Mootorratad

Süüteküünla keere maas

vint maas
13:50 04.07.2005
kuidas saaks süüteküünla keeret taastada? kas on Tlns kedagi, kes sellega tegeleb? või saaks ise kuidagi hakkama? Palun andke nõu, kes teab.
vint maas
13:51 04.07.2005
tglt muidugi vaja silindripea keere taastada, mitte küünla oma:)
W 123
15:07 04.07.2005
Vahepuks lasta treida. Autotarvete poest võib ka küsida. Zapika peadel peaksid sihukesed puksid olema. Veel võib Helicoil keermetaastaja sisse keerata. Üldiselt metallitöö spetsialisti abi on ikka vajalik ava üle puurimiseks ja keermestamiseks.
primeramees
15:23 04.07.2005
noo kurat küll vötax,kui küünlal keere maas siis mine suva auto poodi ja too uus küünal.aga jah kui plokis on keere maas siis on lugu keerukam,tegelt kolm varianti:1.vahetad mootori ploki ära,mis on köikse keerukam ja kulukam.2.on olemas keerme nööri,vöi teip,täpselt ma ei tea kudas selle nimi on,aga olen ise seda kasutanud.3.on selline lugu,et lähed würti,sealt saad kataloogi alusel special hülsi,mis käib sinna vana asemle.kuid sealt algavad hädad,tal oli mingi siga keerukas keere,mida pole kusagilt eriti vötta.aga kus häda kõikse suurem tuleb würt taas appi.neil on sellex puhux pakkuda tööriistakomplekt,puur,keerme pulk,ja midagi oli seal veel.kogu selle komplekti hind oli miskit vist 5kilo ringi.aga kui selline keerme pulk on olemas siis see hülss maksis seal alla 300 eeku.ja ei taha siin kuulda kui mötetu on see keerme nõõr.olen seda ise kasutanud audi 100 2,2 bensukal ja kestnud juba ikka 4aastat kindlasti.sellel hülsil on üx suur puudus,kui hakkad kunagi taas küünalt vahetama siis on suur lootus ta taas välja kruttida....specalistid ütlevad,et kärni see hülss ülevalt poolt kinni ja ok,kuid see on suht sitt teha.aaaahhhjaa weel,kui sa sellega tegutsed siis kolb ülesse ja pärast kui löpetama hakkad siis korraliku tolmu imejaga ürita sealt köik sodi kätte saada.rohkem ei oska aidata.
epu
15:33 04.07.2005
EI tea, kas ka praegu, aga kunagi müüdi Statoilis mingit kahekomponentset spetssegu küünlaaugu keerme taastamiseks!
volla
19:33 04.07.2005
to primeramees: Mis imemasinal küünlad plokis käivad?

Nagu ma aru saan, siis teemaalgatajal on probleem mootorratta silindripea küünlakeermega. Ei tea küll, mis masinaga tegu, kuid kui ei ole mingi väga haruldane tsikkel, siis kõige lihtsam oleks uus silindripea hankida.
teadja
20:58 04.07.2005
tuleb puurida suurem auk ja puks vajava mineku keermeg,VÕI puurida suurem auk,keere sisse keerata ja fordi vms künal panna,kuna lai küünal
tank
23:09 06.07.2005
enda jupiterile sai keeratud lihtsalt pikemale küünlale muttar otsa seestpoolt ja toimis,surve kah suurem ja minek parem
v
23:41 06.07.2005
Irw@tank iga kord kui küünalt tahad maha võtta pead silindripea ka maha koukima
fs
07:59 07.07.2005
Zaz puks toimib väga eduliselt, kui ma õieti mäletan siis oli tavalise 18se keermega, ise lasin 16,5 augu ette ja asi toimib siiani väga edukalt. Zazi puksi hea omadus on et, selle fikseerib omakorda väikene dift, seega pole võimalust, et sooja mootoriga küünalt maha keerates tuleks puks kaasa(treitud puksil on selline võimalus).
lk
08:26 07.07.2005
vaata kus mootorsaage remondivad, neil vastavad asjad olemas sealt abi saadud küll ja küll. metsamehed suured ja tugevad- ikka juhtub...
m2ller
21:23 26.06.2009
kõige odavam variant on siis kui saad kellegilt puuri ja keermelõikaja ja fordi küünla toimib edukalt mul oli sama jama aga mul olid asjad olemas ja sai ära tehtud toibib päris hästi.
tühjad käed!
09:11 27.06.2009
Würth võib hea pood olla, aga sa võid rahakott puuga seljas sinna marssida ,kuid ei saa midagi.Sealt müüakse ainult lepingulistele firmadele.Minu kogemus.