Mootorratad

Suzuki Hayabusa

Tahan hobiratast
10:45 21.08.2005
Kas tasub uut sellist osta?

Millal võiks tulla uus mudel, eelmine aasta väideti netis et juba 2005 tuleb täiustatud ja pmt uus mudel.

Mis tüüpvead sellel rattal on?
äss
14:08 21.08.2005
muidugi, mida vöimsam seda kiiremini külili käid
ulof
15:31 21.08.2005
Siit A24 foorumist pole mõttet eriti peale Minski,Kavrossi,delta,riga,voshotti kohta küsida,mine õigesse foorumisse.
küsida võib kõike
16:17 21.08.2005
räägi mida sa ise tahad? kas sa tahad ringipeal sõita või huvitavad sind rohkem kiirendused.
Tahan hobiratast
16:21 21.08.2005
Olen kaalunud hankida võimsat ratast rohkem tänavale ja ka liiklusest eemal kiirendusteks. Hayabusa on pikema raamiga ka, ilmselt on stabiilsem teedel sõites.
Hitchiker
11:12 26.08.2005
Selle sis ostad esimeseks rattaks ve? hea idee, saab maailm kiiremini geneetiliselt puhtamaks. Proovi ikke enne miski lihtsama rattaga.
Tahan hobiratast
12:14 26.08.2005
Ennem on olnud 16 ratast, kiireim vast ex-rinka Jupiter.
Kasti pole mul plaanis sõita, lihtsalt milleks osta 650cc kui sõidutunnetuse kättesaamisel paari kuu mõõdudes tahaks võimsamat?

Lisaks veel seda, et suudan oma gaasikruttimisekätt ohjeldada ja ka võimsa rattaga alguses rahulikult võtta.
d
18:55 27.08.2005
olen kuulnud et
suzu hayabusa on maailma kiireim seeriatootmises olev mootorratas mida Kuradit sa sellega eesti magiteedel teed mina ei tea a kui sa mul proovisoiyu lubad teha pole kussat too ara
Tagasi foorumisse
19:56 27.08.2005
yamaha r1, honda cbr, kawasaki zx12r... võid neid kah ennem hayabusa ostu proovida, äkki hakkab meeldima mõni.
intruder
21:06 28.08.2005
Minu soovitus sulle oleks, et külasts natuke teisi foorumeid..suhtle bike meestegs....eestis ikka mõni hayabusa on (mõndasi enam ei ole ka) ja siis mõtle hästi üle, kas ikka tahad niivõimast isendit, või lepid tibs lahejema isendiga.
Jõle nõme, oleks taas lugeda, et mootorrattur leidis lõpu.
oi jah
22:24 28.08.2005
kas te, sõbrad, aru ei saa et see teema algataja teeb lihtsalt nalja. Mitte et ta on üks väga võimas püss maksab ta ka nati. Ja sellist küsimust esitavad siin ainult... noh ütleme nati lollimad tähendab rumalamad persoonid. Mõistuse ja rahaga vennad ei tule delfisse otsima kas omale hayabusa osta või mitte.
X5
22:28 28.08.2005
http://www.aegmaha.com/?id=1058

Krt tean eestis ainult yhte inimest kes seda ratast täielikult valdab!!! Ostke no veica lahjem :)
Tahan hobiratast
22:37 28.08.2005
Olen juba keskealine mees ja see lähemale ~200K uhiuue ratta eest ei ole nüüd mingi totaalne ületamatu probleem. :)

Ja seda ilma laenude ja muu hookuspookuseta.

Ma ei hakka arutama, mis on kallis ja kes kui palju millegi eest maksta suudab. Kui on aastaid planeeritud hobiratta ostu, siis ostan ratta ja sõidan sellega aastaid.

Ilmselt parem püüan otsida ülesse vanad tuttavad, kes on ringrajasõiduga Kalevi Suursõitude hiilgeajast kokku puutunud ja ilmselt saan oma informatsiooni kuskilt mujalt.

Tänud neile, kes viitsisid vastata.

Lootsin sellest foorumist ilmselt natuke palju. Tegelikult on tõsise ja kogemustega (!) inimesega ilmselt raske kokku puutuda, internet on enamasti siiski mokalaat ja enesekiitust täis.

Soovin tõsisematele huvilistele päikeselist hooaja lõpuperioodi (osad sõidavad tõsi küll aastaringselt).

