ATV'd

ATV põhja plastikud ?

w
17:55 21.01.2008
selle raha eest võid neid osta kasvõi 10 tk, kuid kui hästi need originaalid metsas möllamisega vastu peavad, ega ilmaasjata neid välja ei vahetata...kui rahulik sõitja ja üle kändude ei libista siis võid osta, muidu lase ikka alumiiniumist või 8-10 mm plastikust teha.
karbukas
19:31 22.01.2008
need ei ole põhjakaitsmed vaid porikaitsmed - need sõidad sa küll esimese sõiduga alt ära
eion
23:53 28.01.2008
atv ei vaja mingeid erilisi kaitsmeid,mida rohkem sa kaitsmeid külge topid seda rohkem sa neid vannud
ss
18:56 30.01.2008
halloo eion! kas sa üldse oled metsas sõitnud, või liigud ainult mööda asfalti. põhjakaitse lausa vajalik, mitte küll sellised nagu need konkreetsed. ise tegin 10mm plastikust oma pillile ja julgen iga kännu otsa ronida.
w
22:21 30.01.2008
8-10 mm plastik igati asja eest, soovitan julgelt.
julmuri
15:33 01.02.2008
Kusjuures olen ka kuulnud, et isegi osad profid ei ole soovitanud niisama metsas turnimiseks neid alla panna, kuna sinna kogub palju jama peale ja siis läheb masin raskeks. Kui vaja, siis loll suudab muidugi kõik asjad ära lõhkuda...
prof
15:56 01.02.2008
Kumma sa ennem valiks- kas katkise karteri või raskema masina? Ma arvan et dilemma ei ole eriti keeruline.
julmuri
16:28 02.02.2008
Kuna mul endal ATV ost just käsil, siis sai uuritud siit ja sealt. Ja kahest kohast öeldi, et kui mööda kive erilist extreemi ei tee, siis pole seda põhjakaitset sinna alla vaja... ise olen ka seda usku, et miskit peaks olema
prof
18:45 02.02.2008
Mina isiklikult näiteks küll ei kujuta ette kuidas metsas ilma põhjakaitsmeta hakkama saaks. Loomulikult on inimesi kes sinna metsa oma ATV-ga ei jõuagi, vaid sõidavad mööda põlde ja metsaradu. Neil vist tõesti pole põhjakaitset vaja. Aga need kes ikka natukenegi kuskile rajast kõrvale sõidavad, peaks küll põhja alla panema. Eks see on suhteline ja igaüks teab ise kus sõidab ja millega riskib.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte