Mootorratad

Chopperi ehitus Eestis

fänn
15:47 23.07.2003
Kas keegi on võimeline ehitama( õpetama) kuidas sellist riistapuud ise kokku panna ja kombineerida. Mis oleks analoogse ratta projekti maksumus?
http://www.mcmullenargus.com/gallery/view.asp?image=50922&am
p;pub=40
volts
15:41 19.08.2003
Eestis kaks(mingitel andmetel isegi kolm) analoogset asja liikvel. Nende kahe puhul minu mälu järgi läks kogu värk kummagi ratta puhul üle 100.000 EEK. Ja lisaks, nendega saad veel kulusid. Kuna esikahvel on nii kaugele ette viidud, siis on ta küllalt nõrk. Ühel rattal seda juba remonditud/vahetatud.

Rattad ise sellised:
http://www.mc39.ee/pildid/2/100-0055_IMG0.JPG
soultrain
10:44 31.08.2003
njah selle ratta ehitamine on kyll natuke mega kallis l6bu, nimelt selle ratta veljedki maxavad yle 1000 taala tykk, teisex seal on dyna harrika mootor mida osta pole kah mitte k6ige halvem.. see rattas on nii 500000 krooni kanti ma pakux. aga jah nagu volts siin eelpool krijutas siis on MC 39 t6esti kaks analoogset, mis on kyll 79 aasta honda cb 900 mootoritega, näevad t6esti meeletult head välja aga raha on v6tnud kah mehe moodi. kyll sa eestist leiad selliseid mehi kes on v6imelised seda tegema, pöördu v6i tallinnas Edek Jäätese poole, v6i siis MC 39 sse
mees
10:28 21.11.2003
seee esimene ju hd
Rebel
22:44 28.11.2003
Sellise ratta ehitad endale kaminaruumi kusagile seina äärde sõpradega vaatamise jaoks, sest sõita sellega vist patt ja suht piinarikas kah, sest puuduvad sellised asjad nagu tagumised amordid... kui soovid sõitmise jaoks kaunitari, siis otsi ratast märksõnaga "softtail"
Ja sellise projekti maksumus läheb julgelt üle 500k maksma... saab ka odavamalt, sest mootor vist maksvat kõige rohkem... ja japsidel on ka üsna kena välimusega mootoreid...
tarmo (varem volts)
19:49 30.11.2003
Kusjuures, ei ole eriti ebameeldiv sõita. Amordi puudumist taga kompenseerib praktiliselt tühi kumm, aga jah. Ega see just vanaema tugitool ei ole küll.

Ning mootorid on jah suht vanakesed. Üks aastast '78 ja teine '81. Aga minekus küll mingit puudujääki pole ma seni neil täheldanud küll mitte.

Kusjuures...neist ühe ratta omanik vahepeal pidas ka ratta müügiplaane minuteada, aga kahjuks ei oska öelda, kui tõsise mõttega tegemist oli. Aga hinnaks nimetas 120.000 kr. :D
Tarmo, Türi
11:21 05.05.2008
Terv, mul on plaan Eestis choppereid tegema hakata. Plaan on suvel alustada aga jah rataste hind on suht kreftine. Paneb mõtlema ega auto odavam ei tule. Palju annab hinnale juurde kui ta on Harley osadele ja mootorile ehitatud(ikkagi Harley ju). Hiinakad on tunduvalt odavamad sest tooriku hind on odav. Neid aga lattu valmis ei ehitata. Tellimise peale võid saada. Esikahvel, rattad, porikad ja paak läheb kokku umbes 50,000.- ja pane sinna tooriku hind, muud jupid, toormaterjal, värv, kroom, ARK ja veel sadatuhat muud asja. Kuid tellimise peale säästumarketi ja DIY stiilis saab sõiduvahendi omal vastutusel suht normi hinnaga kätte.

Tallinnas on töökoda mis ehitab choppereid. T.M. Choppers. Olen seal käinud ja tase on väga hea.