ATV'd

Susuki kingQuad700

ain6
15:05 11.12.2006
omanikud mis arvate konkreetsest aparaadist,edndal 90%plaan osta
kuidas vastu peab ja kas esineb ka rikkeid(tehnilisi)-hind paarkymmend kilo soodsam kui kawal ja yamahal-kas lihtsalt on nimes asi või jääb kvaliteedis alla

tänkz
qu
17:49 12.12.2006
kawasaki
10:10 21.12.2006
väga köva riist
Atv
16:44 26.12.2006
algus natuke uimane, kiigede ehitus kõvem kui kawal. Madal ja pehme. varuosade saadavus pikem.
pp
18:26 27.12.2006
pigem kõrge -endal amordi regull keskmise asendi peal ja probleeme pole

ja uimane ta kindlasti pole 36 kw piisab , ok yamul on 37.5 kw aga samas hondal sama kubatuuri juures 25 kw

hinna kvalit suhe on vähemalt parim prgusel turul
mõtetu makst palja nime pärast yamu eest 25 t rohkem,kuigi ta vastupidavam pole
kkk
12:24 03.01.2007
osta polaris nt 800 sportsman ... mis ikka vinge USA pill
Suzuki
02:55 04.02.2007
juhitavus hea, algus on sellel pillil pisut aeglane. V mootoriga kawa variaatori seadistus või algus jõud on teravam. Uus yamu on ka teravam. Aga kui kohapealt on ära liikunud, siis minekut on. Hea on see et, istumise kõrgus suhteliselt madalal. Hinna suhe on küll hea, iseasi on varuosadega. Tean paari juhust, kus elektriga mingid jamad, aga see ei pruugi olla reegel ja neid atv-sid on ka korralikult uputatud. St võibolla uputamist ei kannata.
ppg
20:45 09.02.2007
to susuki -vaheta õhufilter ja sõelad tagant välja -või 6 t uhhi uus pada -ja minekut sull ****ks-muideks -liiva kruusa muda peal pole sul mingit vahet sest rattad käivad 4x4 jaga ka kohe ringija uimasus on neil seadistatud sinu ohutuseks maha ,et kobakäpad seda kohe selili ei ajaks -
aron1985
20:32 04.03.2007
Kas neid Pärnus ka kuskil müüakse?
Hardo9
22:00 04.03.2007
Minumeelest näeb suht jube välja.
tarmuulja
12:47 06.04.2007
ei ütleks et yamaha ainult nime pärast kallim.kiirendus parem,teel seisab paremini,raskuskese yamahal paremini jaotatud raske on esirattaid maast lahti saada seevastu susuga pole mingit probleemi.yamahal veel sissepritse ja roolivõim.mina sain yamaha grizzly 700F1 142000 eegu eest.täiesti ok hind.ärge vaadake leti hinda minge poodi ja kaubelge.
ppg
17:59 06.04.2007
suzu oli esimene kes sissepritsega turule tuli-juhitavus kindlasti parem kuna on eest kergem ja roolivõimuta tunnetad -paremini yamu mugavale ja laisale roolivõimuga -aga eks juhitavus pigem rehvides kinni-vastupidavus parem jne
tarmuulja
18:31 06.04.2007
kui esiots kerge siis kiiresti ju võimatu sõita.kiirustel 80 ja rohkem võtab iga atv tuule esiotsa alla ja juhitavus muutub kehvaks.roolivõim hoiab ära löögid mis aukudest võivad tulla.kas hr.PPG on ikka mootorsõidukitega kungi kokku puutunud?
ppg
12:00 07.04.2007
kle sa oled ikka pris out of sisepõlemismootoriga seadmed-ei ole mul probleemi olnud maanteel 115 km h sõita 700kq-ga mis krdi tuule jama sa siin ajad võhik

tõsi kq on 115kmh max kuna läheb piirajasse.muideks hr võhik tarmuulja sulle niipalju teadmiseks ,et kruuskattega teel on atv 80 ja yle kiirusega tunduvalt taltsutatavam kui maanteel kuna ei ole nö asfaldis kinni ja yle kuudi keeramis võimalus järsemates kurvides väiksem .loomulikult väike metsatee seal sa ja ei sõida 100ga

