Mootorratad

Esimene tsikel

Sarunas
21:58 06.02.2006
Rääkige milline oleks paras 5+ motikas esimeseks tsikliks. Endale meeldivad hirmsasti bike tüüpi pillid ntx honda cbr 600 eeldan ka, et tsikli hind koos riietega ei oleks üle 60 000 ja ntx. kui tuua tsikel väljaspoolt piire kas sealt saaks tsikli kõvasti odavamalt.
QNN
10:28 07.02.2006
suht head lugemist sarnastel teemadel leiad foorumist: biker.ee
seal on seda ka suht mitu korda küsitud ja ka vastuseid saadud. Olenab ka sellest, kui "mahukas" sa oled kaal/pikkus jne.
e.t.c.
12:00 07.02.2006
... ja kui noor/vana sa oled?
Milliseid kogemusi sul on?
...
Indrek
12:04 07.02.2006
Võid uurida ka motolisti ajaloolistest vestlustest www.motolist.ee

Kohe oskaks sulle soovitada, et ära osta bike esimeseks. 600 cbr on esimeseks rattaks liiga... näteks alla 3 sek 100 ni ja palju muud.
Võta mingi rahulikum naked (ilma kondliteta bike sisuliselt, mdala forsseeringuga) ratast 600 või 750, juhul kui sulle enduro või läikiv ei meeldi.
Sarunas
20:09 07.02.2006
korra olen ka proovinud 1100 apriliaga mis stock seades oli 88 kw aga seda oli tublisti järgi aidatud (pakun 100 kw kindlasti) see oli küll liig masin ja rohkem sinna selga ronida ei taha. Vene (voshod, sport iz neid oli palju) tsiklitega olen küll kõvasti väiksest peast sõitnud ja käpuli ka käinud ja nüüd tahaks imdagi ilusat ja mitte väga jõhrat looma (nt yama R1) et see elu ikka kauem kestaks.
Sarunas
20:12 07.02.2006
Pikkust mul 180 cm 90 kg ja rääkige sellest kas tsiklit on mõtet ntx. saksa otsima minna kas see raahline võit on seda väärt mis sealt saab.
pankrat
17:17 09.02.2006
no kui väiksemad vene rattad proovitud ja staaž lubab ja load välja annavad, siis uuri oma rahakotti ja osta selle järgi. Ka suvaline lääne viiesajane on "uueks esimeseks" maa ja ilm. nad on lihtsalt kõvasti odavamad kui kolmveerandliitrised. Ka juppide hind on oluline - kui mõni konkreetne motikas sihikul, siis uuri jupimüüjate käest, mis sellele peamised kulupulgad(filtrid, ketid, kummid, piduriklotsid jne) maksavad ja otsusta siis, kas tasub osta või mitte. Vanematel käuladel on juppide hinnad kohati ikka päris hullud, niiet ole selle asjaga ekstra ettevaatlik. Orikate tagaamortide eest viis tonni maksta on suht tavaline teema, ka kummid on 3-4 kilo jooks...
Sõidumõnu annavad aga ka 500-sed täie eest, sest kaaluvahe mõjub kõvasti.
Kõige tähtsam - ära hea kombeka ja kiivri pealt koonerda!
riff
17:53 09.02.2006
to Sarunas:Yamaha R 1 nyyd kyll rahulik ratas pole , nagu sina mõtled:D a jah kui mõistust on siis mix mitte;)Peatset kevadet tsiklimeestele:D
Sarunas
14:40 10.02.2006
To : riff

Kus ma ütlesin et R 1 on rahulik ratas ?