Minul on 400 Burgman ja olen väga rahul. Sõidad nagu ema süles, tuul ja vihm läheb mööda, ainuke mure on gaasirutskat keerata. Üks mure on seda laadi masinatega. Sõites liikluseeskirjades kehtestatud kiirusega, tundub koguaeg, et spidokas valetab. Miks? Iga taganttuleja vaatab, et mis k... roller sõidab sajaga? Koheselt on vaja järgi sõita ja ülevaadaata ning iseenesest mõista ka mööda minna. Sõidan tihti Pärnu vahet ja kui minna klassikalise tsikliga, siis seda pidevat möödasõitmist ei toimu, tsikliga ei taha keegi võidu sõita :). 650 kohta olen kuulnud peale kiidusõnade, et ta nn käigukast on hirmkallis remontida. Ega ka 400-se jupid just odavad ei ole -variaatoririhm originaal 180 eurot, malossi oma 120 eurot ja vahetada soovitatakse 2 aasta takka. Ühesõnaga mugavus on üle kõige, mina tsikli vastu ei vahetaks.
Tere
kas oleks võimalik rattaga reaalselt tutvuda, st korra peale istuda (sõiduproovi ei soovi). Asi nimelt selles et plaan omale soetada aga Ramos ei ole ja mul ühelgi tuttaval ka mitte. 600 ne jääb aga paljuks. Peale selle ma ise müügimeeste jutte ei usu, parem kui omanikuga rääkida ja küsida. Kui jah siis anna palun teada meilile [email protected]
Iste-asendit proovida pole paha mõte. Kinnitan sulle, et eelnevad ei ole asjata kiitnud selliseid aparaate.- Omasin suvel Aprilia 500 Sprint`i.
Muide, sinikuued on ka üks kontingent, kel meeldib niisuguste omanikega tutvuda-lootuses, et leidis järjekordse "rolluhuligaani"-paberitesse vaadates neil muidugi silmist sära kustub...:)))