igati korralik ratas. oleneb ka kui suurt sa mõtled soetada.
535, 750 või 1100. 1100 on loomulikult täielik püss võrreldes nende teistega. aga ega minu 750 kah mingi võrr ole. isiklikult soovitan. aga nagu öeldakse "maitse asi".
.. korralik VIRAGO ? see sõltub kui vana ratast sa vaatad. alates 1999 enam 750 ja 1100 ei tehtud siis hakkasid tulema drag star 650 / 1100. 535-te aga tehakse siiani. samuti toimus mingi 90 alguses väike iluravi neil kõigil. soovitan netist lihtsalt otsida. mõnikord võib ikka päris pärli leida. tänsel päeval tuuakse kasutatudi ikka palju sisse. "motodepood" võiks soovitada poodidest asub tallinnas balti jaama juures, saab ka vist järelmaksuga võtta.
aga kuubikuid peb võtma niipalju, et mõistus üle käib. kiire rattaga on mõnus sõita aga pidamisega on kõigil kaherattalisatel tiba raske. seega kui varem sõitnus pole siis 535 või max 750. mida suuremaks mootor läheb seda raskemaks ka ratas läheb. 750 ligi 250kg seega istud selga ja proovid kuda on kas jõud käib üle või mitte.
Ma ammu Jawaga sõitnud ja nüüd selleks suveks soojendasin dnepri üles, aga pikadeks otsadeks tahaks midagi kindlat, et kui ütled, et oled see kell seal, et siis ikka jõuaks ka ;)
Virago on igal juhul asjalik, mul endal praegu kolmas selline. Kõik on 1100 olnud ja väga rahul olen. Olen neid ka päris palju "nokkinud", kui infi vaja, anna teada!