ATV'd

Tere! kumba ATV'd teie soovitaksite töö tegemisek

ottpoiss13
23:59 22.12.2007
Suzuki LT-A700 KingQuad 4x4 Automatic 2008 või Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4

Muudetud 23.12.07 00:05

kapote
02:51 23.12.2007
Polarise võtaks siit rivist.
toney
15:07 28.12.2007
Tahad head töölooma osta Honda Rincon.
Pole varjaatorit, st nagu automaat kastiga auto+ manuaal käiguvahetus nupuvajutusega. Julgen soovitada.
Olen 1 aasta sõitnud ja ütlen, et parim!
ottpoiss13
17:22 02.02.2008
kle miks sa polarise võtaks mis tal head siis on
kapote`le
18:41 02.02.2008
mis sa polarises nii head näed? Minu arvamus polarisest näiteks pole sugugi nii hea. Ei tahaks midagi maha hakata tegema, aga lihtsalt ütleme nii et halb kogemus. Aga huvitav oleks teada, mis sulle Polarise juures siis meeldis.
ottpoiss13
20:35 02.02.2008
mis sul siis polarisega halba on juhtund
Ottpoiss13 -le
10:13 04.02.2008
Vigu ja halbu omadusi oli minu arvates küll omajagu ja seepärast arvan ma mõnest teisest margist palju paremini.
1. Mootor hakkas paukuma ja tagasi lööma - viga ei leitud
2. Esisild hakkas streikima - lülitas ennast ise välja, armatuuris näitas et sild oli ikka sees.
3. Süütepooli asukoht oli halb ja sai koguaeg märjaks. Kui märjaks sai, siis hakkas mootor tõrkuma
4. Kaal raske
5. Mõõtmetelt teistest suurem ja metsas minu arvates ebamugav, sest rattad keeravad ka vähem kui mõnel teisel margil.
6. Õõtsapuksid, rooliotsad, sarniirid - neid sai ka vahetatud (kuigi neid peab üldiselt kõigil vahetama, nagu ma olen aru saanud)
7. Radikas on veitsa halvasti sätitud (just selles mõttes, et kaitsetu on. Esivõre on lahja ja näpujämedused oksad kipuvad sisse lendama. Nii et ühe korra sain radikat lappida ja teine kord pidin juba vahetama)
ühte-koma-teist oli veel, mis kiiruga ei meenu ja erilist tähtsust ei omagi. Võibolla mul sattus lihtsalt kogemata jama masin aga minu arvamust lõi see masin küll.
ottpoiss13
21:06 04.02.2008
kle mis sa KQ 700'st arvad
Ottpoiss13 -le
07:29 05.02.2008
Suzuki sobib harrastajale loomulikult. Eriti veel praegu sest vanal mudelil on hind jube odav. Suzukil on ka oma vead, kuid neid saab ennetada juba uuest peast ringi ehitades. Samas nagu juba mainitud, hind on soodne ja ega ta teistest sõiduga maha ei jää. Mina võtaks rahokotile mõeldes suzuki igatahes.
ottpoiss13
16:30 05.02.2008
kle mis on KQ vead mida sa tead

Muudetud 05.02.08 16:31

Ottpoiss13 -le
07:13 06.02.2008
Suzuki peamised vead: laadimine pole kuigi tugev. Selle saab lihtsa vaevaga korda. Radika asukoht on samuti natuke kaitsetuks jäetud. Aga kui põhjakaitsme alla paned ja nina ette, siis pole hullu. Lisaks võrk ette. Räägitakse veel, et vanematel masinatel esineb probleeme tagareduktoriga, mis pidi halva ehitusega olema. Aga selle kohta endal andmed puuduvad. Üldiselt need ongi ainsad vead, mis esialgu meenuvad.
ottpoiss13
16:31 06.02.2008
mis ATV veel hästi hea mida sa veel soovitad osta
Ottpoiss13 -le
16:41 06.02.2008
Soovitaksin Yamaha 700 uurida. Või kui ilma varaatorita variant rohkem meeldib , siis Honda 680. Edu!
strella
14:14 08.02.2008
suzuki kingquad on suht hea

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte