aga kui on eramaa, siis andku minna ja mitte kellelgi ei tohiks olla ütlemist selle kohta. kahtlen sügavalt, et praeguse kontrolli ja trahvide juures hakkaksid 'ärimehed' riigimetsas niimoodi grupiviisiliselt möllama.
mõningates kohtades oli näha, et see ei ole esimene kord kui vanad seal sõidavad.
Nii (ja kordi hullemini) sõidetakse seal kus tohib. Ettenähtud radadel ja omaniku loal eramaal. Kui nähtu peale paanitsed, oled kotis elanud. Vaata youtubest kuidas sõidetakse.
eesti ei ole nagu usa, kus võib eramaal omanik kohe kõmmutama hakata, siin kodumaal peab sissetungija sinu enne maha laskma ja siis võid alles vastu hakata!
Milleks üldse lasta , ikka palju viha on inimestes.Mina kellegi koduõue sõitma küll ei lähe. Ja metsas kaovad korra sõidetud jäljed aastaga, kui neid üldse jääb.
Millest mehed räägite ? Videod on tehtud oma maadel ning need on tõesti "Reklaam" i eesmärgil tehtud - Kui siin midagi kellegile vastukarva käib siis ärgu vaadaku. - Hiina "junnidest" niipalju ,et tegemist on täiesi korralike masinatega omas hinnaklassis - Samas on täiesti mõtetu hakata neid võrdlema tuntud tootjate 1/3 võimsamate masinatega.
Nokka nad tõesti ei tõmba aga sõidumõnu on siiski kindlustatud ja seda oluliselt väiksema raha eest.
Kellel küsimusi võib need esitada otse mulle - või antud mudelite edasimüüjatele. Olgu siis siinkohal ka öeldud ,et teema pole meie poolt üles riputatud ja see kommentaar on meiepoolt esimene ning ka viimane!
Lugupidamisega: Marek
Lugege siin ühe viimase TMi testi, oli vist Suzuki ATV kohta, ja pöörake erilist tähelepanu kohale, kus testisõitja kirjeldab et laia madalsurve rehviga ning mitte loomamoodi gaasi tallates on täitsa võimalik läbida nii riigi kui naabri maad pea jälgi jätmata. Võõra maa lõhkumine ikka mütsiall kah kinni.
Üles küntud isiklike maade koha pealt. Oman ka ise suht võimast ATVd ja isiklik rada on isikliku põllu ja isikliku metsa servas. Kui kedagi häirib see muda seal, noh maitse asi, eks niitmata põldu oleks lahedam ju vaadata......
Kuna minu atekas on ka reg. pill sõidan ka teedel ja metsateedel ja paljudel pehme kattega teedel hakkab silma pigem maasturi kahjustusi, kui neid mis minust maha jäävad.
Inimeste jube kadedus on ikka eestlastes alles mulle tundub.....
ma ei saa aru miks kõik selle kallal vinguvad, et mõllavad metsas ja lõhuvad kõik ära... kui on ATv siis mida sa sellega tegema peaksid? lihtsalt vaikselt põllu peal oma oksi tassima w? ja isegi kui ei ole oma maa siis maksad trahvi kui raha jätkub ja ma olen selle punkti reaga nõus, et eestlased on kadedad.
kõigile siinkohal kiibitsejatele ja inisejatele soovitaks järgmist: käes kena suvi ja osta omale(või laenuta) atv vms ja mine rahmelda kuskil rajal või metsas päev aega pundiga(stress kerest välja), õhtul tee sauna(mõned õlled jms) ja kui jõudu veel üle siis roni naise selga... siis saad pärast aru, et see vingumine/kadetsemine siin on suht koomilise varjundiga.
Probleem ei olegi ju need mehed kes kuskil rajal või OMA maa peal rahmeldavad. Ikka need mehed kes võõra või riigimaa peal arvavad et nad hirmsad kunnid on. Usutavasti paar korda a la 18k trahvi võiks muidugi mõistuse peest pähe tuua.
Zidimehele ütleks nii, et äkki tahad et ma oma koera sinu ukse ees situtamas käima hakkan. Et noh, umbes et kui koer juba on, et kas ma pean temaga siis viisakalt rihma otsas jalutamas käima ja sta ära koristama. Ja et kui stt ukse ees ei meeldi, siis on see puha eestlaslik kadedus koeraomanike vastu.
ei saa aru kas see tee mida mööda sa autoga sõidad on sinu oma ????aitab halinast, miski pole sinu....sulle ainult tundub nii...sul on ainult see mis su jalgevahel ripub !!
aga ära osta endale atv'd, siis ei tekki ka probleemi mis sellega peale hakata. kui sa sellega rahulikult midagi peale ei oska hakata, siis pole sul seda lihtsalt vaja.
Kuidagi hale on lugeda seda käginat,et ATV-d lõhuvad metsa ja maad. Sõidan metsas suht palju. Jahimeeste ja muidu meeste dziipide jäljed palju hullemad. Metsa väljaveo traktorid jätavad sellised rööpad, et igalt poolt ei saa ATV-ga edasi. Igal alal on ju ****si üldistada ei maksa.
kes rääkis, et nokka tõmmata ei saa? 500cc (24kw) apolloga saab esiotsa väga ilusti maast lahti ja ka pikkemalt lasta ainult tagarattaste peal, kuigi ise eelistan enda suzukiga seda rohkem teha, apollo ikkagi rohkem töö loom, suzuki müttamiseks ;).
