ATV'd

Kus on teie mõistus?

Blood666
19:32 30.12.2007
Küsiks, kas ATV`d omavad inimesed on ajukääbused? See on ju jube kui suuri kahjustusi olete metsade all teinud. Arvestades seda, et metsaalused üles küntud, niigi kehvas olus teed täisesti läbimatuteks tehtud, loomade söödasõlmed üles keeratud ja metsloomad laiali hirmutatud. Mis siis kui ükskord seda taluvatel inimestel närv ülesse ütleb ja metsa "siile" maha panema hakkab?
akakakakakakka
20:45 30.12.2007
Kas suured kahjud on ala üle sambla sõitmine?
Vene ajal tegid linttraktorid ja metsaveoautod ikka väga sügavad vaod metsa, mis sellest juhtus, ajutine nähtus, nüüd on kõik vaikselt tasandunud.

Kui tahad loodust päästa, siis palju rohkem kasu oleks, kui võitled gaasitrassi ja kaevanduste vastu, näiteks lõuna eesti ilusasse kohta plaanitakse tohutut kaevandust.
Atv on täiesti pseudoprobleem.

hurgada
21:04 30.12.2007
Mis sa blood666 oled ikka täitsa dibiil??? Üles küntud? Teed läbimatus olukorras? Söödasõlmed üles keeratud?
Kuule mõtle ennem kui kirjutad v osta prillid ****
kapote
05:16 31.12.2007
Lase korra harvester metsa.. siis näed mis on kahjustus.
sõidumees, to Blood 666
09:30 31.12.2007
Tulid oma "murega" karukoopasse.
Ma küsiks sult mõned küsimused. Vasta palun, kui siia foorumisse uuesti tuled.
1. Kas sa oled ATV-ga vähemalt päevasel metsamatkal käinud (soovitan, need on kvaliteetpäevad)?
2. Kas sa oled näinud metsa langetus ja väljaveotehnika poolt metsa pinnasele ja teedele jäetavaid jälgi (sinna võib atv koos juhi ja põdraga ära uputada.
3. Kas tead palju loomi ja linde jääb metsalangetamisel kodust ilma (sina räägid loomade hirmutamisest)?
4. Kas arvad et loomade toidukohad on selleks et neid aidata (need on selleks et loomad harjuks ühe koha peal sööma ja ei kardaks inimese lõhna, siis on neid hea küttida)?
5. Kas siilide jms.-se ülespanek on su pseudoprobleemi (arvan et pigem kadedusest kui looduskaitse huvist tekkinud) lahendus (su siilile astub seeneline, sõidab rattamatkal olev laps, lõhub kits oma jala jne)?

Jälgedest metsas veel niipalju. Metssead künnavad pinnast oluliselt rohkem pahupidi kui ATV-d. Aga sina muidugi tead seda vaid siis kui sa ikka oled metsas käinud ja teed vahet metssea ja ATV vahel.

ATV ga sõitmine on minu, mitme mu sõbra ja veel paljude inimeste hobi.
Ma ei kiida heaks nende debiilikute tegemisi, kes künnavad üles looduskaitsealade sihtkaitsevööndeid, sõidavad üle inimeste aiamaade, korraldavad suure osavõtjate arvuga krosse maaomanikelt luba küsimata jne. Need üksikud lollid on kahjuks paljud teemat mittevaldavaid inimesed ATV meeste vastu üles kütnud. Seda on teinud mõned ülevõimendatud artiklit lehtedes.
Samas me loeme iga päev et roolijoodik ajas ülekäigurajal alla lapse, kihutaja tekitas kolme hukkunuga avarii jne, aga me ei nõua autode ja alkoholi keelustamist.
Inimesed tulge palun mõistusele.
Paljud harrastavad ATV-ga krossi. Seda me näema ka teles ja inimestel kes ei tea ATV sõidust midagi arvavad et iga sõit tekitab samasuguseid rööpaid ja mudajärvesi. Vahe on sama nagu lihtsa autosõidu ja rallietapi vahel.
Mulle tundub et tihti on ATV teemade kommenteeriad inimesed kellel pole aimugi ei ATV-st ega metsast. Nende puhul pritsib tatti kõige puhtam kadedus. Olen kindel et neile ei meeldi ka teemad kus räägitakse S Mersedesest, jettidest, kaatritest, korralikest elamistest (vanalinnas, mereääres jne), nad vihkavad mootorrataid, lumelaudu jne.
Ma usun et maailma igavaim üritus oleks interneti halvustavate kommentaaride omanike kokkutulek. Nad on kõige igavamad ja haledamad inimesed kelle elu suursaavutus on netisõim. See on ju anonüümne ja mõnus.
Kõigile aktiivsetele inimestele soovin head vanaaasta lõppu.
Olge mõnusad.
NB! Varsti hakkab saanihooaeg. Laske pillid üle vaadata.

