Rollerid

Rolleri varuosad

Vurz
21:54 09.02.2007
Tere mehed.Küsimus siis selles,et vaja CPI rollerile uut kolbi,rõngaid,sõrme ja sõrmelaagrit aga ei tea,kust Tallinnast neid otsida.Kas on ka kellelgi aimu,kui palju need ka maksavad?
ice1
13:48 10.02.2007
Vurz
14:52 10.02.2007
Mõõtu veel ei tea aga roller on Popcorn 2taktiline ja 49cc.
ice1
20:02 10.02.2007
Palun kommenteeri millele konkreetselt vihjad seda linki näidates. Kus ja mida ja mille põhjal näed (oletad?). See link tuleb lõdva randmega kui keegi midagi küsib, aga kui mulisetakse niisama või lausa mõttetusi siis nagu näpuga viibutajaid polegi?
Ükskord meie kontoris juba oli meil jutuajamine milles mina ja mul külas olnud inimesed vestlesime teie mingi müügimehega. Üks remontimisega tegelev inimene pani teie mehel suu kinni jutuga et inimesel on mure, ta kirjutab abi saamiseks, te panete kohe teema lukku aga MURE JU JÄÄB ALLES! Ehk teisisõnu "ajage või ****a, aga jumala eest ärge oma tegelikest muredest kirjutage" Vastuseks tuli mingi kõrvalepõiklev jutt stiilis et me oleme ise ka seda asja arutanud. Kurat ma ise veel ütlesin sellel mehele et kui tahate kliente-külastusi juurde saada mitte kaotada (aga portaali müües loevad ju külastused!) siis ärge lõpetage tehnilist juttu ja probleemide lahkamist nii pinnapealselt, te näitate sellega ju ise, et ei soovi olla tõsiselt võetav tehnilise abi- ja nõu foorum.
Marko
12:27 11.02.2007
Lingi panin selleks, et peale mõõtude teadasaamist ice1 (registreerimata) ei teataks süüdimatult: mul olemas, helista 53........ Sinu puhul ei saa paraku kindel olla, et postitaja on sama ice1, kes siin väga asjalikku juttu räägib. Pealegi ei suuda ma siiani aru saada, kuidas mõõdud müügikoha otsingule kaasa aitavad. Ei usu, et 45,0 ja 45,5 (näide) kolbide jaoks erinevad kauplused. Kui tead esindaja kontakti, oleksid võinud selle üles riputada.
Seda,et foorum on pahna täis, teame isegi väga hästi. Selle vastu aitaks palgaliste adminnide armee. Vabatahtlikud suudavad roppused ja kuulutused välja võtta, rohkemaks lihtsalt aega ei ole reeglina.
Kui oskad viidata mõnele asjalikule teemale, mis põhjendamatult suletud, oleksin väga tänulik!
ice1
01:24 13.02.2007
Ei olnu varem mahti vastata ja hea oligi- nimelt meenus, et tegin tol päeval postitused kella 2-ni sellest arvutist töö juures mille IP-d Sa võib-olla tõesti ei osanud minuga kokku viia. Ice1 alt olen teinud postitusi kodust kahest arvutist, kontorist ühest arvutist ja ega vist laoarvutist pole seda tõesti varem teinud. Eraldi märgin, et Ice1 alt olen teinud postitusi mina (pea 40 aastane) ja minu 15-ne poiss ning siiamaani pole ma veel märganud nime kaaperdamist ja minu seisukohtadega mitte kattuvat mula.
Edasise jutu paremaks mõistmiseks panen kohe paika raamid- TEIE ja MEIE. Ja räägin tõsiselt, mitte lõõpides. Teie on auto24 meeskond ja Meie on siinpoolsed lugejad. Olgem ausad, Teie huvides on teenida oma leiba ja ohjata Meie mula, sest kui sait läheb läbuks võivad kaduda kunded kes maksavad ja külastused (mis on portaali müügil ju oluline), samas on Teie huviks blokeerida igasugused katsed müügitehingutel teid vahendusatasust ilma jätta. Meie kui lugejate huviks on aga foorumis tehniliste teemade tase ja võimalus siit abi saada, kui nõu väheks jääb siis võiks siit ka jupi leida.
