Kas keegi on nõus aitama monteerida drusbat kokkupandava ratta raamile. Kui keegi on sellist asja teinud või teab kust leiab pilte siis ma vaataks kõik üle. Olen ise nädala mässanud sellega ja mootor on peal, aga ma pole veendunud selle kindluses. Jalgratast pole mõtet ehitada ja olen õnnelik kui mulle ka seda näidatakse.
Aga kas keegi on proovinud seda teha?
Tean et mõni aeg tagasi oli unos selline teos üleval, aga nüüd on see vist maha võetud. Kui keegi omab pilti sellest rattast siis võiks ka tolle järgi teha.
Tore on küll see drusba mootor aga kas ta ka alati käima läheb,kui sõiduisu tuleb.See mootor sööb ju närvid läbi,tahab käivitub,tahab ei käivitu.Küünlaid peab kotiga kaasas olema.Keegi ei ole suutnud selgitada mulle karburaatori töö põhimõtet.Ujutades ning külmast peast läheb käima aga seisma jättes pärast ei mitte üks piuks.Vaatad küünlal säde on,tõstad sama küünla võrrile,see käivitub.Siduriga sama lugu,nagu poltergeist oleks sees,kord väga hea,sealsamas mitte essugi.
Eelnenud jutule lisaks,mul on ,kui kiidelda,olnud 6 mopeedi,2 jawat,voshod,muravei aga kapriisemat drusbast ma ei tea.Isegi sõbrad keeravad selja,kui liiga palju hakkad tüütama oma drusbaga neid.Noh jõudu igal juhul.
mees surma ei karda?:D kokuka raamga druzba:D druzba mootor on liiga võimas selle jaoks kasuta parem mini või stella raami mis vastu ka peavad:D.Druzba on jah väga kapriisne.Endal võrri raaamil druzba kiirendus on jõhker!
98 kuubikut kui ma õieti mäletan, tean et vanaste oli mingitel agrebuutidel veel taoline ülekanne, et kummirullik suruti vastau tagaratta kummi ja ei ketti ega miskit pold vaja, kuigi ega ja võta parem mõne lääne sae mootor, sest druzba vütab jubedalt bensu, ise tegin druzbast mootorniiduki aga sinna ei jõudnud bensu kallata
mul oli kunagi kokuka raamil družba ja ega gaasi kruusa peal üle poole ei vajutanud ;) tegelikult eks see oleneb ülekandest ka...
kokukal kasutasin veel originaalsidurit, mis on tõeline pain in the ***, aga nüüd on hoopis parem masin: http://www.carrating.org/car.php?14163 (moderaator peab pildid heaks kiitma, siis näeb seda....veel ei näe kahjuks :( )
keegi rääkis siin, et käivitub-ei käivitu-käivitub-ei käivitu
mul on družba süüde auto süütepooliga...käivitub peaaegu alati esimesest tõmbest (külmalt pole vaja tugevalt tõmmatagi säde on nii kõva, sooja mootoriga käivitub vahel isegi nii, et kui kolb on ainult ÜHE korra üles-alla ära käinud ;)
sa pane võrri või delta raamile, jagratta raam ei pea sul vastu drusba on 94cc cra:4 hj.!!!!!! mul sõbral tõmbas isegi delta tagahargi nati keereks nii et kett hakkas pidevalt maha kobima!!!!
ära kokukale kyll pane seal kitsad rattad ja nõrk raam natuke kruusasema tee peale lähed kohe kurvis käntsas aga pane näiteks delta või mini ,stella aga kui vaja otsi kuskilt vene kardi raam keera raam tagurpidi siis natuke kõrgem druspa peale ja jehkat mul oli kunagi aga see oli tapariist mõnusalt läks edasi ja ohutum kui kahe rattaline ju :).
paar nädalat tagasi tegin endale ka panin drusba mootori jalgratta raami peale, ja võrri rattat alla... aga jah nagu ma siit lugesin et drusba käivitub külmalt aga soojalt käima enam ei lähe, mul sama jama aga kui maha jahtub läheb uuesti tööle.. muidu läheb drusba vägevalt edasi ja pole siiamaani matsu pannud.:):):)
Ma sain endale druspa aga ei taha minna kaima karpa vist jamab ei tea mis viga on sade on olemas
kas kokkukevitatud siiduriga pole voimalik koha peal seista niiet mootor kaiks
ei pea kottiga mu sõbral ise auto raamipeale ja kast taga ja rattod all isegi viis käiku olemas ja mis sa ikka tahad iga nädalavahetus käime metsast puid välja vedamad ja näeb iga krd sellist ***** ja ****a et ise ka ei taha teada aga muidu vunkab küll aga iga kord peab vaatama et kett poleks lõdva jne edasi aga muidu võtab 120 välja nii et vähe pole ja neil ongi selline imelik värk et kardil ja võrril on ka druzba peal aga võrr ei lähe tööle