kawah
10:40 31.12.2007
To: sõidumees.
Norm jutt.
Seenekorjaja
11:16 31.12.2007
Jälgedest metsas veel niipalju. Kukeseente otsijad künnavad pinnast oluliselt rohkem pahupidi kui vaesed metssead. ATV-d on selle kõrval puhta ilmsüüta linnukesed.
van der sell
11:23 31.12.2007
No ajatakse siin ikka lapseila suust välja. Olen teemaalgatajaga päri! Meil kündsid mehehakatised oma ATV-dega lasteaia õue ülesse. Nagu oleks traktoriga küntud. Ennem oli ilus muru, nüüd poriauk. Läheb aastaid ennem kui seal sama ilus muru taastub! Kus on meeste mõistus? IQ test võiks olla kohustuslik nii juhilubade saamisel kui ka atv-ga sõiduõiguste saamisel.
sõidumees
11:38 31.12.2007
tundub et te pole näinud, millist songermaad on metssead võimelised tekitama.
lasteaia muru rikkumine. seda ma ju räägingi et igas seltskonnas on debiilikuid. kahjuks ka ATV meeste seas.
Auto-moto
11:56 31.12.2007
Ma olen ka sõidukimehe jutuga üldjoontes nõus ,aga siiski mõni "aga".Ma oponeeriks lausele "korraldavad suure osavõtjate arvuga krosse maaomanikelt luba küsimata".Jääb mulje ,nagu vähem hulk ATV-sid kellegi eramaal oleks igati tore nähtus.Mina kui maaomanik ,ei taha omal maal näha ühtegi ATV-d.Ja mitte kadedusest ,vaid sellepärast ,et ei soovi kuulata nende madalatoonilist jorinat ,ei soovi korjata tühja taarat ...,hetkel ei meenugi rohkem põhjendusi.Aga ma ei peagi põhjendama.Lihtsalt ei taha ,ja kogu lugu.Meie kandis tuuritavad ATV-d ei pea millekski ei eramaid ,Natura-alasid ,LK-alasid ,matkaradu jne.Sellega väljendatakse suhtumist:"mul on pappi ,ostan ATV ,sõidan ,kus tahan ,need kes vinguvad ,on kadedad kehvikud".Ja ei ole tegemist üksikute lollidega. Ma tõepoolest ei ole kade.Ma saaks omale ka seda lõbu lubada ,aga ei pea otstarbekaks just selle tõttu ,et kooskõlastused maaomanikega on tülikad ja niisama sõita ei taha. Kahtlemata pole mõtet ka ökofashistiks muutuda ja iga pikali sõidetud rohutuusti pärast vinguda.Samas jutt ,et "metsategemine lõhub metsaaluse nagunii ära ,mis vahet seal siis enam" on selline õigustamise jutt.Metsategemine on põhimõtteliselt möödapääsmatu vajadus ja sellest jäänud jäljed samamoodi.ATV -d ei ole möödapääsmatu vajadus.Teisalt ei ole ATV jäljed ,isegi kolonni jäljed tõesti võrreldavad metsatraktori omadega.Aga kui see kolonn juhtub läbi minema palju kordi ühest ja samast samblasest metsaalusest ,on tegu ikkagi looduse rikkumisega.Ja ei ole meie asi arutada ,kas siga rikub loodust rohkem või vähem.Siga on osa loodusest ,temal on "õigus" oma seatempe teha.Lõpuks tahaksin öelda ,et ATV-s kui sellises pole midagi halba.Tuleb lihtsalt loota ,et tema omanikel jätkuks tervet mõistust ,mida paraku raha eest osta ei saa.See terve mõistuse puudumine torkab paljude ATV -omanike puhul ka siinset foorumit lugedes silma.Jääge ise inimeseks ,siis peetakse teist rohkem lugu.Hääd vana-aasta lõppu ja uut algavat kõigile ATV- ja mitteATVmeestele.
sõidumees
15:41 31.12.2007
to: auto-moto.
sorry, pidasin silmas nii, suure osavõtu arvuga sõite, kui ka maavaldustel sõitmist ilma omaniku loata. kõike ei jõua lahti kirjutada.
metsategemine, kevadel ja sügisel ei ole ikka küll möödapääsmatu. tehke talvel külmunud maaga.
siga on looduse osa, aga inimene oma soovide ja hobidega on minu meelest ka looduse osa.
tühja taarat jätavad vedelema pigem looduses grillijad ja muud matkasellid, kui ATV mehed.
mart323
17:40 31.12.2007
Arvan sama et taara pärineb kellegilt teiselt. Ega ATV mees ei lähe ju metsa õlut ja limpsi jooma. Aga võtke v jätke tegemist on ikka ju puhta "eestlase kadedusega". Inimene pole kunagi rahul, mäletate u 10a tagasi oli pidev häda et suured metsaveo autod lõhuvad teid, tõesti lõhuvad, aga see on nohu näiteks naelkummide kõrval.
Aga kui teha näiteks nii, et keelata ATVd metsa all ära, siis kohe on nutt ja hala et, ei saa magadagi-akna all müristavad koguaeg
Siim11111
22:10 31.12.2007
Ma olen "Siili" saanud, väga osavalt liiva alla peidetud pikk lauajupp naelu järjast täis täksitud ja kohaks oli männiku tankodroom...
Trooooopid...
calew
10:14 01.01.2008
ise kah ATV sõltlane,ikka sõidumehe jutuga täiesti sama meelt.......nii võiks ju sõiduteele ka siile loopida -et sõidavad liiga kiiresti,ei meeldi !!!!!!!!
mjaah
11:42 01.01.2008
inimene on oma soovide ja hobidega looduse osa? olgem ausad - inimene on tegelikult ikka parasiit ja elab ikka väga looduse kukil kõige oma sodiga. see atv-sõidu "vajadus" on umbes sama nagu laktoosi talumatus - kui iga kuradima päeva telekast ei tuleks reklaami, siis ma ei teakski, et just see haigus mul puudu ongi..

