mul selline probleem et jawa350 pole enam esimest käiku ja mul on mootor juba kaks korda lahti võetud siis kõik klappis ja panin mootori kokku ja enam jälle 1 käiku ei olnud ta nagu jääb kohapeale ragisema aga edasi ei liigu nagu ei läheks hammakad korralikult kokku .
kui vana jawa siis on see värk et need nn "puksid" (käigukasti korpuse sisse tehtud augud kuhu kinnituvad käigukasti võllid) kuluvad ovaalseks. tavaliselt puuritakse tsentrisse uus auk ja pannaske vask puksid mis on vahtatavad. jutt jäi küll pisut arusaamatuks aga jah pole midagi teha. kui uus jawa siis ei oska aidata.
kui on tegu vana jawaga, sis mul sama probleem aga ainult teise käiguga! aga ma leidsin vea milleks oli pikema võllipeal olevad sooned (nuudid) on otsad ümaraks kulunud!
no mul oli niimoodi et sain kokku jooksnud mootori ja jawade alal suht võhik..oli ka analoogne viga et raginaga läks sisse ja alati ei saanudki sisse käiku,,,viga selles et need käigukasti võllid liikusid edasi tagasi selle laaagriga mille peal võll liikus...täpsemalt veast siis...mul oli puudu stop*****ib mis seda laagrit pesas hoidis paigal.