Julgen Teile avalikult siin öelda, et minu arvates Teie meeskonna sekkumine viidates eeskirjadele paneb mind töesti õlgu kehitama? Tohoh, kas nii valus on või? Aga miks Teie mansa ei sekku siis kui keegi küsib mingi auto kohta midagi ja keegi pakub "aga vaata hoopis seda". Seal on suu kinni, kuigi see on palju konkreetsem müügipropaganda. Kui Te nüüd vastate, et aga auto eest on ju Teile makstud, siis näitab see just seda, et foorumi sisu Teid suurt ei loksuta, peaasi et papp oleks makstud. Ma arvan ja julgen seda ka siin välja öelda, et sellise suhtumisega kliente just ei võida ja asjalikku juttu jääb ka vähemaks. Minu arust on seda ka näha- nii mõnedki küsimused ja arutelud lähevad naiivseteks kätte. Järjest rohkem taban end mõttelt, et just nagu oleks noorukitefoorumiga tegemist. Aga võib-olla see ongi õige valik ja hoopis mina olen liiga palju omal nahal läbi katsetanud, proovinud ja selle seltskonna jaoks lootusetult vananenud, nendel on siin veel meri põlvini- 200-ga pilvetõmmanuna kiila peale ja missa vana köhid siin veel?
Nüüd registreerimisest ja täiesti tõsiselt- ma olen juba siiski vanem inimene ja tegelikult see regamise värk mind eriti ei loksuta ja ma pole sellega tegelenud kuigi mul on Ice1 regatud- räägi palun mis mul sellest regamisest tolku on? Kas Sa siis minu postitusi enam niimoodi teema arengutesse ei piira või ja saadad mulle personaalse teate kui Sinu arvates ületan teie meeskonna poolt pandud piirid? Sellisel juhtumil kaalun seda, või on veel midagi? Eraldi küsimus on see, et Sa ei soovi siin müügitegevust (tegelikult müüki mille pealt auto24 doljat ei saa). Ütle palun, kas ma oleks pidanud panema oma kodulehe lingi siis või? Mul on tõesti hiinaka rolleri jupid riiulis ja samal ajal olen ma ka see isik keda saab liigitada esindaja alla. Ja kõige lõpuks maksan auto24-le niigi ka igakuist tasu.
Praegu ei tule hoobilt meelde neid teemasid aga kui küsida teistelt lugejatelt, siis ma ei kahtle, et neid leitakse.
Sorry aeg on hiline ja homme ka päev. Kui soovid diskuteerida sel teemal siis palun, hea meelega. Ütlen oma arvamuse ja varja selle puhul oma nime ehk julgen vastutada oma sõnade eest.
P.S. Minu arvates oleme me ka silmast silma rääkinud.
ice1
01:30 13.02.2007
Tahtsin kirjutada et suletud teemasid ei tule meelde, aga neid võiks küsida teistelt lugejatelt.

Kurat kirjutaks palju rohkem ja erinevatesse teemadesse kui saaks dikteerida, no mul kuidagi ei lähe see trükkimine, kuigi keskkoolis lõpetasin isegi masinkirjakursused 10-l sõrmel.
Vurz
19:09 13.02.2007
Jah,aga mul vastus ikka saamata,et kust siis saaks?Silindri läbimõõt on 40,25mm.Kas Tallinnas Tondil on veel see motopood alles?Kas sealt äkki saaks?
ice1
22:25 13.02.2007
Seda mõõtu ei paku. Minu mootoritel on mõõduks 39,85

Siit ka üks näide- meie siin saeme edasi-tagasi adminnidega kas on äri või mitte ja kas teema lukku panna või mida teha. Ja siis tuleb teemaalgataja postitus- tal mure alles aga siiamaani lahendamata ja selle asemel et kolbi poisile kampas leida kakleme selle üle kas keegi üldse ja kuidas võib sekkuda?
