kas keegi oskaks anda infi kust saaks vana moskva mootori jooniseid ehk siis lahti-kokku panemise juhendit ja kuidas toimib tal kepsu rullikute määrimine mis on minu arust täiesti kuivad, kas seal ei peaks olem,a ka mingit õli?
Kahetaktilisel mootoril määritakse kepsu laagreid õliga, mis satub mootorisse koos kütteseguga. Ehk siis sama õli, mida segad eelnevalt bensupaaki bensiini hulka.
Ise ostsin ka mingi 2-3aastat tagasi kuda ma ytlen siis
Mootor - Moskva 125 kuubikuline
Raam(kere) - Vinski midagi sellist oli
rattad - Delta
ise muidugi ei tea mitu korda see vana tyyp mootorit remontis, aga ma ise 2 korda.
Eile proovisin toole panna peaegu üle 1 aasta. lükkame kyll sõpradega, lööma vänta ei midagi noh siis oli vahetasin õli 2ra uus bena no ikka ei *****gi
no, siis keerasin kyynla maha ja mõõtsin, et plahvatuse suurus see oli 4,5 OMG mõõtsime sõbra DELTAL 50 kuubikuline peaaegu 7.
eks siis keerasin mootori peal lahti võtsin kolbi r6nga ümber kolbi ära ja vaatasin et rõngal need kinnitumis kohad seal kus peab olema auk rõngastel on ylesse juba ja mootoril endal oli kala(soon) sees nuud siis uus
KOLB
Kolbi rõngad
sõrm (kas sõrm peab kolbilt tulema noh mitte väga kergelt või nii raskelt et panime pärast mu mootoratta pagule TORN k2lle ja suht suure haamriga tagusime 30min umbes we?
Puks(gepsulaager või kui teate siis veel 3mas nimi sõrme puks)
*** seda me samamoodi tagusime välja, kas see ei peaks olema õline veits we? see oli täiesti kinnni
aga kui keegi tahaks täpsemalt teada, siis võib lisa MSN(või saata kiri) [email protected] et kui keegi tahab siis võib ka maha äraida