On teil kogemusi nimetatud tootja 125kuubikuliste kaherattalistega? Huvitaks nende sõiduomadused,kulud ja vastupidavus.Nimelt huvi endale alates kevadest hankida eelkõige tööle-koju sõiduks midagi ökonoomsemat.Prognoositav läbisõit päevas umbes 80km.Rollerit ei taha(väike kiirus,kehval teel ebamugav ja mitte minu maitse).
Tundub et pole kellegil veel neid,hind on küll soodne.Küsisin kunagi bikeri foorumis uute Jawade kohta arvamust,ka keegi ei öelnud et mul on vaid tuli lihtsalt niisama oletusi et vast on nii ja naa.Plaan ka suveks midagi soodsat vaadata,samas kasutatud on ju alati kahtlane.
Ostsin kevadel sellise, sõitsin probleemidetta 1100 km ja müüsin maha. Põhjus oli ainult selles et 125cc jäi ikka nõrgaks. Muidu tööle ja koju sõiduks ideaalne kui ei ole maantee sõitu, seal jääb autodele jalgu kui ei taha just gaas põhjas sõita. Muidu kütuse kulu oli 2,3-2,6 l 100-le ja max kiirus 100 km/h ei oska öelda võibolla olid seal ka mingid piirajad peal. Muidu täiesti ok yamaha kloon ainult uuena poole odavam. Mina olin küll taga rahul.
Qinqi omanik ma pole ja kasutatav kubatuur on kah väiksem, kui teemaalgata 125, kuid mind ajendas sekkuma järjekordne jutt teemal "maanteel jään autodele jalgu".
Mis moodi see jalgujäämine ilmneb? Kas autod kogunesid seljataha ja ei mahtunud mööda või kuidas?! Miks neid siis mööda ei lasknud, kas tee oli tõesti niii kitsas, et ei mahutud mööda?! Jutt käib ikka kaherattalisest mootoriga sõiduriistast, mitte viljakoristuskombainist? Ei saa aru...
Mida peaksid siis jalgratturid ja jalakäiad maanteel tegema? - nad ju veel aeglasemad!
Kohe-kohe algab mul kaheksas sõiduhooaeg tsiklihakatisega. Kubatuurilt praegu 80cc - nii, et päris "võrr" alles ju. Viis aastat on sõidetud 50-e kuubilise Zidiga. Sealhulgas PALJU maanteesõitte - Eesti mandriosa on "risti-rästi" läbi sõidetud. Ja teel on oldud igasuguse ilmaga ja sõidetud on nii öösel kui päeval.
Pean küll ütlema, et sellist tunnet, et olen _maanteel_ kellegil jalus - pole mina veel kunagi tundnud. Krt! - ei pea ju ometi keset sõidurida sõitma! Tee servas on asfaldil alati ruumi. Enamasti on teeäärse valge joone ja reaalse asfaldi serva vahel piisavalt ruumi ühele tsiklile, võrrist rääkimata. Ja autodki ei sõida parempoolsete ratastega mööda seda äärejoont, vaid ikka tubli tsiklilaiuse jagu tee telgjoonele lähemal. Ruumi möödumiseks on alati nii palju olnud, et mõnikord möödutakse ilma suunda näitamata ja muutmatagi. Kust see jalgujäämise jutt?
Kiirused on võrril muidugi väiksemad ja möödasõit kestab lühemat aega ja lühemal teelõigul. Kuid eks sellevõrra ole ka möödasõitjaid rohkem. Praegune sõiduriist RG-80 aga on võimeline 90-95km/h sõitma ja selle kiiruse juures on möödasõitte küll harvem, kuid need kestavad kauem ja pikemal distantsil. Kuid jalgujäämise efekti pole ka sellega kunagi tekkinud. Kui keegi tunneb, et teda liiklus oma pealesunnitud kiirusega ahistab ja ta ei suuda sellega kaasa minna, siis see porobleem on küll kinni sügaval kahe kõrva vahel. Tehnikal ja selle võimekusel pole küll siin mingit pistmist.
kaupluses Moto oleme seda mudelit juba müünud küll ja küll, isegi aasta 2006 kolme parima mudeli seas oldud. Nii, et julgen soovitada kindlalt kui tegemist rahuliku sõitjaga.
mul on küll roller aga 125 ja samuti hiina päritolu.teine hooaeg algamas ,õlid värgid vahetatud ja ei ühtegi probleemi,kordan mitte ühtegi.asi töötab nagu miki.seega soovitan soojalt ja kulgeda on hea ja odav.
Tahaks mainida ühte asja,et see tehas on teinud koostööd suzukiga,umbes 4 aastat tagasi alustas iseseisvalt tegevust,nii et tal on üpris kõva põhi all ja mõndadel eelmise aasta ja ka kõigil selle aasta mudelitel on MIKUNI karbussid,mida kasutab ja YAMAHA
ei tasu lasta end hirmutada sellest tundmatust nimest ja et HIINA,soovitan!
Endal ka Qingqi, ainult et 200cc. Minu arvamus see et 125cc on lahja..., 200cc ikka parem, maal sõites on veel kõigeparem kui kärnad on all siis saab kruusateedel ka mõnusasti sõita... Aga ega 125cc ka paha pole lihtsalt see, et 80km/h ees jebivast autos on halb mööda saada..., kuna kõigeparem on ikka kiiremööda sõit..., mitte nii et 2min lähed mööda... 200cc sõidad mööda nii et tuul vuhiseb..., aga eks igal ühel õigus oma arvamusele.
mul on qingqi 250 chopper ja olen täiesti rahul.Kui ostad poest siis pead kõik poldid üle pingutama hiina värk ikkagi,Kroomi kiht on ka nii õhuke et koorub lenksult maha
Siin üks hästi hoitud masin: http://www.mototehnika.ee/used/1180513
Käisin ise seda veel kohapeal vaatamas, masin on väga hästi hoitud aga ise otsustasin ikka Aprilia RS 125cc kasuks kuna ei või sõita 200cc masinaga, võin vaid A-1 kat (125cc) . Seega jäi see kõrvale aga jh masin oli väga hästi hoitud.
Tere, mõtlen ka sellest http://www.mototehnika.ee/used/1180513 bike´st ainuke asi mille pärast muretsen on mootorratta kõrgus, olen ise 190 sm, Mait sa juba nägid seda, oskad öelda kui kõrge see on? Kus täpselt asub_?
Ahaha, sina kes olid 190cm pikk...ole hea, istu sinna ratta peale ja lase sõbral endast pilti teha, usun, et kui näed fotot kaob kiiresti ka mõte. Pealegi on sul põlved kaenlaall.
Ma ise 185cm pikk ja jalad läksid täpselt maha kui vaatams käisin . 190cm pikk mai usu et häirib kuna tsikel on küllalti kõrge..., piltidelt tundub ja et madal aga kohapeal on midagi muud. Asub põlvamaal..., seal oli telefoni number ka vist all... eks sealt saab ilmselt rohkem infot... :D
Ärge soetage endale sellist paska! Selle raha ees või koguge juurde, saate kordades korralikuma tuntud tootja asja, mis ei ole valmistatud plastiliinist.