Marko
00:14 14.02.2007
OT jätkuks:
Jagamine meieks ja teieks on võrdlemisi primitiivne. Õigem oleks meie, teie ja nemad. Nimetasin juba, et adminnid on vabatahtlikud, kes ei saa tasu. Seega puudub meil ka igasugune huvi Firma rahakoti vastu. Raha loevad Nemad, Teie kirjutate ja Meie vaatame võimaluse piires, et te liiga vallatuks ei lähe. Sellise postituste mahu juures on võimalik välja traalida enam-vähem kindlalt kuulutused ja roppused. Teemade kaupa lugeda (offtopicute traalimiseks) ei ole lihtsalt aega. Seepärast on ka niipalju sodi, lihtsalt ei märka, et post ei haaku teemaga.
Kuulutamine foorumis on keelatud mitte ahnuse pärast, aga selleks, et foorum saaks täita oma põhieesmärki-talletada tehnilist infot. Otsingut kasutav hädaline peaks leidma karburaatori reguleerimise juhise, mitte aegunud karburaatorite müügikuulutused. Eraisikud saavad varuosi TASUTA müüa Autokaubad ja varuosad alajaotuses, aga mitte foorumis.
Regamisest: kui sa oleksid regatuna (ja alati sisselogivana) kolbi pakkunud, oleksin, arvestades su eelnevaid kirjutisi, sellele läbi sõrmede vaadanud.
Tahad aidata foorumit paremaks teha? Võta Firmaga ühendust, lisajõud on oodatud. Raha paraku ei maksta.
Ja veel: miks arvad et me tuttavad oleme?

Muudetud 14.02.07 00:25

ice1
23:39 14.02.2007
Räägime veel OT-s
Jagamine oli mul tõesti esitatud primitiivseima variandina just asja olemuse lahkamiseks. Neid laiendeid võib loomulikult olla rohkem.
Nüüd kuulutamisest: vat siin hakkavad minu eriarvamused Sinu omade suhtes. Kõigepealt raputan tuhka pähe ja möönan, et tõepoolest kiirustades koju tegin laupäeval hästi konkreetse postituse "Mõõdud?" (Sherlock Holmes on öelnud kunagi, et mida vähem sõnu seda vähem võimalusi väärtõlgendada). Oleks tulnud kirjutada "Mõõdud. Mu kallis noor sõber, kõik algab mõõtudest! Matemaatika on kogu su murede esimene võti!". Ja Sa oleks juba muiganud, pead võib-olla vangutanud, ja poisid oleksid ise edasi ajanud omi rolleri-jutte, kusjuures ma teadsin algusest peale, et minu poolt pakkuda võimalikul ..139.. tüüp mootoril on teise mõõduga kolb.
