ära osta kumbagi.
osta parem mingi kasutatud yamaha
või aprilia. Olguses kui tahtsin rollerit osta vaatasin ka sellised aga kaldusin ise kasutatud yamaha aeroxi poole.
üks roller ju 2takti teine 4takti.
2takti parem kiirendus ja lõppkiirus,4takti veits uimasem aga mootor peab paremini vastu.ise võttaksin selle trendimpordi pakkutava rolleri.
Roller on tüdrukutele ja pisikeste ****dega poisikestele.
Osta miskit normaalset ja mootorrattalikku. Kasvõi Zid-50 näiteks... auto24.ee-ski on üks norm ratas hetkel olemas.
hmm kas on mõttet teha rollertajaid maha?ma võin kah ütelda ,et zid on parmudele kes ei jõua rollerit osta endale.(tegelikult mõttetu teema ausalt öeldes see teistele ärapanemine.)
Ükskõik milline normaalne, mootorrattalik, sõiduriist on tegija.
Mis ostujõusse puutub, siis rollereid jagatakse juba igasugu kraamile loteriikorras boonusena juurde. Ostad kommipaki - osald loosimisel. Ostad 1000 krooni maksva printeri või digiseebika, saad rolleri. Ostad meilt piimaga kohvi - loosime kohvivärvi rolleri! Ostad lokitangid - saad roosa rolleri... Sihuke hea ja ajuvaba lisa. Kasutamisekski pole ajusid vaja. 6-12 000 krooni on jah eriti "tuus" hinnanäitaja - valdav enamus tänaval sagivaid rollereid just sellest hinnaklassist ongi. Muidugi kui tahad - võid 3-40 tuhat kah oma lelu peale kulutada... Aga samaväärselt või sama raha eest osta erinevate firmade tõsiseid enduuro- või supermotard mopeede. Esindatud on ka klassikalise tsikli, chopperi ja baigi stiilid. Rahas ju pole küsimus. Aga jah! mõtetu arutelu on see tõesti...
Minul on hurricane ja kõigest aasta vana ning probleeme palju! Ka praegu ei käivitu lihtsalt. Olen korduvalt käinud remondis ja tolku pole. Olen pettunud, seega ei soovita sulle keewayd!