No ma leian et kui mõistus peas siis ei ole midagi vigiseda .ATV suht vähelõhkuja võrreldes2 tonnise maasturiga. Kes siin midagi hiinakate kohta oskab kosta omal ka plaanis soetada atv aga ei kipu kallist ostma
Endal CF500-ne, Siiamaani väga rahul. Põhiliselt matkan palju ja käinud olen ainult korrapärases hoolduses. Soovitan hinnapoolest ning teeninduse poolest seda marki, kui hiinakat tahad.
kle mees. atv cf on enam vähem kui see raibe maksaks 65 000 eeku maks. mitte 80 000 eeku.
aga nohh küll ärikate sõitma läinud katus varsti oma kohale prantsatab või saabubki pankrott, mis oma ahnuse ja apluse paras palk
Viimane=müüja.
Kule see ju suht enda teha. kui sa oled nii kibestund ja kalliks pead ostu siis osta kasutatud pill. Saad ju norm hinnaga , muidugi kui ringi viitsid vaadata.
Seda arutelu lugedes tekkib küll tunne nagu oleks sattund mönele süütute penskarite iga õhtusele keelepeksmis pool tunnikesele, miks hakkad kohe laimama attikaid, kui möni mõistuseta kaasmaalane on sattund kogematta atv selga, ja on kündnud üles sinu aia taguse maasika platsi, pannes alla oma attikale misstahes rämeda kärna, on võimalik sellega sõita väga korralikult ja jälgi jätmata, pea köik oleneb selle attika lenksu keerajast....
ei soovita mingil juhul hiinakat!!!! mul sõber suures tuhinas ostis järelmaxuga CF500 , maxis kusagil 90000-95000.-, nyydseks on ta sõitnud kusagil 2000 kilti ja käis garantiis tagadiffriga-jooxis laiali,... esituledes pidevalt niiskus ja isegi vesi sees,.. nyyd ei saa 4wd´d maha,piduritoru läx katki,poritiiva ääred kõlguvad(sest tehtud jäigast plastikust ja murduvad ära metsas) tõmbab juba rihmast käima, aku ka kottis,...( ja pole mingi suuremasi vintsija..).jne...
ise ostsin veits hiljem suzuki kingqad´i kasutatud, oli sõitnud 2400km, 90000.-, kaasas kohver ,esirauad, vints, kiiver ja ARK´i pakett,... nyydseks juba sõitnud yle5000km vahetanud olen ainult õli ja õhufiltri ja esipiduri klotsid, variaatoririhm mida vahetatakse kusagil 2000- mõned 4000km tagant, on mul siiani kapi otsas sest vana rihm pole kulunudki, ....ja nyid ostsin rehvid kaa (=
igal juhul ostke tuntud nimesid, endal jantimist ja garantiivahet jooxmist (mis on sinu kuludes) vähem..=)
Viimane kord sõitsin oma 250cc ATVga mööda metsaveotraktori ühe ratta rööbast, mis oli täpselt minu masina laiune, sügavus oli lenksudeni!
Ma tahaks näha kuidas ükskõik millise ATkaga selline kahju tekitada!
Ma olen käinud kestvussõite vaatamas, seal ei suudeta ka selliseid asju tekitada!
Vaadates sinu kirja keelt oletan, et oled mingi 10 aastane tatt kes heal juhul on sõitnud maal vanaisa juures 50se võrriga nii, et hoia oma suu kinni kui midagi tarka öelda ei oska !
Ei ole need hiinakad midagi nii väga ****d, asi on omanikus.
Ma arvan, et inimene kes ATV-dest yldse midagi teab kyll sellist juttu ei aja, ilmselt oled mingi hiinakata reklaamija või mis hoopis hullem,.. oled yx nendest per**ekukkunud vendadest kes odava si*a otsa on koperdanud... Mine räägi nendest ``VÄGEVATEST`` CF`idest endasugustega, 10-ne aastane!! Ja kui lugeda ka ei oska , siis mul 700kingqad mitte 50-nene ....
Tõin näite 2-est võrdse hinnaga atv-st, sina kui cf-ide fänn, ütle ÜKS parem põhjus, miks osta cf??? ja vaata et oma põhjusega marki täis ei tee....
ATV on kindlasti väga tore asi aga paljud ei ole endale selgeks saanud kus tohib sellega liigelda. Täiskasvanud mehed, juba õllekõhud ees sõidavad lihtsalt üle palgi virna ja natuke mudas, jõle lahe???
kas kadeduse uss on hammustanud või :D.
mis juhtus selle palgi virnaga kui sellest üle sõideti? läks midagi katki seal? pudenes laiali? on see hirmus illegaalne?
no püherdati mudas...ja mis siis? on sellel mingid laastavad tagajärjed või on see keelatud?
mida sa irised? omal pole atv-d ja nüüd kommenteerib siin kuidas kõik atv mehed on idikad ja ei oska sõita. sa pole ise seda kaifi tundnud mis sellise sõiduga saab.
ela oma elu ja ära ole nii kibestunud!
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.