atv ei võta 100kmh esiotsa yles tuulega kuna pind on nii väike põhjal jne ala 200 kmh tuleb mängu selline asi nagu esiotsa õhkutõus tuulte ja disaini eripära mõjul
tarmuulja
13:00 07.04.2007
ma polegi rääkinud et ta esiotsa üles tõstad vaid seda et esiots muutub liialt kergeks ja raske teda juhtida.teiseks,kui raskuskese pole piisavalt hästi jaotatud siis järsemates tõusudes võid kergelt sellili käija.miks kõik räägivad et yamahal maksab ainult nimi?olen seda palju uurinud ja spetsid peavad seda parimaks.kas on kadeduse uss?ma ei väida et teised margid hirmus halvad oleks.kindlasti igal margil omad eelised.ikkagi on yamaha ainus millel on roolivõim.kui panna difrilukk peale ja vedada vintsi otsas raskeid asju on ta kõva eelis.loomulikult kui teedel ja kruusal sõitt pole roolivõimu vaja.

Muudetud 07.04.07 13:06

ppg
13:25 07.04.2007
kle sa kõigepealt osta atv -su jutust saab juba aru ,et sul pole kogemusi selliste asjadega

"kui panna difrilukk peale ja vedada vintsi otsas raskeid asju on ta kõva eelis."

iga atv omaja teab ,et dif lukk on ainult äärmuslikeks oludeks ja mitte niisama asjade vedamiseks kuna rooli keerates võib pooltelgedele liiga teha seepärast on juba manualis näidatud et dif luk kasutatakse yldjuhul otsesõidul -saad sellest juba siis aru kui tunned rooli katkumist näit asfaldil lukusti peal asendis

ei laida yamu ,ega roolivõimu-(yks asi mis rohkem p..se võib minna) aga ei näe mõtet osta kallimalt kui sama või enama vastupidavuse juures saad osta odavama

samas on ju palju plusse just suzul

1 esimesena pritsung
2 lenksu tuli
3 soodsam
4 vastupidavus jutt põhineb hooldajate heakskiidul
5 suzu parima 4wd tiitel

aga eks iga l kiidab oma p

tarmuulja
15:57 07.04.2007
ma sulle räägin roolivõimu headest omadustest aga sina raiud ikka peaga seina.mul on 700 yamaha.lenksutuli on kül hea asi.honda,yamaha ja suski on kõik jaapani oma.tehased pole küll ühed kuid palju varuosi kasutavad nad samu.vot nii.palju su susu maksab siis?

