Ostsin 2 kuud tagasi Leedust 2001a. Kawasaki Classic Touring,seal oli ta arvel alla 2 aasta,toodud oli ta USA-st.Et ta Eestis arvele võtta saaks ,nõutakse 3 serti (heitegaasid,müra ja pidurid).Heitegaaside serdi ma sain(Jaapani tehasest) aga teisi pole küll kuskilt võimalik saada.Ühes meilis öeldi ,et KHI-s võiks olla ,aga ma ei tea mis see lühend tähendab.Ehk oskab keegi mingi vihje anda.Oleks väga tänulik.
unusta kogu teema, seda ratast sa legaalsel teel eestis arvele ei saa. variante on:
1. pane leedusse arvele, sest eesti targad valitsusemehed on otsustanud, et uuemate kui 1997 a usa turu jaoks toodetud tsikleid ega autosid eestis arvele ei panda. ikka selleks et sa ei tooks usast odavalt sõidukit, sest eesti usaautode müüjatel jääb ju siis kasum saamata.
2. osta mingi vanema ratta raam+paberid, pane arvele ja sõida nendega. sõber ostis raami motodepoo lammutusest.
Eurololluse teine variant on valutu ja töötav. Tean üht usa yamahat mis oli 750 ja 140 hj aga arvele saadi 650 ja oli vist 65 hj. Rattal vahetati välja vaid osa raamist. Osa saadi ühe puruks sõidetud rattast.
Kusjuures ei võta...
enamus seeriatootmises rattaid ei vasta nõuetele, et neid omavalmistatuna arvele võtta.
Näiteks suunad on liigaväikesed ja kerele liiga lähedal,
Rattal puudub näiduk mis näitab akulaadimist
Peeglid on liialt lühikesevarrega ja liialt väikesed.
jne
Vaielda pole mõtet olen kakas chopperit ise ehitanud ja seega tean seda