Mul on sellinne probleem, mul on kawasaki ex 500 a, ta on 25 kw, tean et seda mottoratta kilowatte saab t6sta, et kuskil karburaatoris, v6i gaasi trossi all peab olema mingi junn v6i seib, mida tuleb 6ra v6tta, siis mootori v6imsus t6useb kuni 44 kilowattini, kas keegi v6ib olla teab paremini, kus see junn asub ja milline ta v6lja n6eb.
Ette t6nades
See vidin on karpa ja silindri vahelises ühenduses.Tavalised alumiin rõngad millel on augu suurus väiksemaks tehtud,et küttesegu piirata.Endal võtsin ära ja minek nüüd kõvasti parem.Nii et edu sullegi.
Mis krt-di alumiinium rõngad sa ära võtsid ? Selliseid asju ju pole karpa ja silindri vahel !!! Ja küte jookseb ikka karpast mitte kuskil karpa ja silindri vahel! Äkki seletad kuidas saab mingi seib millel auk sees silindri ja karpavahel piirata küttegogust ????'
Tavaliselt on piiraja karpas! Ei lase segusiibril avaneda lõpuni ! siis tuleks tellida uus segusiibri vaakumklapp millel on ülemine rant väiksem ja laseb segusiibril lõplikult avaneda, või kodupidamises leiduva viiliga saab ka asja lahendatud!
kus kohas need seibid on ?????
Mul on originaal mootori raamat ja pole seal ühtki seibi vahel. Karpa ja silindri vahel on ju kummist lõdvik mis on klambritega kinni, kuhu need seibid siis pannakse ?
piirajaid on väga erinevaid.Kui asja ei jaga pole mõtet ise hakata lõhkuma.enamuses on drossel-seibid tõesti karpa ja silindri vahel.aga esineb ka sumpas,segusiibrid teise kujuga,siibrivedrud teise jäikusega,siibris auk sisse puuritud jne.. Kawa500-l võib seesama kummilutt teise kujuga olla,mingit seibi polegi,ammugi mitte alumiiniumist.Kui ära uuristada ,on hea düüsid ka üle kontrollida,hingamine läheb paremaks ning segu võib muutuda.
2e pütastel CBdel on asi õieti lahendatud,teine nukk-teine võimsus.
Kütuse kägistamine is sucks:)
Võta lõdvikud lahti vaata kas on seal midagi, millel nagu mingit ideed ei tohiks olla.Ehk on sul ikka 44kw aga paprites vaid 25 kirjas. Kui 150 vabalt sisse võtab siis ei tohiks küll 25 kw olla
üks kindel reegel on see, et kui asjast eriti ei jaga, parem ära torgi. Ja alati tasub meeles pidada forseerijate ütlemist igasuguse tuuningu kohta: "Kas läks hullemaks, kui originaal või on sama hea"
Kuule rodus mis sa nii balju virised,et kus on. Tuleb lahti võtta ja saadgi teada.Sai ju öeldud,et karpa ja silindri vahelises kummi lõdviku sees on seib. Endal ka kawa - 500