Nüüd sellest kuulutamisest- on kohe näha, et kogu tagavaraosade foorum on üles ehitatud ja mugavaks tehtud just autolammutuste kui maksjate huvidest lähtuvalt, ostjad ei koti foorumi tehnilist meeskonda küll üldse. Selle tõestuseks piisab ainult ju visata pilk korraks peale ja saadki pihta mida ma mõtlen. Ka minul on riiuli peale jäänud erinevaid detaile ja on täitsa loomulik et juppide (äri)müüja lahterdab kõik asjad oma riiulile-hunnikusse puht arusaadavatel põhjustel ühe nimetaja alla, kapotid sinna, esituled tänna, pagassiluugid ja radikad kuskile jälle sinna, tagatuled jälle kuskile tänna, tal on nii lihtsam. See on müüja nägemus. Samas ostjal on teine mure- tuleb sõber minu juurde, ütleb pani Saab 9-5-ga põksu, ise süüdi, kindlustuse alla ei lähe, aita juppidega. No nii, võtame siis auto24 lahti ja mis teda ees ootab- selle asemel et sisestada Saab 9-5 (no ma ei hakkagi jagama vanaks, keskmiseks ja uueks ninaks) ja näha kohe kas ta leiab radika, stange, tuled, kapoti, tiivad, mis on nagu standardloetelu sellise laksu juures (ma ei räägi siin löögist mis on läinud lonzerisse), siis selgub hoopis, et inimene peaks hakkama kaevama mööda kõiki gruppe: kapotti siit, stanget sealt jne. Kui ma otsin näiteks Saabi nina, siis ei huvita mind absoluutselt, et samas on võimalik leida 10 Sierra kapotti (vali värvi!!), 8 Oomega stanget (vali tüüp!!), 6 BMW esituld (vali parem-vasak) või tervelt 2 Nissani plokikaanetihendit (nagu Leedo Toost & Ain Zakk), aga Saabile eimidagist? Või vastupidi..... Ja vat see ongi probleem miks minu arvates see süsteem nüüd küll hästi ei tööta (finantslahenduse edukust mina ju ei tea..). Ja minu arvates just seepärast ei tikuta ka sinna neid asju otsima, sest inimesel on tekkinud arusaam, et kiirema abi saab ta omale just siit oma muret kõigile maha hõigates, aga mitte sinna juppidesse ronides. Pealekauba on veel see probleem, et ka minul on oma napi alla 40 eluaastaga tekkinud küllalt asju mida ma ei vaja (vähemalt praegu) aga mille maha müümisele polegi nagu mõelnud, ammugi veel kuskile ülesriputamisele, ja kui nüüd keegi hädaline karjatab, siis kas läheb süda härdaks mõeldes sellele kuidas ise sama mure otsas sai istutud, või meelitab see mõnisada krooni, igal juhul otsustan ma teda aidata mures ja võib-olla saab asi lahendatud. Aga kui auto24 meeskond leiab, et seda on vaja kanaliseerida tagavaraosade alajaotusse, siis minust jääb see tegemata- kui ma siin vaba aja olemasolul sirvin huvi pärast siinseid jututeemasid, siis kindlasti ei hakka ma oma seda aega AIKU & PETSi kombel raiskama otsingutele, et ehk õnnestub midagi kellegile mõne soti eest müüa ( st ma peaksin läbi kaevama kõik alajaotused, ja ei saa selle juure lähtuda, et " mul on garaaźis laksust jäänud korralikke E39 ninadetaile, vaatame mida talle ka otsitakse". Ja miskipärast arvan ma, et minu sellise arvamuse taga on enamus, vähemalt vanemad isikud.... (nii arvan mina, iziklikult).
Okei, nüüd lugedes eelneva läbi, ja mõistes paremini minu seisukohti, saad Sa ma loodan paremini aru miks paneb mind õlgu kehitama see tegevus "müügitegevuse blokeerimisel elik suunamisel" võrreldes selle pläma, mida siin foorumites kokku jahutakse, ohjamatta jätmisega. Minu arvates nii klientide-külastuste kui ka tehnilise taseme seisukohalt on müügitegevuse blokeerimata jätmine (loomulikult mõistlikkuse piires!) tunduvalt asjalikum ja lugejasõbralikum võrreldes mõttetute meeste (naiste) mölaga- või on tõesti soov "delfidebiiliku" eeskujul kujundada uus isend- "autodebiilik"?
Regamisest- selle sinu vastuse pean meeles, ja võib-olla tõesti hakkan seda kasutama.