tegelikult poleks atv-sõidul vigagi, aga ma kaldun arvama, et atv-meeste (kindlasti mitte kõigi) jaoks pole tähtis mitte sõitmine, vaid trallitamine - on ju tore ketsi lasta ringi ja vaadata kuidas muru lendab.
to mjaah
11:58 01.01.2008
kohe varsti jääd vingete suurte peenistega testosteroonist pulbitsevate atv-isaste pihtide vahele, kes nimetavad sind emaseks meheks ja käsevad kudumisfoorumisse kolida jne, sest sa julged nende mehist hobi kritiseerida.

mis puutub aga nö kadedusse, mida ikka igas teemas käperdatakse, siis meie majandus on tõusuteel, ka vaestel on siin super elada, kõik on rikkad, raha on nagu raba jne, iga mats võib ja suudab endale atv osta, seega pole siin mingit kadedust a la ei jõua endale osta, olen kade, nüüd mölisen. ups, mitte osta, ikka järelmaksuga osta.
eelmisele jutule
12:09 01.01.2008
Juba peenised mängus(eitea kas mehel tõesti niiväike) pedemaik jutul sees justnagu oleks häbiasi olla isane ,suure vändaga ja piinata rauda ,kui asja sedapidi vaadata siis olen jah parem jõmmist isane kui iga asja peale vinguda-kiibitseda a´la võlgu või mitte !!
Zidimees
12:18 01.01.2008
pealegi väga vähesed ATV omajad rallitavad metsa all. Kuid see on ju mõtetu mingu kuskile kus tohib ja saaks ****ks parema kaihvi kui metsa kündmine. oskuslikud juhid ei künna maad vaid sõidavad puhtalt läbi metsa.
mjaah
12:26 01.01.2008
palju neid oskusklikke juhte on? vaadates tavaliikulust, siis mitte palju. mida uhkem auto seda hullem juht.

