Niisiis oleks kena, kui kirjutaksite siia oma kogemused ja hinnangud, milliste raskemate töödega teie masinad hakkama saavad. Arvan et see annaks kena ylevaate, ka nendele foorumi kylastajatele, kes soovivad infot erinevate masinate kohta.
Näitex alustuseks ei soovita ma tööpilliks 450 grizzlit, kuna ise sai vähe yle pingutatud. Nimelt vedasin oma lollusega maakive ning koormasin käru vist põks yle. Tagajärg oli kõver raam. Muidugi oleneb ka tööst, sest samas lepavõsa vedada, lund lükata ja niisama ringi aerutada on selle masinaga väga mõnus.
Nyyd siis plaanin osta 700 suzut, kuid pole veel otsustanud, sest tahaks ära proovida ka 700-st yamut.
kärudega on jah selline häda, et tavalises kahepoolemeetrises respo kärus paistab pool tonni kruusa vaid õhuke kiht põhja peal. loomulikult tahaks rohkem panna, et ikka ääreni saaks. ma ei usu, et siin 450 ja 700 raami vahe sekka mängiks, kõveraks tõmbab niiehknaa... samuti "sügavast rabast linttraktorit vabalt välja vintsides", nagu mõned on siin kõvatanud :)
650 kawa on seda poolt tonni (+ 250kg käru) vedanud mäest üles ka ilma raami kõverdamata, samuti ~7tm metsakuiva mändi. lohistanud metsa, lund lükanud 1,5m sahaga. kokkutambitud lumega on siiski probleeme, pidamine kaob enne, kui jõud. sama on ka metsa täis käru vedamisel läbi lumise ja keerulise maastiku (stock rehvid).
ja seda kõike way kiiremini ja lõbusamalt kui pisikese (muru)traktoriga :)
KingQuad on väga hea igal pool-nii teepeal kui ka sopaaugus.
Isegi krossirajal olen selle ära proovind ja jõuab teistele KROSSIKATELE ilusti järgi ja pole sellise vati järgi mutte midagi juhtunud :P. Soovita seda kuid pole kawaga sõitnud.