Mootorratad

zid-i karburaator

gt
14:54 01.01.2006
tere!mul on selline brobleem,et zid-i karbussis on 3 auku kust ta õhku võtab aga mul voolab sealt bendsiini välja kuidas saab korda ja kui kellegil on zid-i karburaator siis võiks ära müüa
Zark
21:09 01.01.2006
Ju siis nõelklapp või ujuk õhtul. Tulemuseks et 'uputab' ja ajab igast võimalikust avausest bensiini välja. Uut karpat tõenäoliselt vaja ei ole, küll aga eelmainitud pulkasid vanade asemele.

Võta karpa lahti ja vaata täpselt järele milles probleem on.
gt
09:36 03.01.2006
olen juba mitu korda lahti võtnud aga ei näe ühtegi viga ja puhastasin ära aga ikka mitte midagi
gt
09:36 03.01.2006
kus saab odavalt K 39 karburaatorit ainult mitte tallinnas võru tartu
M
10:19 03.01.2006
Ma ei mäleta kahjuks enam, kas sellel konkreetsel Zidi karburaatoril on nõelklapi nõela teraviku otsas pisike elastsest plastist tihendusrõngake. Kui see viga saab või on õnnestunud ära kaotada, siis nõelklapp enam ei pea. Ujuk oli minu mäletamistjärgi miskist penoplastitaolisest pruunist materjalist ja kui teda karburaatorit puhastades just räigelt ära ei lõhu, siis temaga midagi juhutuda ei saa. Pisut muidugi saab painutada seda vasest keelekest, mis nõela tõstab. Õnnetul juhul saab seda keelekest ka nii painutada, et nõel enam ei sulge bensiinikanalit.. aaga küllap sa oleksid ise seda märganud. Kui probleemon tõesti tolles nõelaotsas olevas tihendusseibikeses, siis tolle kadumist ei pruugi märgatagi - kui ta üldse oligi seal. Tean, et osad zidid on komplekteeritud Jikov karburaatoritega ja nondel seda seibi ei ole. Vene karburaatorit ma hetkel ei mäleta ja järgi vaadata ka kiiresti ei saa - garaazhi uks on kinni jäätunud... :D
Kui see seib seal peab olema ja ta on kadunud või vigastatud, siis peaks saama teda asendada üsna suvalisest auto-moto poest ostetud üsna suvalise garburaatori remondikomplektis leiduva sama otstarbega seibiga. Foorumites on veel kirjutatud, et näiteks gaasivälgumihklites on kusagil just selline imepisike tihendirõngake, mida pidi saama edukalt kasutada ja et mõni mees sõidab juba mitmendat hooaega tolle tihendi abil. Kus ta seal gaasivälgumihklis asub - ma ei tea. Pole kunagi olnud huvi ühtegi neist lammutada.
Igatahes, kui just nõelklapi nõela ennast pole mõlgitud või selle nõela pesa, siis ei näe küll ühtegi põhjust, miks peaks uut karburaatorit igatsema. Kindlasti on asi kiirelt ja odavalt parandatav.
chriss
19:19 03.01.2006
Seal on selline neerude kujuline ujuk võtad selle sealt kyljest ära,see on ühe kruviga kinni ja siis on seal ääres üks nips kuhu kinitub nõel,seda pead painutama nii palju et nõel korralikult suguks kui see kamber on bensiini täis ja kogu moos,mul endal oli sama jama.
666rip
00:30 17.08.2010
Ostan Jikov karpa nõela ( see süsteem mis liigub üles kui gaasi annad, düüsis seest) Zidile