pakun, et uhkemete autode juhtidel on ka rohkem atv'sid. ja kui neid seadused tavaliikluses ei takista, siis vaevalt neid looduseski süümekaid tekkib.
mjaah
12:32 01.01.2008
vabandused kirjavigade pärast.
calew
13:28 01.01.2008
Tulemas on portaal NUTTJAHALA 24 eriti rahulolematutele !!!!!!!!!!
coming
13:37 01.01.2008
eile just olid ATV mehed meie maa peal lasid rakette põllu peal. ja me peksime nad julmalt tümaks ja võtsime atv-d ära siiamaani kuuris seisavad. tüübid olid suurte kastikatega. ma arvan, et minul on mõistusega korras aga neil pärast halgu mille priit puuriidast leidis enam mitte. a neil polnd vist ennegi seda mutsu üleliia. ikka ajuehitus küll minna suvalise inimese maja taha tema maa peale põllule rakette laskma. ja kell 11!!!!!!!!! kui ei ole veel aeg käes.
raketilaskja
14:14 01.01.2008
Kas te COMING võtsite tõsiselt ATVd ära.?Ole siis õnnelik et te minu pilli ära ei võtnud, siis ei aitaks sind ei Priit ega keegi muu..Julge mees oled, vaata et sulle rakett(molotov) tuppa kell 11 ei lenda
paugutaja
15:36 01.01.2008
kuskilt nagu koidab, et taoline ähvardamine kui dokumenteerida foorumis vms, siis on karistatav. kõva mees oled ikka küll.
UnderM
16:21 01.01.2008
Jutud atv-meeste suurest IQ-st ja muust on kuidagi arusaamatud ja vildakad. Eestis on seadustega korraldatud, kus ja millal ja kuidas nad tohivad oma võrridega ringi sõita. Milleks siis nendega on probleemid? Kas nad ei oska isegi lugeda, mis seadustes kirjas? Las keegi siis loeb neile ette ja täitku seda oma toimetamistes. Ja probleeme pole. Ja pole mõtet rääkida et mingi miniatuurne osa atv-meestest on pahad. Siis poleks sellist üldist meelepaha rahval nende vastu.
Minu soovitus Teile, atv-mehed: sõidke oma võrridega oma maa peal. Kui endal maad pole, mille peal sõita, kasutage RMK poolt tehtud spetsiaalradasid. Ja ongi kõik.
ls
17:15 01.01.2008
ma ka maaomanik ja atv -sõltlane, võõral maal loata ei käi, metsas ei laamenda, taarat kaasa ei tassi , sõidan enda maal, sõidan seal kus lubatud. Jahimehed on mu maal sigadusi loata teinud ja selle eest ka karistada saanud, sama juhtuks ka iga teise sissetungijaga, aga sellepärast et igal alal omad idioodid , ei hakka ma igale inimesele kallale minema. Kahju et osa debiile ei suuda erinevaid inimesi eristada ja löövad kõik ühte patta kuna on ise kade/loll/eelarvamustega. Igal alal, iga hobil on mõni debiilne harrastaja, aga väga paljud meist on normaalsed ja mõtlevad inimesed, selline vingumine teemaalgataja kombel on ka minu arvates pigem igavuse,kadeduse vms pärast. Vinguge vähem ja saage aru et kõik ei ole süüdimatud tropid.
Ps! Head uut aastat ja palju häid atv sõite.
pppppeeeeeeeeeeepppp pp
18:05 01.01.2008
See jutt meenutab kõik veidi seda bmw asja, et kui sa oled bemmimees, siis oled rullnokk või vähemalt niisama ülbe ****. ATVga hakkab juba samasse kanti kiskuma. Ikka saab lugeda vahepeal, kuidas mingid uunod kusagil looduskaitsealal maad künnavad. Siis ongi sama jutt, et kõik ****d. Eestis paraku nii on.
imre tuus
20:31 01.01.2008
sõitsin raasiku kandis sellisesse peidetud salmülkasse,et 1,5 tundi sikutasin ratast sealt välja.õnneks olin seekord endurokaga,atv ga oleks sinna jäänudki.maaomanik oli kavalalt paar tollist lauajuppi ja vineeritüki sinna augu peale vedanud.kogu asi oli metsaaluse kõduga osavalt kaetud.seal ma siis ukerdasin,ise püha viha täis.paar nädalat hiljem samas kandis väikese tiiruga seda metsateed uurima minnes selgus ka põhjus,omanikul oli seal sigade peibutuskoht või jahipukk,ei teagi kuidas täpselt öelda.mulle igatahes jõudis kohale ja rohkem ma sinna ei lähe.kui augukaevaja ennast nüüd ära tunneb siis olgu edaspidi rahulik,ma sinna rohkem käristama ei tüki.
eisalliatvsid!
22:21 01.01.2008
No *** kuradi urroodid noh ,hilja aegu ju mingid emased ajudeta pedrod kündsid siin pärnumaal looduskaitsealal terve soo ülesse!!!! ***** pedekad ,see ei taastu *** nii pea kun,i te ****kotid maha kärbate, *****! Tuunige enda kuradi kännud ära parem nagu Audigirlil 15" alla ja linnavahele säärt näitama;)
diccer
22:23 01.01.2008
TO:Siim11111
Ku see siil tankodroomil oli? Äkki sattusid eramaa peale?
Käin ka vahel seal sõitmas, hakka või varurattaid kaasa vedama.
coming to raketilaskja
22:39 01.01.2008
muidugi võtsime ATV-d ära. kas ma näen mingi afferisti moodi välja vä?

