Pirnid läksid kahe kolme sekundiga läbi sõites, järsku lihtsalt, rollr sõitis edasi, ning aku kees ära?
Mis viga võib olla? Pingeregulator? Või on ehk lihtsalt mingi kaitse kuskilläbiläinud?
Aitäh
Kas pirnid läksid läbi? Või! - lihtsalt kustusid ära, kuna nendeni enam toide ei jõudnud? Kui lihtsalt kustusid ära, siis võibki nii olla, et juhusliku lühise tõttu lendas mõni kaitse. Võimalik ka, et mõni oluline pistik põrus/venis oma pesast välja. Kui aga sõna otseses mõttes põlesid pirnid läbi, siis lendas pingeregulaator või vähemalt kadus tal "maa" kusagilt olulisest kohast ära. Täpsustada saad siiski ainult sina ise.
jah, lihtsalt hõõgniidid läksid simpsti läbi, nii kui kiirus üle 20 läks.
Aga kas pingeregulaatorit saab remontida ka või tuleb uus osta? Roller biaggio, mingi hiinakas vist
Tänud
Reeglina on need regulaatorid/stabilisaatorid kõik hermeetiliselt suletud - mingit kompoundi täis valatud. Ise neid remontida kergelt ei saa ja ükski elektroonikafirma ka seda ei tee. Rikkis seade lihtsalt asendatakse korrasolevaga.
Hiina roller ei olegi sõitmiseks. Hea odav osta, ilus punane, hea vaadata garaažinurgas... Mis siis et ****, odav ju! nii ütlevad paljud kes selle endale ostnud on...
Võid vaadata kas küünal funkab, kas bensiini tuleb peale ning kui oled jalgstarteriga juba tagunud hea mitu korda siis võib karpa ka juba olla umbes.
@111ASY-najhh mida selle peale öeldagi...lahmivad need, kes pole hiina liikurit omanudki. Mina küll enda hiinlast ei pea garaasinurgas vahtima. Sõidan hoopis. Ja nii sõidetud varsti 10300 km. Eks siis sõidan edasi. Katsun talvel toda garaasinurgas siis ära nillida. Ilma tõttu sõita niru....siis vahin niisama:)
Mina vaataks tagakiige pukse. Pidurdamisel ilmselt muutub ratta sõidujoon. Võta tagarattast kinni ja loksuta kahele poole. Käega tunda. VAnasti sai küll nii kontrollida.
ROLLIL ON TAVALISELT 1KAITSE ,AGA SUL VÖIS RELEE OTSAD ANDA ,ANNA MÖNEST TEISEST AKUST TULEDELE VOOL PEALE JA SIIS NÄED KAS LAMBID ON TERVED, ÄRA AINULT MOOTORIT KÄIVITA!
nii siis mull on roller eeagle ühesõnaga iigel aga tall on tuled kollased nagu taskulambil aga teistel on rolleritel on tükmaad heledam mis tall vigaon ehk keegi oskab mind sellega aidata olen vaatand teiste rolleritel juhmestikku ja need on kõik sama aga mull on need kollased ehk saate abiks olla mulle tänan teid.
..vöta akku klemmi maha ja pane ,,tabureti,, käima , mööda voolu akku juhtmetelt see peab olema umb. 13,8v kui annad täis gaasi ilma tuledeta,kui see on korras siis vaata köik lambid üle,kas on öiget sobivad ,,volt ja watt ,,omal kohal möned topivad vale pirni vale auku ja siis kurdavad et tuled ei valgusta korralikult.