Mootorratad

mini chopper

choperdis
00:14 03.07.2005
kes omab, kommentaare palun kuna sellise ost järgmisel nädalal ees.
kasvu on 175 ja kaalu 100kg. plaan töölkäimiseks nagu võtta.
artur
00:20 03.07.2005
100kg arvan jääb paljuks aga pikkuse suhtes kannataks osta
choperdis
11:28 03.07.2005
kuna asi kannatab kuni 150kg max siis ei tohiks küll sada palju olla. istumine ju praktiliselt tagaratta kohal
kurk
21:34 03.07.2005
see on päris väike, mina seda linnas sõitmiseks ei julgeks võtta (kui ma just kuskil väiksema liiklusega kohas ei sõida)
~
09:14 04.07.2005
Oma suuruse poolest on see 12-13 aastasele lapsele paras. Veidigi kogukam inimene näeb selle turjal lihtsalt koomiline välja. Nägin tartuvahel ühte sõitmas - no ikka halenaljakas on küll, kui kogu vaatepildis rattast ja sõitjast domineerivad ainult küünarnukid ja põlved ja sõitja küürus selg. Ratast polnud õieti nähagi. Eraldi võttes on aga ilus "masin" küll...
Ja muidugi see 4T hääl! - supper!.. :)))
P.
09:30 04.07.2005
mis seal halenaljakat on.. asi ju ostetaksegi fun*i pärast et nalja saaks! linnas nägin ka üht venda, oli suht ümmargune 30-ndates mees ja kimas 70 ringi polnud midagi hullu ja liikluses oli ka näha.
paljudele nt. ei meeldi rollerid, mis sest et need suuremad ja kogukamad on ja seepärast võetakse midagi erinevat üldisest nö linnarolleri pininast. minujaoks nt. vahet pole kes sõidab selle minichopperiga ongi just lahe vaadata kui selline riistapuu veab suurt kogu. FUN!!
samas ka endal juba mõtted sealpool. olen samuti 173 pikk ja vanust 39 ehkki seda välja paista pole ja kaalugi on sinna 103 kanti ja mina küll ei viitsi kedagi ega midagi häbeneda. ega sa ju arvamusi osta, ostad omale lihtsalt mõnusaid elamusi!!
Erik
08:32 05.07.2005
ka endal sellise ost ees, kuid mitte niisugune nagu telekas reklaamib. ostetaval variandil on kõrge lenks, 193cm pikkust, 12" ja 10" rattad ja metallpaak 7L. kohe esimesel proovisõidul käis 65 välja (sõber oli autoga kõrval)ja pole ta midagi nii väike... vot linnas oli nähtud 60a.taati kaalult üle saja ja kole ümmargune ja see oli selle ATM selgas... siis oli küll lahe vaatepilt aga vana olevat esimesena ära kimanud fooi alt
aga jah, kuna sõber on ka sinna 175 kanti siis on see ka piir sellele chopperile, õige nimega siis mini-harley. ja kuna linn on niigi rolleritest küllastunud siis sellisega sõitmine on ikka elamus omaette! lahe!!
Olev
21:20 06.07.2005
täna siis ostsin sellise, just nagu eelpool kirjeldati. selline must-punasega ja metallpaagiga. ca. 2h oli mutrite ülekäimist ja tutvumist selle imeliku 4 käigulise kastiga, mis suht harjumatu, kui sidurilinki vajutada ei saa. ütleksin et väga lahe asi, keskmisele kasvule normaalne. lastele seda soovitada ei saaks kuna ta kiirus on siiski tavarollerist ikka kiirem. tuttav oli cpi hussariga kõrval ja proovisime. see et piirajad maas ei aidanud seda hussarit, mini harley läks ikka pikapeale eest ära saavutades kiiruseks selle enda spido järgi 75km/h, kusjuures müüa väitis et harleyl on piiraja peal...
natuke jäik on sõita(amorte taga pole) aga nalja saab kui palju.
mina olen igaljuhul rahul. kui kunagi ära tüütab saab ju alati ära müüa.
rgsg
22:05 04.11.2005
Minichoper ei lähe rolleril eet ära.
siil
22:17 04.11.2005
Kuna taga amorte pole siis juppe ainult lendab. Mottetu!
väike chopper
11:27 22.05.2006
Ma saan endale ka nüüd sellel nädalal selle mini chopperi ja kasvu on mul 178cm. Ma mõtlen seda et veidike imelik on sõitta sellisel rattal kuna see ratas on ju nii väike :D. Ma sõidan vähe aega sellega sindi ja kui ei istu siis peaks tast ilusti lahti saama, aga kas ikka saab?!
väike vhopper
11:29 22.05.2006
Kas keegi teab kui hea tal minek on ja kui kiiresti ta läheb?
!
14:03 22.05.2006
Chopper ei peagi kiiresti minema. Chopper on väärika kulgemise ja enese näitamise riistapuu.
178 on muidugi paras hull pikkus küll selle minimasina jaoks... "väärikast kulgemisest" ei saa juttugi olla. Aga mis puutud enese näitamisse, siis sellises koosluses sind märgatakse kindlasti... :p
väike chopper
15:02 22.05.2006
Neljapäeva paiku saan öelda kuidas on selle pisikese rattaga sõitta on.
.
16:04 22.05.2006
ei tea kuidas 70kuubikuline chopper läheb (50kuubikulise dok.).mulle pakuti 9000kr.mis teie arvate?
:[
10:00 23.05.2006
Kurat! - vale asja üle juurdlete ju! Mis kuradi tähtsust sellel on palju ta läheb?! Kui linnakiirusega edasi liigub (ja sedfa ta suudab kindlasti!) siis on OK! Chopper ei olegi mingi kimamise riist ega tagarattapeal foorialt minematõmbamise riist. Sellega sõidetaksegi aeglaselt ja väärikalt, et rahval ikka jääks märgata sõitjat ja sõiduriista. Muretsege parem sellepärast, et see shopper on nii mudilasemõõtu, et veidigi normaalkasvu inimene tema seljas näeb lihtsalt tobeda gulliverina ja sel juhul on väärikast kulgemisest asi lihtsalt kaugel - sõida sa mistahes kiirusega tahes (pigem - mida kiiremini liigud, seda nõmedamalt see kõrvaltvaatajale välja paistab).
Mini tugitool
20:57 07.06.2006
Klge ma olen 12 aastane ja tahaks teada kas ma võiksin linnas või noh yldse sõita selle mini chopper-iga.Mul muidu ratta load olemas kui seda vaja on.