olen kinni istunud kriminaal mida tõestab minu puudulik kirja oskus (kokku lahku kirjutamine) ja karastunud urruauk. ainus rakett mida ma sinult kardan on see mis sul püksis on juhul kui sa seelikut ei kanna vaid ikka püksi kanda oled.
lembit45
22:51 01.01.2008
üleelmisel suvel oli meil emane foksterjer Lusy. meie talul on naabriga vahet kuskil 200meetrit. kuid üleeelmisel suvel sattus Lusy kuidagi naabri maa piirile uudistama. vaevalt paar meetrit oli üle meie maa. ja uskumatu mis sealt tuli. räme kõmakas käis niiet teiselpool mets kajas. sisuliselt naaber lasi Lusy hulkuva koera pähe maha. ma olen üsna kindel et kui mõni ATV mees tema maa peale satuks ta laseks tolle kah maha.
ats555
22:51 01.01.2008
mehed mida tÕmblete? haiged olete vÕi mida? mida te siin keksite ja ähvardate,saage kokku ja klaarige! muidugi eesti mehe julgus vÕrdub ju kauguse ruuduga! eriti selle teema vendadega,paljud teist Üldse teavad milline ATV Ültse on?

püksisrakett
22:54 01.01.2008
haa haa irw hästi öeldud. OWNED
coming
22:58 01.01.2008
kel huvi on võin näidata milline ATV on. mul seisab neid garaaziz 3 tükki. üllatavalt suured loomad peaaegu nagu mu lada ja taga on sõltumat vedrustus. mingid viimase vindi üle saja tuhande riistad vist.
ats555
23:05 01.01.2008
näita jah las vaatavad milline on! muidu arvavad,et traktori ratastega ja puha .endal isikliku ei ole nii,et ei saa exponeerida,kahjuks,aga olen kunagi näinud!
jejee
23:18 01.01.2008
Siin on mõni isegi nii rumal, et arvab võimaliku olevat anonüümselt ähvarda. Kuulge naljaninad, te midagi arvuti IP aadressidest olete midagi kuulnud. Soiguge siin edasi ja võrrelge kel on suurem aga ärge arvake, et siin kirjutatut ei saa kellegagi kokku viia.
Tarvo73
00:06 02.01.2008
§ 17. Mootorsõidukid, välja arvatud eritalituse sõidukid, ei või sõita, peatuda ega parkida väljaspool teed kohtades, mis ei ole ette nähtud mootorsõidukite liikluseks. Nendes kohtades võib liigelda ainult maaomaniku loal.
Elfriide
00:08 02.01.2008
Need päti käisi meie põllu peal ka oma ratastega sõitmas. Ma loopse neid kõdund kartulate ja mullakamakate ning käskse ää minna kuid päti ei tennu kuulmagi. Rääkse ainult roppusi mulle. Lärmasid öö läbi oma võrrega põllul ja ma magada es saa! Siis ma laskse koera valla. Oi kus päti põrutasõ minema. Koer sai ühe jalant kinni ja rebis pükse puruks ning sai ühel pätil potase kätte. Ropu nimega potas olle ka pätil. Ma vaatse seda kirja seal peal päris mitu korda et kas silmad ei petnu. Hirmsa elaja on need võrrega päti. Talvel ka sõidavad. Me omal ajal ikka ehitasime oma kodu ja kündse põldu. Harisime omale maad. Need päti aga ainult teevad lollusi ja songivad kõik ülesse hullemini kui mõtssea! Naabrimees on jahimees ja lubas oma püssi kaasa võtta, et siis saavat ehk päti kätte!
