Katsu ikka mõlemaga proovisõit ära teha. Ää jumala eest kuula mingit hääle ja välimuse mula. Ostad selle, mis rohkem meeldib.
Honda linna vahel erksam aga maanteel EN hoogsam.
Puhtalt maitse asi. Kellele ema, kellele tütar.
to Adolf:
Kui V-mootor ja vääne sulle midagi ütlevad, siis peaksid ju teadma, et asi ikka vastupidi - R-mootor on igal juhul erksam, aga tahab ka rohkem pööret. Ja see on igaljuhul linnas eeliseks.
V-mootoriga "veab" juba üsna madalalt, mis teeb just maanteel kruiisimise mõnusamaks - ei pea möödasõitu tehes ja piirangu alas käiku vahetama jne.
Ja enivei - R-mootori hääl pole customi peal pooltki seda, mis V-mootor. R on siiski bike tüüpi ratta jaoks.
Aga eks ta peab ise otsustama jah.
To suzu:
Vanakooli mehed teavad ikka pöördemomenti. Ma ei saa ainult aru, mida teeb V mootor maanteel madalatel pööretel. Maanteel sõidetakse ikka üldjoontes kiiremini kui 40-50nega. v - mootori eelis on piisava momendi olemasolu madalatel pööretel. Maanteel see eelis kaob.
Ridamootoriga on just linnas käikude lappamist, kuna pöördeid on rohkem vaja, et edasi liiguks ja reeglina ongi ridamootoriga tsiklitel rohkem käike. EN-l minuteada 6 käiku näituseks. Ma ei tea ka yhtegi nii lahjat lääne 500 tsiklit, millel peaks möödasõites käike vahetama. Ja just ridamootori eelis tuleb möödaõites paremini välja, kuna pöördeid selleks hetkeks enam kui küll ja ratas ergas. V mootoriga ei taju alates teatud pööretest enam nii teravat võimsuse kasvu.
Ja ratas ostetakse ikka sõitmiseks mitte laheda hääle tegemiseks.
Eks sa ikka paned paika, milline mootor millisele rattale sobib. Sellised nõuandjaid on kõigile hädasti vaja, sest Jaapanis ei teata siiamaani, mis mootor millisele tsiklile sobib ja ÕIGET häält teeb.
Ma ütleks just ,et bike mootoriga custom on just midagi erilisemat.
Aga eks igaüks teeb omad järeldused soovitajatest ja kes, mida tähtsaks peab.
Hääl ja ilus nahkombe eesmärgiks, et sexikas välja näha- noh siis soovitan parem juba auto või kitarr osta. Saate naisi kergemini ja till kah kohe pikem.