moto
23:03 28.08.2005
Olen nõus eelkõnelejaga,et tõesti se foorum (siin vähemalt) on mokalaat ,sest see kes midagi tõsisemat küsib se ainult lolle kommentaare ja vastuseid saab.Kopa viskab ette se tobe arutelu kui palju miski asi maksab,kui ma küsin konkreetse asja kohta siis arvatavasti peab mul ka selleks raha olema,aga kard´an,et enamus kommenteeerijaid ja vastajaid ongi sellised puberteedid või rullnokad ,kel endal pole midagi ja ka supilusikas liisingus,ning siis hakkavad siin teemat arendama kes mida osta jõuab ja kes kui kõva mees on.Härrased kotkapojad ,kui midagi asjalikku ei ole vastata siis võiks ju niisama telekat pigem vahtida-näpp ninas kolle kaevamas....
intruder
10:41 29.08.2005
Pigem tundub mulle kohati kummalised siinsed teemad - raske on aru saada sellistest karmimatest teemadest, kas on tegu naljaga - või soov tõsine.
Ei nohh, kui soov tõsine siis kõigepealt käi Ramo'st läbi - Suzuki esindaja eestis, seal saad Raudsepalt päris palju infot.
Kui mu mälu nüüd mind ei peta siis üks Road Spiriti' liige soetas endale sellel kevadel Hayabusa...proovi ta üles leida - tema ka selline keskealine meesterahvas.
Ja mis hindasi puutub, siis ei ole ju uus Hayabusa mingi kirves,
GSX-1300R Hayabusa 180 keek ja Intruder M1600K5 ka 180 keek.

arvamus
20:43 29.08.2005
söiduasendilt ja yleyldse lenksu tagant vaadates tundub natuke liiga mersu olevat, mitte eriti sportlik, ehkki antud isendil olid köik lisad peal.isteasend kuidagi püstine, tundus rohkem matkaka moodi, eenem kui polnud katsuda saand meeldis rohkem :(
veel keegi
18:37 17.09.2005
mõtle järgi kas Sul on üldse uut tarvis,UK-st saad 5-6k naelaga väga heas korras Haya kätte.sealtkandist tasub motikaid tuua küll.
Busa omanikult
17:35 18.10.2005
Terv!
Kui Sul on huvi Hayabusa osta siis mina juhuslikult ostsingi sellise Ramost.Enne seda oli mul Blackbird ja enne seda veel moned rattad.Busaga soitsin sel suvel maha 15000 km ja olen rahul.Nii et kui tahad miskit konkreetsemalt teada,anna tuld.Vastan kui oskan.
Mati
suzu
09:14 19.10.2005
Tere!
Ega ju asjata ei räägita, et Hayabusa on "vanaisade bike" - st. et busaga sõitmiseks on soovitav kõik eelnevad nn.etapid nende muude riisirakkettidega läbida ja kui oled jõudnud kuldsesse keskikka ja mõistus suudab ilma kiusatuseta ohjeldada paremat kätt (kuid siiski ka 300+km/h vabalt sõita) siis on õige aeg selle ratta kasuks otsustada...
Mina suhtun sellesse rattasse väga suure aupaklikusega... Kindlasti kavatsen ka endale kunagi osta, aga enne läbin ikka selle kohustusliku tee... Hetkel olen 600-se GSX-R-i juures. Ja hetkel on sellest 115 hp küll ja küll.
Kui tavaliste superbikede kohta öeldakse, et tegemist linnadevaheliste rakkettidega, siis Busa kohta võib vabalt öelda, et tegemist on riikide vahelise kiirraketiga.

PS! Ja isteasend ongi pigem maanteele sobilik touringbike stiilis, kui rinkale sobiv...

Jõudu!
Tahan hobiratast
18:16 19.10.2005
Aitäh vastuse eest!

Hetkel ostsin endale ühe väga kiire ja võimsa ameerika päritolu auto. Mootorratta ostmise moment jääb kevade peale.

Siiski arvestan peaasjalikult Hayabusaga. Olen hobisõitja, kes on oma noorusenaljad "üle elanud" ja tunnen rõõmu lihtsalt heast tehnikast ning päris maksimaalseid võimeid pigem harva kasutab.

Tänud vastajaile!

A.

suzu
08:40 21.10.2005
Kui mõistus juba kodus, siis ainuõige valik igaljuhul!!!

Edu!
38 aastane tüüp
21:41 01.02.2006
Mina ei soovitaks Eestis Hayabusat osta siis kui tahad osta siis mine Saksamaale elama ja seal võid juba sellise rattaga sõita! eestis Sa ei saaks selle ratta võimu tunda :D kuna teed on omadega ***** Aga kui tahad teda lihtsalt Endale tuppa tarida,teda silitada nagu kassi ja vahel ka tööle panna.:DPraegu soovitaksin Sul ootata Kawasaki ninja uut mudelit see pidi Väga kõva Sikkel olema!!!
prprrrr
16:59 25.03.2006
mis juttu te ajate et busa maksab ja maksab...
saksas vaata busasid..hinnad alates 3000 eurist ja normaalse saab 5000 ga kätte...
endal ka plaan busa osta...nii et hoidke alt;)
kalju
04:33 30.03.2006
saaremaalt ostis üks keskeas tädike..125k...elutoas seisab ja vaatab,ju suvel paistab minu meelest eesti jaoks mõttetu, raske manööverdada, isegi kui sul aju on, siis sõita on ebamugav, va pikki sirgeid siledaid teid...eestise lagunema pole mõtet osta, õiget sõidumõnu ju ei saa temaga..
suzuk
22:58 30.03.2006
tere mul on hayabusa olemas kui tahad tule testi.ehk saab müüdud,