Mootorratad

TMS Offroad 50 cm3

colgate
15:15 28.02.2008
Tere andke palun informatsiooni selle motika kohta, et alguseks ajab asja selle ratta ka ära, kuna ise varem pole omand motikat
sellised küsimused siis ka selle ratta kohta et kas see ratas peaks vastu umbes 200km-le loomulikult peatustega? http://www.trendimport.ee/index.php?product_id=207&page=
50&action=show_product_details&&group_id=19
M50cc
16:22 28.02.2008
200 km pole mingi piir ega näitaja. Eestimaal võid viiekümnekuubisega sõitta peatumata seni, kuni paak tühjaks saab või omal tagumik kangeks jääb. Tehnika pärast (kui ta on korras) küll lisapeatusi teha pole vaja. Neljataktiline peaks päris hästi vastu pidama. Aastaid tagasi sai vene 50-kuubise 2T aparaadiga Eesti risti ja põigiti läbi sõidetud. Kui oma selg ja tagumik kannatab, siis anna minna.
M50cc
16:25 28.02.2008
Kui vaadata pilti, siis kahtlen pisut, kas sellel aparaadil on ikka 18' rattad all.. tunduvad nagu pisemad olema. Loodan et eksin. Või! - on vale sõiduki pildid.
:D
17:24 28.02.2008
blablabo
15:53 10.03.2008
Peaks kyll 18" rattad olema, olen vaatamas käinud ja peale ka istunud ning minu 180cm pikkusele inimesele sobib see ratas idejaalselt.
kkkkkkk
13:00 20.03.2008
kas keegi oskab 6elda kui ma ostaksin selle ratta ja ise elan kuressaares kas ma peaksin sellega hoolduses kaima tallinnas v6i oleks ka muid v6imalusi
L...i
16:03 25.03.2008
Ma ostsin endale selle ja olen umbes 200km sõitnud ja mittemidagi pole juhtunud. Ainult alguses tahavad mutrid ära kaduda, need tuleks kinni keerata. Kuigi sissesõidul ei tohiks üle 45km/h sõita aga tippkiirus tuleb ikka ära proovida ja mina sain kaaludes 85kg tippkiiruseks umbes 70 km/h piirajaga. Olen kuulnud, et sissesõidu lõppedes kasvab, tipkiirus ja kiirendus ja kui võtta piiraja maha huvitav kui palju on siis tippkiirus?
Mc spjonku
19:15 14.04.2008
Siis peaks tippkiirus olema u. 100-110 km/h ,ise sain nii palju . Väga hea masin SOOVITAN :D
Tinkuvinkutipsilalab oo
13:36 18.08.2008
Mul siis üks küsimus kas keegi oskab öelda kus asub piiraja sellel masinal ei saa üles kuidagi leida :( Kui keegi teab siis lisage msn-ni [email protected] .Ette tänades.
moto vana
19:13 13.01.2009
mu arust on piiraja kas: kontakides(vms.) , karburaatoris või väljalasketorustikus

srry segase info pärast kuid rohkem ei tea :)
no jh
11:39 30.07.2009
aga oskad õelda kus siis piiraja:D
asd425
12:23 30.07.2009
kui sul see asi üle 65km/h gpsi liigub , oled supermees.
See masin ise ongi piiraja ... ajus vast kõige suurem.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte