vaid liikumiseks punktist A punkti B (või näiteks randa "chillima"). Kiiver pähe, vändale laks ja juba loperdabki särk vastutuules!
osa choppereid on tagaamortidega- nendega võib suht norm kulgeda( kui taga amorti pole on suht ebamugav liikuda) vt. http://www.estbike.eu/index_files/Page344.htm ise ostsin mõni aeg tagasi selle devili 50 cc- normaalne ja vihane ratas!!
Mis on normaalset selles pisiratastega laste lelus?!
Ega mopeedikohta küllalt suur võimalik kiirus ei tee temast veel mingit normaalselt sõidetavat ratast! Sellega on paras koolieelikutel ja alg-klasside lastel kinnisel territooriumidel tuusa mängida. Liikluses on see täiesti mõtetu nagu pocket-bike-gi ja on ainult aja-küsimus, millal sellega sõitjast lihtsalt teda autodevahel märkamata üle sõidetakse. Pealegi näeb normaalmõõtu mees tema seljas lihtsalt nõme välja ka...
ise ka saad aru, mis räägid?? kui paberil olevaid näitajaid usud, siis edaspidi ka palju õnne.
kui ta on 50cm3, siis kes kurat küsib sinult kindlustust... reg. märki...
maga välja.
kui sellisega radarisse lendad, oled ise süüdi selles.
kui kellegil huvi siis mul oleks pakkuda üks 4 T zid . nokitsemist vajab aga muidu komplektne ja sõidab hind jääks 2000.- kuni 2500 vahel. kellel huvi siis mu mail on [email protected]
Lingid on enamuses nüüdseks surnud.....
Kuid huvitab selline küssa, kas selline mini chopper (cruiser) veab ikka tõesti kaks inimest ära, või need istmed on seal lihtsalt kujunduselement?