Nüüd foorumi parendamisest- aitaks küll, samas arvutis toksimine pole just minu kiireim külg, teine mure on see, et kohe-kohe läheb kodus remondiks, vaja lauda lüüa, loodida, küprocit panna (tööajal ei tilkagi), pahteldus, parkett, elekter on mulle meeldivaim tegevus, jne jne. Toksiksin hea meelega õhtuotsa (ja kasvõi päevotsa) kui keegi mulle siia ühe vanakese Hotapõtśi saadaks, võib ka mitu... Ära palun mõista valesti, ma ei pelga ise tööriista kätte võtta ja ei pressi siin omale tasu välja.
Lõpetuseks, kui tuttavad siis põgusalt, lihtsalt kui oled see Marko, kes kunagi auto24 poolt minuga lepingu asjus suhtles, siis oleme kohtunud ja vestelnud, mina olen Tartu poiss.
Marko
11:46 15.02.2007
Ilus jutt, arusaadav ja mis peamine: kattub pea 100% minu seisukohtadega. Ainult adressaat on vale! Vaata uuesti seda minu poolt pakutud versiooni huvigruppidest. Meie oleme üritanud nende ees teie huvisid kaitsta. Paraku jääb see tihti hüüdjaks hääleks kõrbes. Kui sa häälena rahva hulgast prooviksid natuke süsteemi raputada, ehk tekiks mingi liikumine? Kontaktandmed on lehe allservas.
Ma ei ole see Marko, siin lihtsalt rohkem sama nimega tegelasi. See Marko mahub alajaotusse "nemad".
ice1
22:04 15.02.2007
Markole. No aga tee sellest siin olevast jutust üks näidisteema ja sokuta kuskile ena(i)mkasutatavasse alajaotusse, et ka teised lugejad näeksid meie mõttetalguid ja paneksid omapoolseid arvamusi. Ja kui ikkagi enamus meid toetab, siis äkki liigahtab ka nn käsen-poon-laskijate peades. Mina seda eriti ei usu, (nagu ütles Pikaro: "Eestis pole tõe(nimede) väljaütlemisel suurt mõtet, kõik läheb nagunii samamoodi edasi"), tõenäoliselt sellele meie arutelule omanikud isegi ei reageeri- aga milleks?, las tuututavad, karavan läheb edasi...
Ja siiski jääb küsimus- kui Sa minuga 100% ühel meelel oled, siis mis on põhjuseks, et Sa siiski oma niigi väärtuslikku aega raiskad pigem taoliste kahtlaste (olematute) äriväärtustega teemade hurjutamisse samal aja kui mõnes teises foorumis käib pead vangutama panev tekst. Näide "Liiklus. Masendav Tallinn-Tartu tee", tsitaat: "primeratibi: ...ja kui see tyyp surigi sellepärast, et see loll pollar ytles, siis see on juba selle pollari mure..." Kas selline ütlus on väärt jääma teemasse kus algatajat ängistab mõte, et võib-olla oleks tema tegutsemine päästnud antud avariisse süütult sattunud noore inimese elu, kuigi politseiniku seisukoht oli, et laseme tal parem rippuda (surra) kuni päästeamet tuleb? Mida oleks see primeratibi kirjutanud siis kui hukkunu oleks olnud tema lähedane? Kas ka siis oleks olnud ainult pollari mure (kui sedagi, tibi arvates polnud lihtsalt noorukil õnne- "kellel ei vea õnnemängus, sellel veab armastuses...")? Kas Sa ometigi ei arva, et on kenam-kabedam jätta alles sellist ääretult hoolimatut või küünilist (või ma ei tea kuidas seda veel nimetada) suhtumist sisaldav postitus ühes populaarseimas alajaotuses ja söösta blokkima foorumi ääremaal rolleriteemas olevat potensiaalset(!) kolviostu. Miks Sa seda siiski teed, kui Sa lähed sellega vastuollu oma põhimõtetega, nagu just ise väidad? Miks ei ütle Sa NEILE ISAKESTELE, et ma ei soovi teie pilli järgi tantsides minna vastuollu oma enese seisukohtadega? Ära palun ütle ainult, et Sa ei saa teisiti ja peab nii tegema, et kuskile jõuda... Ma olen juba nii vana, et näha ja tõmmata paralleele kunagise jutuga: "me ei saanud teisiti me võitlesime ju sellega vaba Eesti hüvanguks kui komsomoliks või parteilaseks astusime, nii pidi ja kõik tegid nii..." Ma ei pretendeeri maailmaparandaja kohale aga sellele vaatamata ei aktsepteeri ma selliseid situatsioone kus olematu lastetoaga ja sisuliselt süüdimatute, oma sõnade mõtet tõenäoliselt mitte tabavate postitajate olemasolu ja nende mõtete pärlid säilituvad arhiivis kui Sa samal ajal kiirustad kustutama teemat, milles on näiteks väljatoodud mis detail mingile masinale sobib, ja mis kohe kindlasti ei sobi, kuigi klapib peaaegu nagu, ja kogu see tehniline info ollakse valmis lennutama prügikasti lihtsalt sellepärast, et "kurat nüüd keegi tegelt teeb vist rulli seal.."