john57406
00:29 02.01.2008
*** jah kui sõita ja sittuda tahate sis tehke seda oma maa peal...
omal ka atv, aga ma ei lähe praktiliselt teise õue sõitma.järgmine kord saab lihtsalt 12 g tina järgi
just
10:21 02.01.2008
Looduskaitsealal ATV-dega matkanuid ähvardab suur rahatrahv -
http://www.epl.ee/video/413045
Auto-moto
12:39 02.01.2008
Lapsed peaks kell 10 magama minema ,mitte siin kommima.(kella 22 -st hilisemad kommentaarid).
sõidumees
12:50 02.01.2008
Kui seaduste vastu eksid, siis tuleb vastutada.
Maksad trahvi ära ja teinekord ei lähe looduskaitse all olevat sood rüdama.
Head uut aastat.
teadjam
15:55 02.01.2008
To: tarvo73
Kas aastaid (aastakümneid) kasutusest väljas olnud metsateed on on mootorsõitukite liikluseks. Arvan et on küll, kuna need on katastriplaanidele märgitud teedena. Need on parimad sõidukohad.
diccer
18:58 03.01.2008
To: Elfriide
Mes tuu päti potas oll, kas NIKE va?
sõidunaine
19:18 03.01.2008
mis seal ikka, maksad trahvi ära ja paned teinekord veel kiiremini ja kallad punni põhja seal kuradi soo peal.
Karm värk
11:36 05.01.2008
Olen ise ka ATV omanik ja olen samal teemal palju vaielnud. Minu ja mu sõprade sõidustiil on alati korralik. Kui on eraterritooriumi märk väljas, siis me ei sõida kunagi sinna. Üks kord eksisin aga väikest teed pidi sõites kellegi talu lähedale ca 200m. Peatusin seal korra ja sättisin ATV-d. Üle põllu jooksis kohale vihane maaomanik koos jahipüssiga. Ähvardas relvaga ja võttis ATV võtmed ära. Tükk aega rahustasin teda ja üritasin selgeks teha, et ma ei ole mitte kuskil maad rikkunud ja era märki ka polnud väljas. Õnneks lõppes asi hästi, andis võtmed tagasi ja lasi minna... kuigi ähvardas järgmisel korral ilma hoiatuseta maha lasta.
Inimesed on tõesti lolliks läinud. Kui ma sõidan nii korralikult et ei jätta endast jälgegi maha ja veel mingist väikest teed mööda- siis tahetakse ikka maha lasta.... hullumeelsus :(
To "Karm värk"
16:20 05.01.2008
Tegelikult on asi nii ,et kui eramaa märki väljas ei ole ,ei tohi Sa ATV-ga sääl sellegi poolest sõita.Võid ainult jalgsi päikese tõusust loojanguni käia.Kui on tarastatud või nägemisulatuses eramaa sildid ,siis ka jalgsi mitte.See ,kui korralikult või inetult Sa sääl käitud ei tähenda midagi.Kui kõik seaduse järgi teha ,pead enne kindlaks tegema ,kellele maad kuuluvad ,kus sõita kavatsed ,ja nendega kokku leppima.Iseasi ,kui sõitsid teed mööda ,mis seaduse silmis ka tee on.Selle jutuga ma ei taha öelda ,et tollel talunikul nüüd õigus olnuks Sind lausa püssiga ähvardada ,aga äkki olid Sa juba mingi 20-s ATV-mees tema maal.