Muudetud 07.04.07 15:59

alo666
16:54 29.08.2007
ise sõitnud 2 kuud suzuga ei kurda pole teisi isendeid proovind aga soovitati suzut olen rahul pill mudugi kaa uus ei saa veel viimast võtta
ls
23:01 31.08.2007
üpris värske omanik, 500 km läbitud , muresi pole , liigub reipalt ja on viimasepeal - kawa oli teravam, märgatavalt, aga kui hoog sees siis polnu vahet , igatahes rahul. meeldib et veidi madalam kui kawa nt, pisemates kohtades veidi kergem ehk läbi ajada. Muidu on nad ilmselt kõik head, suurematest vigadest kuulnud pole. Esimene hooldus 1600.- , järgmised ehk veidi kallimad - kuidas teistel? (VelMotocentris hooldatud)
Zidimees
10:29 15.09.2007
väga väga hea masin. pole sellega 1 aasta jooksul kinni jäänud kuid safareid on ikka tehtud. vints ja põhjakaitse on sellel päris head asjad.
ollu23
00:21 01.10.2007
"tehased pole küll ühed kuid palju varuosi kasutavad nad samu"
Minuteada ei sobi ükski varuosa teistele kaubamärkiele (suzu,yamu,kawa,honda ma mõtlen) v.a. mõned veovõllikummid.
ls
11:17 01.10.2007
yamaha 750 tõmbad noka üle kohe kui tahad, suzuga ikka raskem.
110 manteel või kruusal ei ole hullu midagi.
Ainuke viga mis Suzul on, on see et isegi ja pigem aeglaselt kulgedes võib lenksu risti lüüa ette , mis omakorda võib lõppeda valusalt - enda peal kogetud - selle vastu aitab väike ümberehitus, aga sellest huvilistele teinekord, kui endal täpselt teada... :P
Indifferent
12:59 07.10.2007
See on uimane minumeelest, peab jalaga hoogu juurde lükkama.
yamaha parem
13:48 21.11.2007
kingquad`i küll ei soovitaks hea meelega..... pane parem 20tuh. otsa ja osta yamaha 700-ne siis saad aru milles vahe peitub....
re
10:11 22.11.2007
kle 700 suzuki on kõige parem see läheb kka edasi ka mitte nagu kawasaki mis ei lähe edasi lükkad tagant hoogu juurte.
identideet
10:44 22.11.2007
kle lammas oled ve? tead ikka millest jutt käib ve?kawa kõrval just suzu on uimane ja isegi allamäge mööda ei saa.
Huvi oleks
13:33 22.11.2007
kas sul on kawa muidu endal olemas? ei tahaks valesse teemasse hakata kirjutama, aga räägitakse et kawal on V2 tõttu vibra suur? kas jagaksid oma kogemust.... on siis õige see jutt või mitte ise pole saanud katsetata....
kawahh
18:41 22.11.2007
tänu v2-le pole just vibrat.
jokela
12:07 23.11.2007
no yhepytised nati vast vibravad jh aga see ei häiri eriti ,kuid v2 mootoritega ei ole mõtet võrreldagi neid.paigaltkiirendus on hoopis teisest puust ja klassist kui r1 mootoritel.suzu on yleyldse alguses veidi uimane kuid kui hoo yles saab siis ple vahet eriti.
kingquad700
10:20 24.11.2007
Suzukil on poest ostes isegi rehvid nii nirud all, et nendega võib ainult linnas kärutada.... vintsi ka ei ole ja tuled poogitakse mingisugused rõvedad järelhaagise tuled külge - sest muidu ei saa arvele. -rikub välimuse rõvedalt ära. Veel enam - tavaliselt pannakse suunatule lüliti ka veel keset armatuuri, nii et sealt on sõiduaeg suunatulesid lülitada ikka eriti ebamugav....
Plastikud on ka õhukesed ja kalgid ja kergesti lähevad katki.
te
10:43 24.11.2007
kuule mu onu ostis ja tal oli kohe vints ees
te
11:19 24.11.2007
tuled on jumala normaalsed ja head aga suunatulesid ei olegi metsateelvaja
to: te
11:55 24.11.2007
sassis oled peast või? ma kirjeldasin olukorda - milline masin välja näeb, sina üitada aga tõestada et kits ei olegi kits.... teoreetiliselt: metsateel sõites ei ole vaja ka spidomeetrit, poritiibasid, kaitseraudasid jne. Ega ma neid siis sellepärast maha ei hakka keerama sealt..... Ma lihtsalt kirjeldasin olukorda, võrreldes mõne muu mudeliga.... ja mõnel mehel tuleb tihtipeale päris tihti avalike teid kasutada et linnast metsa pääseda... ega siis igakord kohe treila peale ei taha panna.....
Muuseas, see sinu onu vints võis seal ees olla sellepärast et ta tellis selle varem peale, või sai mõne erakorralise kampaani korras. Tavaliselt seda ikkagi seal ei ole... nii et ära tule vaidlema.
tt
13:43 06.12.2007
praegu pakutakse 2 ühe hinnaga. ostame kahepeale kumbki saab ühe aga hind poole odavam [email protected]
to : tt
22:49 06.12.2007
üks peab siis laste atv-ga leppima
te
17:51 08.12.2007
kle aga kas ma ei ssak tasuta atv siis oleks küll nõus väiksega väike jõulu kingitus mulle.
Siim76766
00:10 09.12.2007
TO:

Zidimees
Re: Susuki kingQuad700
väga väga hea masin. pole sellega 1 aasta jooksul kinni jäänud kuid safareid on ikka tehtud. vints ja põhjakaitse on sellel päris head asjad.

Sa ei sõida siis piisavalt raskesti läbitavates kohtades. Kui vints on sellel head asjad, siis ikka oled kinni jäänud.

Endal KQ 700 ja olen küll väga rahul. Olen ka teistega sõitnud siis yamu vb tõesti veidi äkilisem, aga ainult veidi. Ja kui kiirendada tahad osta bike. ATV ikka oddroadi pill. Seal võimust täiesti piisab, Aga mis puurub yamu, honda ja suzukisse, siis on kõik ülemise otsa pillid ja vahed neil ikka minimaalsed. Kui tahad parimat siis bombardier aga hind ka 200k+,

Jumala eest ära mingit odavat hiinakat osta!!!

jaanus124
20:00 22.12.2007
mina söidan jalgrattaga ja kui porine koht on ,siis lykkan käekörval.pole probleeme olnud.