Möödunud suvel ostsin endale Soomest sellise rolleri nagu see 12990.Soomes oli hind 690eur.4-taktiline.Aasta karantiid.Siiamaani ei ole midagi juhtunud ja arvestades hiinlaste rolleriehituse kogemusi ei karda ka eelolevat kevadet.Hiinlast tehastes kus nad neid rollereid ehitavad on igatahes kvaliteedi sertifikaadid.
aga kumb oleks mõistlikum minu pikkuse juures mis on umbes 155 cm? kas rolleri pealt ulatavad jalad maha? atm-i pealt ulatavad kindlasti, olen lähedalt näinud neid.
roller kindlalt aga kahjuks pean sind kurvastama, see trendmoto asi pole roller. Tegu mingi hiina käkerdisega kahjuks. Rolleriks võib niemtada Yamaha, Aprilia, Peugot, Gileera ...
njh selle summa eest kui otsida siis leiad midagi paremat isegi vb Peugoti,piaggio....või midagi sellist aga seda hiina ***** ma eriti ei soovitaks mul yhs sõber sõitis selliselt sumpa alt...
Kindlati atm mul sellisega kogemusi , asi o liigagi hea kiirust tuleb kiiresti, läheb 75-80 välja ilusti 75kg juhiga. vastu peab laitmatult. kasutuses juba 2.5 aastat ilma mingi probleemita. varuosade kohta nii plju, et saab kergesti(tõmbasin üle ja 3 päeva hiljem oli uus tuli taga--maksis u 100kr).
Uut rollerit eiole mõtet osta, sest
*liiga kallis
*ei tasu ennast ära
*läheb kergemini katki
*ilu kaob paari aastaga
mina igaljuhul ei soovita uut rollerit osta
See oleneb kus sõidad ka kui sõidad linnas siis muidugi roller aga kui kuskil maal külavahe teedel siis ATM,mina soovitaksin ATM sest selega saab ka maale vanaemajuurde sõita kui kuskil linnavahel
Ma ei tea aga ma soovitan atm-i kui ilusti sõita siis ta ei lähe katki midagi ja kui üks siin tõmbas üle siis peaks kiirendust kah ikka olema...
MUidu mul isa andis valida et kas atm racingust see krossikas mille saan 2 nädalat hiljem kui atm-i või osta atm...Tahaks muidu krossikat aga ei saa tänaval sõita...Atmi lähen sõbra juures proovima kui sobib ostan selle.
Sellel ATM-il, mis pildil on, pole ju mingeid tulesid külges, seega teedel Sa sellega liigelda ei tohi. Juhul kui saad tuledega varjandi või lased need külge kruvida võtaks isegi pigem selle ATm-i.
et nagu atm on jama aaa qinqi ka.... kuigi tglt soovitaks qinqi kuna see on ikagist roller parem sõita,atmil istu per*e vasta maad.ja mul sõber pani qinqiga 180o ja juhtus aint paar kriimu aaa atmiga on jalad kohe puruks