ei tea
17:11 05.01.2008
kuidas selline püssiga tolgus tuleb jahimehi hirmutama kes tihti juhtuvad sellistesse olukordadesse.......mis siis kui mul juhtub tukk kaasas olema ...kuidas inime arvab et ta on püssiga kõikvõimas
tõttõt
18:00 05.01.2008
see on kaugelt näha kas ATV mehel on püss kaasas või ei ole.
Ajuvaba ikka
22:44 06.01.2008
olen näinud isegi sellist varianti, et tavalisele läbisõiduteele (külateele) oli eramaa silt ette löödud. Ja kui sealt ikkagi läbi sõitsin, siis üks talumees vahtis jube kurjalt nagu oleksin mingit jubedat sigadust teinud.... Ebanormaalne ju - sõidad rahulikult mööda maanteed ilme et teeks midagi pahandust ja juba probleem majas...
Eestis on kõik urkad nii erastatud ja ärastatud, et vasrti ei julge mitte kuskil ringi liikuda....
metsakes
21:26 08.01.2008
Eravaldus peab olema puutumatu ja ilma omaniku loata ei tohiks ei ATVd ega jahimehed seal viibida.Metsatehnika omanikud vastutavad lõhutud pinnase eest ja neid on lihtne kindlaks teha mitte nagu ATVde või muu selletaolise tehnikaga pinnaselõhkujad.
Kati.!
20:13 22.01.2008
Ega jah, miks alati arvatakse, et just ATV-ga need metsad üles "küntakse"? Ega hakkagi vastu vaidlema, et on ka selliseid, kes veidi maastikku võivad rikkuda, kuid sellised pole ju TÕELISED ATV INIMESED! Inimesel ja inimesel on vahe. Aga jah, kui nüüd tähenärijaks hakata, siis peaks postitaja uurima, mida tähendab üldse kündmine ja milliste riistadega seda tehakse!
Mina näiteks oman Atv-d ja samas ka krossirada ja metsa ja maad. Ei kipu teise inimese maale laamendama. Seega mõistus täiesti omal kohal.!
sõps1
20:22 22.01.2008
mul sõbral ka atv. Sõidab rohkem teid kui maid. Aga naabrid on jube kurjad ja näitavad näpuga, kuna nende arvates on kõik ATV omanikud sead ja maade kündjad. Inimesed muutke oma suhtumist!
w
20:26 22.01.2008
mul lähedal ka naabrid, siiamaani pole veel keegi julgend näpuga näidata, vb selle et pole nimme rüüstamas käinud.
Joonas Põldmaa
16:31 09.02.2008
Aga kas oma maa peal võib sõita?
Endal mul lubasid pole, kuid käisin ükspäev sõitmas (oma maa peal sõitsin) ja nägin võsast, et keegi pildistab mind. Mis tal nende piltidega teha on? Läheb politseisse?
S:
18:02 09.02.2008
Oma maa peal sõida millega tahad ja niipalju, kuis soovid. Praegu ei nõu seadus ka lubade olemasolu, kui ei liigu avalikel teedel.
w
20:20 09.02.2008
andnud siis üle kurgi, oma asi kes või mis minu maal sõidab

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte