Omalgi on selline plaan meeles mõlkunud. Aga reaalselt pole veel midagi ette võtnud. Ega see just lihtne peale hakkamine pole. Mõtteid ja plaane võib ikka sel teemal vahetada. Kuskilt kunagi leidsin väga huvitava lahenduse bagi mudeli valmistamiseks. Püüan üles leida ja paneks siia ka lingi üles.
Kui tehnilist taipu on siis ei tohiks midagi rasket küll nüüd olla, kui juba huvi on, siis seda ka peaks olema. Muidugi oleneb mis eluloom ehitada ka, kas mingi tavaline kulgemiseks ja nõ. rallitamiseks või tõsine võistlus masin.
Üld puhkudel siiski ehitus ei jää toppama selle pärast ,et mõistus otsas vaid ikka selle pärast ,et aega ja raha pole.
Soovitaksin ette valmistus tõid enne piisavalt teha.
Ootaksin ise ka huvitavaid tehnilisi lahendusi mis teie või kellegi teise poolt tehtud.
Email: [email protected]
Olen ehitanud paar masinat. Kõik oleneb sellest mis otstarbeks teha kas võistelda või niisama rallida. Tegelikult on asi viitsimise taga kui on tõsine tahtmine saab vajalikud osad mõne romu küljest ja kuskilt torusid vaja vaid keevitada ja valmis ta ongi. Minu esimene bagi läks maksma 4l viina ja 3 pakki elektroode. Kuna relakas andis saba ja kohe uut osta ei saanud said enamus torusid rauasaega pooleks saetud. Kui huvi on siis VW foorumis üks päris kange bagi müüa see vend on ehitanud ikka päris palju bagisid. Ma arvan et tal igasuguseid jooniseid olemas.
Endalgi selline plaan peas liikunud. Olen ise autode tsiklite jms parandamise ja ümberehitamisega tegelenud suht 3.ndast klassist kuni siiani. Ehitan igasugu projektikaid..nagu näiteks nullist peale tsikli ehitamine, bagi , traigi(auto mootoriga), nüüd krossi atv millel mitu korda võimsam mootor. Endale hobibagide valmistamiseks tegin valmis ka alusraami kus peal kõike seda raami mõõtma ja loodi ajama hakata. See siiani alles. Torupainutuspingid treipingid freespingid ja mida iganes omal olemas.. miks mitte neid ära kasutada ;) Endal ehitamise suhtes pead küllaga antud. Autode varuosasid endal küllaga.