Küsiks siis seda, et millised on teie kogemused kaasreisijaga? Mida nad valesti teevad ja kuidas käituvad? Eks mees ikka seletab mulle ja viib läbi kursused, kuidas tagaistujana olla, kui ost sooritatud, aga paluks teie arvamust ka.
Siis on ju jumalasta vänksa kui su mees tsikli ostab :)
Minu arust kui esimest korda kedagi peale võtta ja talle sõitu teha siis 100% juhtudest teeb ta seal kõik valesti. Esiteks kurvides kallutab vastu, mis tekitab ohtu. Teiseks kiirendades on neil vahest hirm peal ja pigistavad kätega ümber kõhu nii et hing kinni. Kolmandaks pidurdades lendavad selga, selleasemel, et käelabad vastu bensupaaki panna.
Aga eks su mees siis teavitab sind kõikidest nipet-näpet asjadest kui ta sulle neid kursusi läbi viib :) Jõudu ja Jaksu
Kõige suurem viga mis tehakse on jah see vastukallutamine!!
Tagaistujana vaata alati selle kurvi poole, kuhu juht pöörab! Siis sa kallutad automaatselt taga kaasa ja täpselt niipalju kui vaja!
Lase juhil end juhtida, ära kunagi hakka midagi vastu punnima vms.
Ja linnas sõites ära hoia ennast siklipeal eriti püsti vaid proovi hoida end tiba ette kallutatult, võid ju rahumeeli juhil pea seljas magada :) muidu fooride alt kiirendamisel jne. on jube vastik kui tüdruk seal taga tantsima hakkab :P
Kui taga istud ja kinni hoiad, siis lase juhil hingata ka. Suht oluline fakt sõidu ajal. Enamasti tagaistujal on selline tunne, et peab irmkõvasti ümbert kinni hoidma - samas sellisel juhl ei ole seda jama, et hakkad vastu kallama, kui kõvasti juhi kyljes ripud. Teine asi on see, et pead jalgadega ennast ise kinni hoidma ja mitte väga juhi seljas elama. Mul on siklil ***** suht kõrge ja ettepoole kaldus, nii et enamuse maanteel olemise ajast veedame kahekesi juhi sadulal ja taga võiks teoreetiliselt veel mingi 3 naist istuda... Ka iseenesest väga armas, aga pärast on munad lapikud.. Muidugist kui sa mingi cruiseri peal oled, siis on kõik eelnev jama, seal isteasend sootux teine. Aga üks algul suht tyhisena tunduv asi on ka - tagaistuja jalanõud ei tohi jalaraudadel libiseda, võix olla väixe kontsaga saapad. Eesti teed on nii rõvedalt muhklikud ja suurel kiirusel hakkavad sul aukudes muidu jalad maha libisema - ei ole hea. Mul plika pani korra tossud jalga ja siis muudkui niheles ja sõitis mööda sadulat edasi-tagasi ja kui Peterburi maanteel 110 oli väike muhk siis viskas pepu sadulalt õhku, jalad libisesid maha ja kukkus õnneks mulle selga, kuna hoidis kõvasti kinni ja mette maha. Aga tegelt, kui su mees mingi ull rallimees põle, avastate need sobivad nipid niikuinii ise