Tahaks muidu osta sehukesest kohast www.trendimport.ee
12:20 08.06.2006
Kaheteistaastane tohib sellega mängida ainult hoovialal või liikluseks suletud kinnisel territooriumil.
Tänavale sa enne 14a minna ei tohi ja siis pead ka mopeedi load "tegema".
Teiseks - see trendimpordi mini on oma väiksuse tõttu liikluses nähtamatu ja seepärast surmavalt ohtlik.
Mini Tugitool
17:10 08.06.2006
aga kus ma siis neid mopeedi lube teha saan
mini tugitool
17:11 08.06.2006
16:45 10.06.2006
joel
15:51 25.06.2006
kas tallinnas on kuskil poode kus saaks osta mini chopperit ise olen 15 aastane ja 175 pikk ja kaalun kuskil 60 kilo??
joel
17:23 25.06.2006
kust sa selle ostad või saad tahaks ka nii väga omale
joel
22:51 26.06.2006
no isegi tahaks teada kust saaks ainult pocket bikedest infot aga selline juba on olemas tahaks midagi muud vahelduseks:D
kair
23:40 05.07.2006
Olen 166cm täisealine õrnema soo esindaja ja - noh - tavalist rollerit ei taha osta... need, mis välimuselt meeldivad on üle 30 000... niisiis jäigi silma see trendi-import'di 50 cc motikalaadne versioon - pole lubade tegemise vaeva ega midagi. hind madalam
varasemat sõidukogemust mul mootorrattaga pole - liiklen väikelinnas - lisaks maanteel ning pisut kruusateed. tuttavad kutid väidavad, et olen loll ja ilmselt pole mul selleks ajaks, kui masin lagunema hakkab, enam ühtki esindust, kust juppe osta, käsitsi käikude vahetamine olevat tülikas, roller turvalisem jms. paraku olen selle minimootorratta välimusse lausa armunud....
samas oleks ka kuidagi kõhedavõitu mingit suuremat relva osta ning 0-kogemustega lube tegema minna. Tahaks soojenduseks midagi väiksemat - et saaks tunnetuse mingil algtasemel kätte - et sealt annaks edasi siis mõelda - kas ja mida võimsamat istumise alla muretseda.

