on selline pllan teha kahest mootorist üks ja kerele peale panna,agfa ennem tahaks teada mis on dnepri 750 mootori põhi vead?Ja kust saab dnepri juppe osta?
On ka 750 ccm mudelid. Mootor sama, mis K-750.
Juppe müüb näiteks Kloostrimetsa Motopood. Tõenäoliselt ka teised, kes pole kitsalt mingile margile spetsialiseerunud.
On olemas mootori tüüp K-750 mida kasutatakse Emmidel, Dneprid on tehasest välja lastud MT-8, MT-9, MT-10 marki mootoritega, mis kõik kolm on 650 ccm . Kes teab mis sul seal raamivahel on ja mis passis kirjas, kui on nimex Dnepr siis peaks raami vahel olema 650 ccm, aga see ei oma tähtsust präägu. Tee selgeks meile ja endale mis sul raami vahel on ja mida sa millest teha tahad. Igal siin nimetatud mootori tyybil on oma tyyp vead. Tahad endale vastupidavat mootorit siis hangi endale Urali mootor. Juppe saab tartust, raadi lennuväljal on pood mis tegeleb vene motikatega ja brauuerist saab ka ja on mõned mehed kes toovad venemaalt juppe tellimise peale.
Mina soovitan sul see krempel kiiremas korras maha müüa ja roller osta , säästad hulgaliselt närve ja raha .
Jõudu !
Täpsustus: "Emmi" ehk M-72 ja K-750 mootor ei ole mitte päris sama. Kõige lihtsam on teha vahet, vaadates silindripäid.
Teine täpsustus: Kui KMZ ehk Kiievi Mootorrattatehas hakkas oma toodangul kasutama marginime Dmepr, jätkati mõnele mudelile (sealhulgas sõjaväemootorrattale MV-750M) püstklappidega 750 ccm mootorite paigaldamist.
Ei ole küll kõige suurem asjatundja, kuid mina olen kuulnud ka sellist nimetust nagu Dnepr K-750, endal mt 11 ja see kindlalt 650 ccm, samuti tean vanemate meeste jutu järgi, et kunagi kui oli hakatud 650 ccm-iseid mootoreid tootma, siis esialgu kiruti neid tohutult, ei oskagi õelda miks, kuid siit järeldus, et 650ccm-ised on uuemad ja vanemad 750-sed!