Bikeri foorumis on pikalt juttu MAdAss mopeedist,kuid kuna ma sinna foorumisse sisse ei saa,(ootan juba mitu päeva konto aktiviseerimist),esitan küsimuse siin - ehk on mõnel kokkupuuteid.
Hr.Mausi kogemused MadAssiga on vägagi positiivsed,kuid mõned miinused,millest tahakski üle küsida:
1)madal kiirendus,seega linnas sõitmiseks ei sobi .. tsitaat
"Pead arvestama, et esimene 3-5m on tõesti aeglane - sõltuvalt sõidukogemusest. Rollerist jääd sa 2-4 s kiirenduses maha. Sõeluda sa kellegi ees ja vahel ei saa.
Pärast käiguvahetust on kiirendus kiire; kuid esimesed meetrid foori taga... autojuhid ei saa liikluses aru millega on tegu, tundub et enamasti peetakse Madassi mootorrattaks ja oodatakse vastavat kiirendust/kiirust.
Sellega ongi linnas kõige suuremad jamad".
2)puudub bensiinimõõdik...tsitaat
"Paagivaist tuleb küll üpris ruttu, kuid kõik kokku on tüütu. Suured tanklad ei müü alla 5-liitri (MA paagitäis). "
3)ja muud vead ...tsitaat
" plastmassist porilauad. Ma pidin pikali kukkuma, kui pärast ostmist selgus et ülihästi alumiiniumi jäljendavad porilauad on plastmassist. Ühtlasi on porilauad niivõrd madalal ja reguleerimisvõimalus puudub (ilmselt lepingu tõttu disainifirmaga), et nt kruusateel sõites tekkis algul hirm, et ega rehvimustrisse kinnjäänud kivi ei blokeeri. Hääl on jube.
- samas seda muret pole. Porilauad on niivõrd pehmest materjalist, et ma avastasin oma õuduseks et spido ja esipiduri kaabel on õõnestanud esiporilauda tõelise õõnsuse. Teipi peale.
- Kogu kaablisüsteem on kinnitatud veidrate lõtvade plastaasadega. Pärast 2-t nädalat sõitu avastasin, et enamus on kadunud ning esihargi peakaablipundar on lahti, isolatsiooniteip maha söödud ja juhtmeisolatsioon juba käigus.
- tehase-kaabliisolatsiooniteip koorub ja murdub ülilõbusalt. "
Kuna see essee Bikeri foorumis on juba varsti aasta vana,siis tõenäoliselt on MadAss Eestis rohkem levinud ja kogemusi rohkem.
Kas need vead ilmnevad ka teistel kasutajatel,kõige vähem loogiline tundub madal kiirendus...võrr peaks ikka paremini kiirendama,kui roller - äkki Mausi riistal oli mingi viga ?Kuidas sellega on teistel?
Ma tahaks seda riista küll (nüüd müügil ka TrendiImpordis),kuid põhiliseks kasutamiseks just linnas ja linna lähedal aga kui see oma madala kiirendusega teistel liiklejatel segadust tekitab ,( ega see endalgi meeldiv pole),siis jääb ost ära?