Targad äkki annavad nõu?
Kas minu loogika on väga vale?
On kelelgi äkki selle Regal Raptori/Pagsta 50 cc rattaga kogemusi????
Kair'ile
09:25 06.07.2006
Need tuttavad kutid võiks mölisemise asemel abistavat kätt pakkuda, kui ratta juures vaja midagi putitada. Õigel ajal kinnikeeratud kruvid ja - pole probleemi! Mootor on tal neljataktiline ja ratas selline, millega sõidetakse rahulikult ja väikestel kiirustel. Pealegi on sadulas (sale?) naisterahvas. Sellises kombinatsioonis peaks mootori eluiga igavene olema. Mis puutub juppide saadavusse, siis neid hondamootori hiina kloone on vabariigis varsti juba rohkem, kui igasuguseid vene deltasid ja karpatõ'sid. Näiteks eile käisin Tartus Braueri motoäris ja seal riiulis müügil sama tüüpi mootorid 50cc ja 110c variandis. Küll juppe kah leiab, kui ikka mototeeninduste poole pöördud.
Käike vahetatakse ikkagi jalaga, mitte "käsitsi" - kõik on täpselt nagu "päris" mootorrattal. Nii, et igati hea eelõpe päris tsiklimaailma tulemiseks. Sellist ratast olen näinud (täiskasvanud mehe all) sõitmas ja imetlenud teda ka parklas. Väike on ta küll (mopeed ju ikkagi) kuid 166 cm naisterahvas näeks siiski päris normaalne ta seljas välja. Olen Sust kümmekond senti pikem ja kui mul poleks alternatiivi, siis sõidaksin isegi selle pisichopperiga. Kuigi - mina näeksin juba pisut naljakas välja ta seljas.. :)
Kruusateel ole kurvides ettevaatlik... jalad ees istudes on suht ebamugav libisema sattudes jalga maha toetada. Aaga sama jutt kehtiks ka rolleri kohta.
Ära unusta kiivrit! ;)
siuhvilks
17:23 26.08.2006
hee, sõidan ise selle trendimpordi regal raptoriga ringi, väga pull asi. pikkust 175, kaalu 75 ja vahel ka telk kaasas. asi ARKis arvele võetud, seda seetõttu, et vahel käin sellega üle lahe. autospido järgi on natuke pealt 70 välja jooksnud, linnas saab ilusasti hakkama. kui keegi oskaks öelda, kas ja kus tal mingeid piirajaid on, oleks eriti kena. plaan on talle teine väntvõll, karpa ja 85-kuubine silnder koos klappidega külge pookida...
Aiku
14:36 06.09.2006
ostsin ise 50 chopperi 2 kuud tagasi estbike.eu -st omal 85 kilo ja 177 pikk aga ratas vägagi paras pääl istuda - väga lahe riist kulgeda sellise raha eest- osa masinaid on tagaamordiga- nii et nendega kulgeb mõnusalt ka maastikul
50 sega venitan kiirust vabalt 70 -75 ni - nii madalal istudes on seegi täiesti piisav- nii palju veel et automaat kastiga rolleritele teeb vabalt ära;)
juhan
11:18 13.09.2006
osadel mini-chopperitel on taga siiski ka amordikas- nutikalt ära peidetud, tasub küsida müüa käest !!
Mahno
11:44 13.09.2006
Kui sa töölkäimiseks ostad, siis mõtle pigem praktilisele poolele, kui et fun ja cool oleks. Karta on, et suurema sõiduki seljas on mugavam istuda, loikudes ei pritsi nii palju jms.
Mini chopperi omanik
08:39 18.09.2008
mini chopper kannatab 150 kg
volvofriik
02:44 07.12.2008
http://www.trendimport.ee/index.php?product_id=91&page=5
0&action=show_product_details&&group_id=4

Sellise võtaks isegi Kawa Vulcanile lisaks.Suure rattaga pole mõtet ju poodi ja lähiümbrusesse müttama minna.Paarimees ostis endale analoogi-50 kuupi,4 takti,4 käiku ja kiirus minu 100 kilo all 70 Km/h.Kütusekulu 1,5-2l /100-le sõltuvalt õhutemperatuurist.
Kusjuures selle Chopperi välimus on ikka igati vinge.
Pealekauba peaks tal olema veel ka puldist käivitus (!)
(=
13:50 16.06.2009
Tere . Sooviks kah omale midagi väikest , et saaks käia kalal jms. Kas see mini chopper sobiks 7km korralikul kruusateel sõita ?
volvofriik
18:24 16.06.2009
Kalalkäiguks on olemas parem asi.Sama mootoriga kui minichopper,ent suuremate pakiraamidega.Pildid Dageron.ee-s