Kuna siin pole foorumit saanide jaoks, siis arvan, et mootorsaan sobib kõige rohkem siia foorumisse. Ja nüüd küsimus. kas keegi oskab soovitada, et kus kohast saaks buraani kohta kirjandust? Mõtlen just venelaste buraani, mitte mingit välismaalast.
Kirjandust on kindlasti raamatukogus,kus on ka võimalik vastavatest asjadest koopia teha,kui soovi on...
...ja Rein , ega Sa juhuslikult Mäkk-Aivar pole...-teen asjadest asju-...inimesel on ju kirjandust vaja , mitte saani ennast ,või seda remontida jne.
võibolla Ta kogub vastavat kirjandust(kollektsionäär vms,)
Aru ma ei saa mis siin veel vaielda on,või kiita mida keegi paremini teha oskab...kui Sa siiani oled ilma kirjanduseta hakkama saanud siis mõni mees saab ilma kahvli ja noata ka prae söödud...tüüpiline tähtis eestlane...
nüüd saada mulle mail...jne
Ot mis see saada mulle mail peaks tähendama? Ja ma küsisin, mis kirjandusega peale hakata, inimene ju võiks selgitada, milleks tal seda vaja läheb...Kui on miskeid mõõtusid nurki tarvis saab ju neid anda. Kui on koguja võiks ju öelda. Mis seal häbeneda.Aga pole ju põhjust tänitama hakata.