Rollerid

Paluks abi rolleri ostul.

d0minic
20:43 29.10.2007
Oskaks keegi aidata rolleri stmisega, nimelt oleks vaja poodi (e-pood linke) soovitatavalt Tartust (võib ka mujalt), mis tegeleks rollerite müügiga.
Hinnaklass on hetkel piiritlemata, seega ärge mineid ca 50k-seid rollereid püakkuma hakkake ;)
Aitäh igasuguse abi eest !
.
12:09 31.10.2007
milleks sulle arvutioskus kui isegi e-poode ei oska netist välja otsida?
barky
18:10 31.10.2007
Cpi-d ega piaggiot ei soovitaks

Mina soovitaks sul : http://www.aprilia.ee/rollerid/sr50street.html

ja kui sul rahast kahju siis : http://www.aprilia.ee/rollerid/sr50r.html

Kuigi kui sa ostaksid viimase peaksid raha peale lausa vihane olema :D ,sest mootor sama aint veits välimus teine
to barky
22:09 31.10.2007
Geeniused ikka küll!
Aprilia(uued) kuulub ju Piaggio-le ja kasutab Piaggio mootoreid. Miks siis ei peaks Piaggio kõlbama?
barky
19:07 02.11.2007
Minu 1-l vennal on piaggio (2006) ,teisel aprilia street (2007 ostetud)

mõlemad poest ostetud

aprilial pole esimese 2000-ga mingeid probleeme olnud
piaggiol kärsas mingi asi läbi (ei mäleta suht kaua aega tagasi)

umbes 5000 peal läks piaggiol lambist kolb läbi parandus+töötunnid 5900 eek

aprilia on seda mudelit tootnud 10 aastat (mitte sama nime all ,aga välimuselt sama ,sama mootoriga 3 aastat)

piaggio alustas 2006 selle mudeli toodangut

aprilia on odavam ka

piaggi
barky
19:08 02.11.2007
ja unustasin märkida et piaggio praegu ei liigu (põhjust ei tea.. pole veel parandusse viinud)
hlm
21:46 02.11.2007
Siis on lihtsalt sattunud õnnetu isend. Nii võib ka täpselt ühe ja sama margiga juhtuda. Piaggio ikka ajalooga tootja. Ei ole üks teisest parem. Igaühel võib vigu tekkida.
Aprill
21:56 02.11.2007
Vananenud Street-i pole ju mõtet uuema Piaggio NRG mudeli hinnaga mõtet võrrelda. Pigem sobib võrdluseks uuem Aprilia SR50. Kas ikka on odavam?
marx27
22:12 02.11.2007
kindlasti tuleb uus osta,sest need kasutatud on tatikate poolt rimakaks aetud,mida kallim seda parem
Hannes1234
15:35 13.04.2008
urrjuhh
17:31 09.07.2008
mul on piaggio typhoon rollu ja spidol on ees 23000 kilsa. sitt??? vaevalt
tahanteenmistahan
12:44 10.07.2008
Mina soovitan Betat . Üle prahi masin ja pole nagu igal teisel mingi rox,sr või hiinakas.Endal samasugune must. http://motoracing.ee/roller/ark-lc---vesijahutus.html ja http://motoracing.ee/roller/ark-ac---ohkjahutus.html
Rolleri huviline
13:19 27.07.2008
Kas keegi oskaks õelda kust saaks osta kasutatud rolleri vahemikus 5000-6500kr
jeps1
14:01 27.07.2008
uuri siit samast auto24.ee-st, soov.ee ja veel võid vaadata rolleriklubist.
Mazdamees112
12:23 04.08.2008
Mina olen jäänud Funbike R-09-ga väga rahule. www.funbike.ee

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte