Ma ostsin just suht-koht rondi delta. Saaksite mulle ütelda, kuidas saaks seda töökindlamaks, kiiremaks ja parema minekuga ja ma ei taha kuulda midagi forsseerimisest, sest siis võid juba uue mootori raha ka vaadata, kui haiglakuludelt yle jääb. Paluks mitte mõtetut möla ajada. Tahaks ka teada, kuidas saab seda eest ja tagant kõrgemaks, et oleks võimalik ka krossisõidu taolist asjandust teha :P
Deltal on kõige nõrgem koht sidur, juba ilma tuunimata kui on korraliku minekuga mootor, võtab siduri libisema. Enda vanal rondil on peale pandud 125 se sidur, aga see eeldab suht koht tööd. Deltat minu arust ei ole eriti mõtet pidada, jube kütuse röövel.
esi hark pane minski oma ja taha ka nats pikemad amordid ja kui tahad asja kiiremaks teha muretse omale minski mootor mis on töö kindlam ja tunduvalt äkilisem. see koonus filter su teltal ei anna midagi juurde, ja sumpa kohapelt niipalju et sa võid sinna sport sumpsi isegi panna aga see asja kiiremaks ei tee kuna see on vene ime mis ei ole mõeldud sõitmiseks pikemat aega.
ja üks soovitus veel ära tuuni keset suve seda tehakse talvel
tee puuri ja mölla ja mida iganes, tiri see suts klapp välja ja pane otse nitrolahusti sinna voolama aga pane kraan vahele muidu jookseb täis, siis selle õhupuhasti kohta kuulsin et see pidi mingi mõtetu asi olema, võta maha saad parema tõmbe. Edasi lülita oma arvut välja ja tiri prose vent maha ning osta poest mõned koroonad ning areta see filtri asemele (omast käest tean et aitab retsilt), ning õhtul enne vihma lippab kõige paremini, tegin kõigile rolleritele lõdvalt ära.
Loe ja imesta...siinsete juttude põhjal teen järeluse, et enamus on võrri kaugelt näinud ainult.
Oli D-5 mootoriga punnvõrr, tehti niivõrd ära asi, et tippkiirus suure hammasrattaga !!! oli 70km/h. Asfaldi peal ajas ratta ringi, natukene aitasid sai tagaratasse aetud. Võrri on lihtsam teha ja saab kiiremaks kui mopeed.
Üks lammas soovitas siin õhufilti ära võtta ja teine lammas ütles, et forseerides ei lagune sul midagi rohkem. Normaalselt tehtu mootor vähendab eluiga 2x, viimase piirini aetud võrri eluiga on võibolla 50h.
Võta õhufilter ära, kiirendab konkreetsemalt, aga läheb kiiresti hõredaks.
Seda ma teile muidugi ei ütle, mida peab tegema, piisab silinriga "mängimisest", et suvaline võrr teeb rollerile silma ette. Uurige, lugege ja tehke käed mustaks, sest rollerile punnvõrriga kiirenduses ja kiiruses "ära teha" on seda väärt seda, et rolleri mehe nägu näha.
Sa oled TÕESTI algaja( nagu ühes teises teemas kuulutasid)!
Et paneks nagu 2kW'ilisele mootorile ülbe käigukasti külge ja võimsust tuleb nigu muda..........
yo,ma lugesin terve juttu läbi 2004-2012a suht julm:D mul endal ka võrr käsil, panin sinna sae süüte pocketi membraani pocketi karbussi,tegin mootori veel igati täpsemaks,keevitasin väntvõlli sees selle stock augu kinni paremad tihendid,hakkan kohe surveastmega tegelema,eesmärk on saada masinast 70km/h ja tagarattal sõita ilma et vahepeal jalaga hoogu peaks lükkama :D stock mootoriga saanud juba mittu suve pullitud ,saand mini moppi raamiga skates ,ja ka dirtis hüppatud :D mentidega on ka ´lahkarvamusi´ tekkinud ,aga õnneks on alati kitsad metsarajad käepärast olnud :D aga vaatab mis sellest forseerimisest saab ja ju ma annan teada mis häält tegema hakkab :D