Marko
23:10 15.02.2007
Vurz, tänud, kustutasin ära. Õigem koht vihjeks on muidugi "kaebused" vabas teemas.
OT jätkuks: Hea, et selline arutelu toimub äärealadel, muidu oleks siin kari primeratibisid ja muid asjapulki kiunumas, et mõned on võrdsemad.
Ma ei lähe kuulutusi kustutades ja ennetades oma põhimõtetega vastuollu, vt karburaatorite näidet! Ja foorumi ülesehitust puudutavaid ideid saab vabas teemas IT ettepanekutesse postitada. Selle arutelu copin ilmselt kaebuste arhiivi, siit on virisemist ennetavat infot lugeda päris palju. Enne peaks muidugi Vurz teatama, et kolb leitud, soovitavalt koos müügikoha kontaktandmetega.
Tartu mnt ja primeratibi kohta: ma ei ole paar päeva foorumit praktiliselt lugeda jõudnud, siin võib muudki ****a olla kirjutatud.
Isakeste töötlemine on dünaamiline protsess, toimub pidevalt ja annab aegajalt ka tulemusi. Sinu konkreetselt väljakirjutatud varuosamüügi puudused võtame ka programmi. Samas jään ikkagi soovituse juurde ise pealikutega kontakti otsida. Ja kui juba suhtled, küsi adminniõigusi ka! Ega selleks ei pea aega kulutama, selleks võib aega kulutada. Kui sa ka nädalas ühe teema korda teed, on meil ülejäänutel jälle natuke lihtsam.
ice1
00:18 16.02.2007
Ma tõsiselt mõtlen Sinu pakkumise-soovituse üle. Kuna tegelikult olen ise ärililselt huvitatud endi poolt toodud sõidukite müügist (kaasa arvatud rollerid) siis võib tekkida minu nägemuses huvidekonflikt. Ma tõesti ei soovi endale kuulsust tegelasena kes pressis(b) ennast adminniõigustesse selleks, et mõne teise lugeja-vaataja või konkurendi arvates oma asjadele kallutatud reklaami teha ja "konkurentidele" vihjavaid teemasid amoraalsuse ettekäändel välja rookida. Inimesed on mõnikord väga väiklased. Mõnda inimest võib lihtsalt oma arvamuse välja ütlemine ja selle põhjendamine tõsiselt solvata, eriti veel siis kui see talle ka ärilist ebaedu põhjustab.

Igal juhul tänan selle soovituse eest. Loomulikult on mul hea meel kui Sa minu jutte lugedes leidsid need asjalikud olevat ja leiad, et minust oleks abi foorumikorravalvurina.
Vurz
19:59 16.02.2007
Teatan siis,et uurisin asja ja saan kolvi Viljandist,Mulgi motoärist.Saan seal lasta silindri ka ülepuurida.Äitäh kõigile,kes viitsisid lugeda-kirjutada.Võib teema lukku panna.

Edu teile siis mehed!!!